Dom Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Až na tu masku super :) Ale chce to ještě rozhodně o dost dolů pak to bude super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 No jasný.. Dolů půjde, ale ted resimspis funkcni veci.... Jinak by to bylo v cajku a uz bych lezel. Vidíš a mě e ta maka líbí. Dala mi dost práce a líbí se mi to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Však jasně :) naprosto tě chápu.. Taky sem pořád vymejšlel co, kde a jak upravim :) Měl sem z toho taky radost ale nakonec sem stejně dospěl k tomu že origo je nejlepší :) Ale je to tvoje auto, takže si ho dělej podle sebe aby dělalo radost tobě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 fakt nech to auto jak je a jenom ho polož pořádně, fakt bude pěkná ;) takový oem+, za mě maska taky nic moc :) neni nad originální stav :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Nehodlám na auto dodávat ádný tuzerský spojlery, ani kídla, mračítka atd... :) tohle mi pišlo decentní, proto je to tam, jak píše Dom, až mě to omrzí pude to do původního stavu :) Každopádně pomalu upouštím od Faceliftu. Předfl na zemi a pěkných kolech je málo :) To je docela raritka :) Až dodělám motor, na řadu přijde JOM :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 To říkám! budeš jedinej předface na zemi, ani ze světový scény nevím o předfacu na kolech :) bude to mít štýl! kola máš jako velice dobrej základ :) jen to polož a říkám že se za tebou budou otáčet lidi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Snad se někdy srazíme někde a položíme ty ségry k sobě na zem :) Předface je předface !:) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Hele já mám taky před FL a jdu k zemi :lol: na mě všichni akorád serou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 uděláme předface sraz :P :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Jen pojd Maro :) na zemi je dobre :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Tak dneska ráno jsem byl auto opláchnout, vytvořil jsem nějaký fotky... zas ale jen mobilem, tak sorry, ale naživo se mi to líbí víc Za mě maska super :) přesně tohle se mi líbí at si říká kdo chce co chce :) Ten předek u toho starýho modelu prokoukne . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 To Jero : Sakra koukam ze em te asi trochu okopiroval :D Ale vážně mě to napadlo v neděli odpoledne, že by to mohlo vypadat dobe, tak jsem to udělal a ted koukam ze to mas i ty :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 To Jero : Sakra koukam ze em te asi trochu okopiroval :D Ale vážně mě to napadlo v neděli odpoledne, že by to mohlo vypadat dobe, tak jsem to udělal a ted koukam ze to mas i ty :D Já to mám jen stříkaný i logem,když se láme světlo tak je tam ten nápis škoda a logo dobře vidět,ale černý se mi to líbí víc :) Ted to mám sundaný na zimu mam stříbrnou s tím plast krytem na masku :) ,ale je to pěkný. Určitě si nic neokopíroval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Tak to jsem rád :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Tak to jsem rád :) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=106883 :) Mě se s tím totiž nechtělo tak hrát víš :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Eliapsoun: bys mě pěkně nasral nevzít mě mezi vás !!! ,,ale v létě to chce určitě sraž před FL ! Je nás málo každej vocas chce FL a mi jediný old,patříme k sobě. :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Mara : tak to je pravda! To musime! Koukal jsem po tech svetlech z LaK ale nic moc no.... Depo okolo 1600. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Eli : Já to říkal,nejni to prdel ! až si koupím nový tak ti nechám tyhle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Depo jsou super za tu cenu. Taky jsem je měl. Jen to chce 100W žárovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 100w To je uz celkem racha :) chtel sem pak nejaky lepsi zarovky jako nightbreeaker atd... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Já je kupoval v OBautodílech za 140,- Mají na sobě modrou barvu, ale svítí krásně bíle. Když seřídíš světla tak žádný problémy nebudou. Já s nima jezdil přes dva roky a v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Já mám ve předu tyhle http://obautodily.cz/eshop/ledky-zarovky-xen-prestavby/osram_zarovky_halogenove/motocyklove-zarovky/zarovka-osram-h4-12v-60-55w-x-racer-xenon-id:4167.eshop a svítí do jako kráva ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 100w hodne vypaluje paraboly.U predFL to neni tak zly, ale stejne bych to neriskoval... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Dej tam ty svoje a uvidíš. Depa nesvítí tak dobře jako origo, proto jsem dal jiné žárovky. Jinak světla jsou skleněný, takže to ničemu nevadí. http://obautodily.cz/eshop/ledky-zarovky-xen-prestavby/dovoz-zarovky-halogenove/h4/zarovka-halogenova-h4-12v-100-90w-xenon-sada-id:28.eshop 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 ty kola jsou pekelný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Dej tam ty svoje a uvidíš. Depa nesvítí tak dobře jako origo, proto jsem dal jiné žárovky. Jinak světla jsou skleněný, takže to ničemu nevadí. http://obautodily.cz/eshop/ledky-zarovky-xen-prestavby/dovoz-zarovky-halogenove/h4/zarovka-halogenova-h4-12v-100-90w-xenon-sada-id:28.eshop Sklům je to u řiti. Ale paraboly tě nakopou do prdele. Se podívej nad žárovky... obecně kolem žárovek. Bývá tam vypálená odrazová vrstva. Co jsem si vyčistil předFL světla a nahodil nbr, tak už neuvažuju o jinejch světlech. Když mě někdo jebne zepředu, aspoň to nebude stát tolik :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Jasny, vsem moc dekuji ! :) Zkusím to všechno :) jo a dneska jsem byu u přítelkyně a takhle se mi povedlo zaparkovat... Dooost se mi to líbí! :) Jo a pak jem si trochu hrál :D Když jsem si hrál s legem... to bejvaly časy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Jo tak takhle je to luxus už by to tak mohlo bejt pořád :) Jinak lego kostičky sou pecka.. Taky jsem je měl, bohužel na mejch nynějších kolech mám zapuštěný ventilky takže mám po srandě :/ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 No byl jsme z toho docela odvařenej.. Asi ten JOM budu muset koupit co nejdřív :D Hele A uz máš fotky auta na kolech? :) Nebo ji pořád na zimákách? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.