Eliapes Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 Prominň koukal jsem, že jsem napsal včera uplny bludy,blbne mi klavesnice :D prosimtě to máš ten přední RS druhovýrobu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 jj....Predni naraznik je druhovyroba... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 kde se da sehnat RS druhovyroba? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 Ja ho treba nasel v garazi u znamyho... :-) Ale rikam ti aby ses na druhovyrobu vykaslal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Prosinec 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Tak mi přišly podložky na změnu rozteče a už jsem to nedokázal vydržet, takže tady malá ochutnávka na jaro! Jinak ten ohlej práh ted´ řešit nebudu, to přijde na jaře, i když možná až v létě vše najednou s faceliftem, protože celá přední část po dveře se bude muset stříkat.... Přemýšlím, že si nechám ušít kožku na kapotu, protože na octávku se daj sehnat jen ty co jsou i přes masku a to se mi nelíbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 ježiš práh tročku přihej zespoda, nech si spravit jen kousek a nemusíš kupovat celej, kravina. Popř to zohnout zpátky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Ale kola to jsou fakt krásný, autu moc sluší. partner1999 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 No fuuuuj... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Prosinec 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Xshreck: Já nechci měnit práh, neni shnilej nic, jen tu hranu ohnu zpátky, a ošetřim nějakým bodyčkem.... Myslel jsem že budu nechávat dělat celou přední část auta dělat, mám osekanou kapotu a promačkaný blatníky, a ještě chci předělat na facelift.. Partner 1999: Díky, taky mě to nadchlo ale naživo opravdu lepší, kdyžtak na srazu....¨ Spooky : Jo vid kluk, je to hnus :D potřebuje tpo ještě vpředu o 2,5 a vzadu o 2 cm k zemi a pak to bude o něčem jiným..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Pak to bude o tom, že by ti stačilo SDi :D Ale neee... Nevypadá to špatně... Ta fotka je divná... Jsem zvědavej na živo, jen jak je to auto stříbrý tak by to ty kola chtělo asi trochu oživit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Prosinec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 Spooky : je to fcenyý obyčejným kompaktem. Víš nad čím sem přemýšlel? Strašně se mi líbí co se dávala na koncernový auta v řadě: felicie, golf3 ..... Taková vínová metalíza.... Nechla bych tím nastříkat celý kola, včetně límců. Rozhodně bych nedával žádnou šedou ani černou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 Když už tak do barvy jen středy a límce přeleštit... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Prosinec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 to prave moc nemusim,kdyzuz tak cele...... Ale naživo je to nehorázná mrda :) Ted řeším zadní fl lampy. Bude se muset přepinovávat? nebo tam jen namontuju a nacvaknukonektor hm? Určo už to někdo dělal.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 Kola vypadají moc pěkně a co se týká zadních světel, tak je stačí jen zapojit, nic se přepinovávat nemusí, jen musíš upravit lišty pod světlama :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 Když stříkat kola tak jedině atředy, celý , no nevím neumím si to představit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Prosinec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 Konny : Moc děkuji pane, ale u předních už to bude složitější že? Někde sem četl, že se daj nacvakat přívo drátky do jinýho konektoru... ale to až na jaře. Jinak těma lištama se budu zabývat až dorazí světla :) Partner 1999 :Tady ty RH jsou takový zajímavý, límec je součástí disku a střed se odmontovává, právě si to umím dost dobře představit :) Jinak VT to jistí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 U předních světel už je to složitější, tam už se musí konektory přepinovat a i na blinkry jsou jiný objímky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 chlapi, poradíte mi někdo? Potřeboval bych jestli by tu na foru někdo dokázal VT kol, potřeboval bych ty moje změnit na tmavou šedou, nějakou grafitovku.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 30, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 Napiš zprávu členu Vladan, ten je v tomto machr :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Prosinec 31, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2012 (upraveno) Trošku jsem to zkusil ,je to jen taková párminutová rychlokvaška, obvykle mi to trvá pár hodin to udělat k dokonalosti To přední se mi teda ale vůbec nepovedlo :( A ještě jedna zhruba o těch 2,5cm dole :lool: Upraveno Prosinec 31, 2012 uživatelem DanTe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Prosinec 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2012 Děkuji mistře! :) pro inspiraci stačí, jen si nejsem jistej, zda je to to pravý ořechový.... Nevím no.... antracitem asi jen středy a límce leštit.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Prosinec 31, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2012 Není zač, ještě jsem přihodil tu lehce sníženou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Prosinec 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2012 Dante : Tak děkuji, povedlo se ti to :) Ale nevím jestli je to to pravý ořechový :( Nejspíš bych nechal límce vyleštit a středy do té antracitovky. Taky lišty v barvě auta udělaj hodně. Zadní faceliftovej nárazní a předek facelift taky udělaj hodně, no uvidíme... Ale moc děkuji! Když si zas nebudu vědět rady, počítej s tím, že tě zas budu otravovat! :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Prosinec 31, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2012 Jo v pohodě, kreslím si rád :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 31, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2012 přesně, středy do barvy a límce vyleštit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Leden 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Jedno pěkné číslo po 20 km jízdě do školy, vím, že počítač kecá, ale co :) Jinak po měsíci jsem konečně doměřil spotřebu dostal jsem se na 5.89 l/100km. Zdá se mi to malinko víc, kámoš s G4 se stejnám motorem má reálnou spotřebu na 4.9 l/100km. A taky jsem vyměnil světla za faceliftovaný, ale nechtělo se mi řezat lištičky, když cca do měsíce proběhne lifting auta... ještě je asi zatmavím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 to máš ty snížení, tomu autu se pak nechce jet a přežírá se :-D máš přesně o litr větší, jak já s kombajnem :) nejsou ty světla nějak zapadlé? Oproti těm starejm to je krása 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Leden 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Xsreck : Jo, jenže ty máš 66 kw, s AHF se asi pod 5,5 moc dostat nedá, nevím :) JInak nejsou zapadlý, jen blbá fotka. Světla jsou vážně super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Jen ty lišty bys měl doladit ;-) Takhle je to takový necelistvý... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Leden 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Spooky : Neboj, chystám se na to :) Jen jak sem řekl. je mi jich škoda řezat, když tam co nejdřív půjde zadní facelift nárazník :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.