Eliapes Odesláno Leden 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 V patek bych mel mit volno ve skole, tak by to snad slo.. Vlastne nevim kde bydlis :D jsi nemocnej? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 Veselí a zbytek najdes nekde v jihoceskym hned na kraji nebo te navedu po founu... jj... jsem docesne pracovne neschopný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Leden 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 Takze jsi primo z Veseli n Lužnicí? :) tak sem hod cislo ozvu se :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 jj... přímo z Veselí... ;-) 774/665 453 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Taky bych se stavil na čumendu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Já chci váhu, vyměním za čínu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Mara: Tak dojed z Elim ;-) Shreck: Joooo já taky měl čínu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Leden 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Cinu nechci.... nasel jsem na netu boshe za 2 litry pak nejakou nemeckou druhovyrobu za 1600 to celkem jde :) Ale zatim ji mam pujcenou, a treba bych vzal tu od spookyho :D Btw. Spooky tak muzem s marou vyrazit a stavit se tenhle patek co rikas? :)pokec, čumenda :) Konečne ti prolezu oktávku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Jsem pro,tak kde se slezem eli ? a v koliiik :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 jj... dorazte... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Leden 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Tome hodilo by se ti to treba nekdy okolo pul 1 nebo tak? :) Mam jeste veci na zařizování dopoledne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Já jsem doma celej den, takže u mě dobrý... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Leden 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 To jsem potreboval slyset :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Takže až budete vyrážet tak zavolej, přinejhorším to zkus o chvilu později znovu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Malej edit. Jeli sme na rodinnou dovolenou do Jeseníků, šmudla jela výborně. A nejvíc me potěšilo, když jsem se před penzionem koukl na průměrnou spotřebu. Po 350km mi ukázal 4,2 l/100km, což si myslím že je ve 4 lidech 4 kufrech a 4 párech lyží mooooc dobrý Zasloužila by si nějakej pěknej dáreček holka moje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Zasloužila by si nějakej pěknej dáreček holka moje. Poface RS xichtík a pořádný oranžový kola :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Ja myslím že největší dárek, by byly ty lišty pod zadní lampy, aby nevypadala jako nedomrdlá :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 (upraveno) Ja myslím že největší dárek, by byly ty lišty pod zadní lampy, aby nevypadala jako nedomrdlá :D Taky pravda :lool: To máš eli za to, že jsi mě prásknul Trixxovi s kolama Upraveno Únor 7, 2013 uživatelem DanTe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 To hanyzzz : To jo chlape taky me to napadlo :D mama ale doma face naraznik tak ne hci zbytecne ty listicky rezat, vis? To DanTe : no jasny musel jsem te prasknout :D nevim asi na rs naraznik kaslu :P nemuze se s nim tolki nizko :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 O kolik je rs níž, 2cm? :-D třeba by to bylo opticky níž xD Jak jsi s tím jel ve 4 liech prosímtě rychle??? Hlavně kolikrát si škrtnul. Co já jel teď ve 4 lidech a s rakví na hory (pp 5,4 zpět 4,4 )tak jsem na konci cesty měl cca 5-7cm vysoké kusy ledu na silnic. Jestli ti to ještě naložené sedne, tak to by bylo na takové cestě zajímavé :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Muzu se priznat a vazne nekecam, ze jsem si za celou dobu co to mám snížené ani jednou neškrtl. Schválně jsem to měřil a po naložení věcí a lidí si auto vzadu sedlo o 2 cm oproti tomu kdyz je to prazdne. Jel jsem pořád 90-110. Na jihu ty silne tak špatné nejsou a směr humpolec, svitavy to taky šlo. Ty pružiny co tam mám jsem sehnal od kluka někde na půdě, měl to dříc na G4 Variant, tak jsem to tam dal a je to tvrdý jako prase ale zase to drží no... Jinak k tomu rs nárazníku zatím nevím. jsem docela na vážkách. Ještě to budu muset promyslet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 (upraveno) kámo kašli na poface a na rs narazník, to maj všichni, udělej krásnej origo předface, položenej na kolech a udělá větší parádu než když si tě na parkovišti budou plést s rsama :) taky jsem ted chytl slinu že bych dal rs narazník, ale maj ho fakt všichni tak na to kašlu:) Upraveno Únor 7, 2013 uživatelem Trixx7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Kdyz me se ten starej xicht proste nelibi :( presne rs je vsude... Driv to byl hit, ale dneska uz nic moc.... Ja bych chtel normal facelift predek kola a polozit a hotovo. Uz to mam v hlave ted jen shanet prasulky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Dej do černé prahy, pak není tak na oko černá na náraznících :) a je to pěkný. Navíc když škrtneš předface, hend to máš levnější a upadně třeba jen plastovej spodek. Myslet ekonomicky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 RS je vsude a origo napocitas na prstech :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 RS je vsude a origo napocitas na prstech :D Přesně jak říkáš. Taky jsem si RS předek u té své rozmyslel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Já si tam dám RS ikdyby měly trakaře padat, takže mi pak zbyde stříbrný faceliftovaný nárazník, kdybys šel do te předělavky bude na tebe čekat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Eli tak pojd ke mě do bandy,buden jediný dva kdo maj před fl :) Na hezkých kolech a k zemi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Xshreck : diky za napad :) Dekeo: je to presne jak rikas origo rs je malo :) Hanyzzz: dobre dekuju, budu s tebou pocitat pak musime poresit kody barev, snad budem mit stejny. Mara: jako zatim to tak eopadne :) zatim nejsou penizky. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Blbe kašli na to,ench jí tak jak je,budem origo,a ne jak všichni RS a FL :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.