Eliapes Odesláno Únor 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 A na normální používání jednohmotu nebo dvouhmotu? :) Určo přijde nějakej čip. Ale zase mi přijde škoda, páč ta moje spojka parádně zabírá a neklouže... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Únor 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Lidi poradíte ještě někdo? Rád bych časem změnil design kol. Nějaká barva a šroubky nechat nějak galvanicky pokovit, třeba do zlatý nebo tak, nevíte kde se to dělá, popřípadě kolik to stojí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 No spojka ti sice neklouže ale pokud se nemejlim tak má taky přez 300 najeto a tudíž bude mít taky nejlepší za sebou. Otázka je za kolik seženeš samotnej setrvák s ložiskem.Obložení lamely v Tálíně je minimálně 500,- k tomu nějaká cesta. A přítlačák poznáš až to rozebereš.Budeš to muset rozhodit pak tam dojet pak zase skládat... Takže asi tak... ;-) Mě taky brala v pohodě,ale chrastilo ložisko. Když se to rzebralo tak byla v podstatě totál... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Praha Vršovice,tam jsem kupoval spojku před cca 80ti tisíci KM,měla najeto 25tis,cena 3,500,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Nakonec řeším spojku z jedničkový fabie jetou, nechím přeobložit lamelu a uvidíme :) Trochu e chystám investovat do motoru celkově. Mohl by mi proím někdo vysvětlit proč trysky Bosch Sprint 764 vyrobený v Brazílii nejou dobrý? Díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 Nikdo nevi ? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 No produkce je nic moc tam, ale je to jen "prej" Ale osobne bych do sviho auto dal taky jenom FB ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 Asi máš pravdu no,já se v tom moc nevyznám :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sails Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Kupoval jsem od Voleska nový Boshe a neměl jsem s nima problém, cena byla suprová a jezdí do teď, já na nich najel přes 40tkm a kluk co to má po mě, už tam točí taky přes 20tkm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 no jo ale asi ne ty z brazilie ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sails Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Hele to netuším, ani nevím jak se poznaj ty z brazílie. Dával jsem mu za ně 3500kč i s poštou, tak nevím co to bylo zač. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Tak problém vyřešen, trochu jem zariskoval, ale uvidíme :) Bral jsem trysky značky FIRDS označení S764 a za sadu jsem dal 3k i s poštovným, tak uvidíme. Jinak jem taky pokračoval na předělání masky :) Trochu jsem i hrál s kitem, přičemž se mi povedlo zachovat původný tvar znaku, jako kdyby tam byl :) Zítra plnič a barva s lakem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Tak problém vyřešen, trochu jem zariskoval, ale uvidíme :) Bral jsem trysky značky FIRDS označení S764 a za sadu jsem dal 3k i s poštovným, tak uvidíme. Jinak jem taky pokračoval na předělání masky :) Trochu jsem i hrál s kitem, přičemž se mi povedlo zachovat původný tvar znaku, jako kdyby tam byl :) Zítra plnič a barva s lakem :) Ne,že bych stebe dělal blbce,ale jsem hooodně překvapenej slušná práce chlapáku !!! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Bohuzel fotim mobilem ale neboj prijedu ti to ukazat :) s kitem me delat bavi :) ale nevim jak dopadne barva :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 (upraveno) Bral jsem trysky značky FIRDS označení S764 a za sadu jsem dal 3k i s poštovným, tak uvidíme. A nenechaj si poradit a nenechaj... Jinak na spojku nezapomen dat nový šrouby na jednohmotu, může to prej nadělat pěknou paseku... Já měl štěstí že na to kluci přišli včas... Co čumák? Už máš Face? Potřebuju komplet čumák na oktu... Upraveno Březen 5, 2013 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 To Spooky : Ale Ale :P . Říkám, uvidíme jak to bude :) Bud to pojede nebo ne :) Jinak se spojkou to je jasný :) No a face čumák zatím není a asi nebude :) ted´ jsem zamilovanej do předface :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Hele nechci tě strašit,ale myslím, že ty vstřiky budou špatně... Taky zamilovanej každej tejden do jiný... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Bavil jsem se s klukem co na nich ma uz 30tis. a rikal ze v pohode.... Tak se uvidi :) to vis, zatim jsem zamilovanej, na kolech a s tou maskou to vypada fakt dobre.. aspon me se to libi. To vis kdyby se mi tu valely zbytecny penize tak uz mam face :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 No nejde o to kolik na nich má najeto,ale spíš kolik na nich ma nalazeno (ne nalitej soft) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Hele ja stejne pres 150 ps nepujdu. Kroutak bych videl nekde kolem 320-350 Nm a hotovo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sails Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Na GIII jsem měl jen vstřiky S764 od Voleska, bez softu a taky to jelo dobře. Na oktě mám komponenty origo 81kw, soft a přihlou hřídel na hlavě čerpadla, jede to skoro srovnatelně jako leon ARL. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Okta vypadá hodně dobře :) těším se na další předělávky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Sails: to máš teda asi hodně ostrej soft. To máš odladěný na brzdě nebo jenom nalitý od někoho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sails Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Sails: to máš teda asi hodně ostrej soft. To máš odladěný na brzdě nebo jenom nalitý od někoho? Nemám jen soft, jak jsem psal, mám přihnutou tu hřídel na hlavě čerpadla, když mi kámoš řekl že to je znatelná změna tak jsem mu nevěřil, jen se softem to nejelo špatně, udělali jsme tu hlavu a na to že je to oktávka tak to jede jak hovado. Na daily jsem s výkonem spokojenej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 To sails : To me zajima, muzes mi to popsat? Delal sis to sam? :) To sails : To me zajima, muzes mi to popsat? Delal sis to sam? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Tak dneska ráno jsem byl auto opláchnout, vytvořil jsem nějaký fotky... zas ale jen mobilem, tak sorry, ale naživo se mi to líbí víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sails Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Tak dneska ráno jsem byl auto opláchnout, vytvořil jsem nějaký fotky... zas ale jen mobilem, tak sorry, ale naživo se mi to líbí víc Lehni!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Už jsem o 6 cm :D Ale ještě to půjde no.. ve skutečnoti to vypadá fakt jinak, tolik místa tam není 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 O 6 dole? Co to máš za profil pláště. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 No bylo to o 5 na pérech. Ted je ot o 6 protože ty 18ky jsou o centák nižsí než origo 15ky. Profil je 35. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.