Přejít na obsah

Eliho ušmudlaná nafta

Doporučené příspěvky

No spojka ti sice neklouže ale pokud se nemejlim tak má taky přez 300 najeto a tudíž bude mít taky nejlepší za sebou.

Otázka je za kolik seženeš samotnej setrvák s ložiskem.Obložení lamely v Tálíně je minimálně 500,- k tomu nějaká cesta. A přítlačák poznáš až to rozebereš.Budeš to muset rozhodit pak tam dojet pak zase skládat... Takže asi tak... ;-) Mě taky brala v pohodě,ale chrastilo ložisko. Když se to rzebralo tak byla v podstatě totál...

Odkaz ke komentáři

Tak problém vyřešen, trochu jem zariskoval, ale uvidíme :) Bral jsem trysky značky FIRDS označení S764 a za sadu jsem dal 3k i s poštovným, tak uvidíme. Jinak jem taky pokračoval na předělání masky :) Trochu jsem i hrál s kitem, přičemž se mi povedlo zachovat původný tvar znaku, jako kdyby tam byl :) Zítra plnič a barva s lakem :)

post-21778-0-53557700-1362503582_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak problém vyřešen, trochu jem zariskoval, ale uvidíme :) Bral jsem trysky značky FIRDS označení S764 a za sadu jsem dal 3k i s poštovným, tak uvidíme. Jinak jem taky pokračoval na předělání masky :) Trochu jsem i hrál s kitem, přičemž se mi povedlo zachovat původný tvar znaku, jako kdyby tam byl :) Zítra plnič a barva s lakem :)

Ne,že bych stebe dělal blbce,ale jsem hooodně překvapenej slušná práce chlapáku !!! :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři

Bral jsem trysky značky FIRDS označení S764 a za sadu jsem dal 3k i s poštovným, tak uvidíme.

:wallbash: A nenechaj si poradit a nenechaj... :wallbash:

Jinak na spojku nezapomen dat nový šrouby na jednohmotu, může to prej nadělat pěknou paseku... Já měl štěstí že na to kluci přišli včas...

Co čumák? Už máš Face? Potřebuju komplet čumák na oktu... :rolleyes:

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

Sails:

to máš teda asi hodně ostrej soft. To máš odladěný na brzdě nebo jenom nalitý od někoho?

Nemám jen soft, jak jsem psal, mám přihnutou tu hřídel na hlavě čerpadla, když mi kámoš řekl že to je znatelná změna tak jsem mu nevěřil, jen se softem to nejelo špatně, udělali jsme tu hlavu a na to že je to oktávka tak to jede jak hovado. Na daily jsem s výkonem spokojenej :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...