Přejít na obsah

Eliho ušmudlaná nafta

Doporučené příspěvky

Tak mi přišly podložky na změnu rozteče a už jsem to nedokázal vydržet, takže tady malá ochutnávka na jaro! :pivo: Jinak ten ohlej práh ted´ řešit nebudu, to přijde na jaře, i když možná až v létě vše najednou s faceliftem, protože celá přední část po dveře se bude muset stříkat.... Přemýšlím, že si nechám ušít kožku na kapotu, protože na octávku se daj sehnat jen ty co jsou i přes masku a to se mi nelíbí. :lol:

post-21778-0-43680400-1356528798_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Xshreck: Já nechci měnit práh, neni shnilej nic, jen tu hranu ohnu zpátky, a ošetřim nějakým

bodyčkem.... Myslel jsem že budu nechávat dělat celou přední část auta dělat, mám osekanou kapotu a promačkaný blatníky, a ještě chci předělat na facelift..

Partner 1999: Díky, taky mě to nadchlo :palec: ale naživo opravdu lepší, kdyžtak na srazu....¨

Spooky : Jo vid kluk, je to hnus :D potřebuje tpo ještě vpředu o 2,5 a vzadu o 2 cm k zemi a pak to bude o něčem jiným..... :pivo:

Odkaz ke komentáři

Spooky : je to fcenyý obyčejným kompaktem. Víš nad čím sem přemýšlel? Strašně se mi líbí co se dávala na koncernový auta v řadě: felicie, golf3 ..... Taková vínová metalíza.... Nechla bych tím nastříkat celý kola, včetně límců. Rozhodně bych nedával žádnou šedou ani černou... :huh:

Odkaz ke komentáři

Konny : Moc děkuji pane, ale u předních už to bude složitější že? Někde sem četl, že se daj nacvakat přívo drátky do jinýho konektoru... ale to až na jaře. Jinak těma lištama se budu zabývat až dorazí světla :) :palec:

Partner 1999 :Tady ty RH jsou takový zajímavý, límec je součástí disku a střed se odmontovává, právě si to umím dost dobře představit :) Jinak VT to jistí :)

Odkaz ke komentáři

Dante : Tak děkuji, povedlo se ti to :) Ale nevím jestli je to to pravý ořechový :( Nejspíš bych nechal límce vyleštit a středy do té antracitovky. Taky lišty v barvě auta udělaj hodně. Zadní faceliftovej nárazní a předek facelift taky udělaj hodně, no uvidíme... Ale moc děkuji! Když si zas nebudu vědět rady, počítej s tím, že tě zas budu otravovat! :P :D

Odkaz ke komentáři

Jedno pěkné číslo po 20 km jízdě do školy, vím, že počítač kecá, ale co :) Jinak po měsíci jsem konečně doměřil spotřebu dostal jsem se na 5.89 l/100km. Zdá se mi to malinko víc, kámoš s G4 se stejnám motorem má reálnou spotřebu na 4.9 l/100km.

A taky jsem vyměnil světla za faceliftovaný, ale nechtělo se mi řezat lištičky, když cca do měsíce proběhne lifting auta... :palec: ještě je asi zatmavím.

post-21778-0-73784900-1357659291_thumb.jpg

post-21778-0-70422800-1357659441_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...