Eliapes Odesláno Červen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Luigi : Jeste pred rokem to bylo sluzebni auto, tak predpokladam ze nee :D delaj to ty zalezly kola :D Gombi : Mockrat dekuji! Vsak ty si to dal taky do luxusni formy! Xshreck: Nic na tom nebylo, normalne sem to vzal, zasel za babickou pro paratko, jehlu a nit. Babicka mi ukazala nejakej peknej sev a slo to jak po masle :) Vzrycky jsem to vyparal a uz do prositych direk pekne vracel zelenou nit :) Sade : Jj rucka uz se resi :) kouknu na bazar a kdyztqk dam vedet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Červenec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Tak aby rec nestala, behem tydne jsem stihl vymenit celni sklo, roztrhnout vanu, nechal jsem si ji zavarit. Znicil jsme si predni limce n a kolech takze ted delam renovaci a potrebuju nove gumy protoze mi predni praskla :( Kdyz se dari, tak se dari. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Ta guma byla otázka času.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 JJ, občas se fakt daří , ale zase bude líp ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 dej si plch pod motor... a přizvedni ho kdyby i ml zájem tak ti mohu nechat vyrobit ty podložky pod ty držák motoru za pár kaček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 At to dáš brzo dohromady ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Červenec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 mockrat vsem dekuji za podporu. Moc si toho vazim. Kola se delaj, netusil jsem ze mne to bude tak bavit :D cekam na zavareni limce a pak budu lestit ;) Gombi: dam vedet pres SZ :) A aby toho nebylo malo, rano jsem mamcinou oktavkou trefil srnu. nastesti jen naraznik a svetlo :D Asi budu jezdit na kole :D I kdyz to mam pichle :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Ty jo radši jezdi sockou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 Kámoš srazil srnu i na kole, tak neriskuj :-D Odnesla to vidlice na třísky a rám asi na 2 nebo 3 díly :-D karbonová silnička :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Slušnej nářez, na jednoho až moc. Snad to dáš brzo dohromady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Červenec 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Hoši kára furt jezdí, ale majitel ted vydělává aby se mela okta hezky :) Kola jsou obroušená, čekám na zásilku brusných kotoučů a past a jde se na zrcadlení :D Zítra se musí vyčistit interiér, umýt to i zvenku. Ted mi bohužel nezustava moc casu :( Pres leto chci nechat auto nalakovat a naladit konecne poradnou vejsku aby to za neco stalo :) Tesim se jak pes, hlavně mě to baví a i vy všichni mi tu moc pomáháte! Díky za to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Srpen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2013 Aby se nereklo, ze se nic nedeje, tak chci rist, jak to ted s oktou vypada :) Uz tyden nejezdi a je zozebrana v garazi. Cela se rozebrala a pujde na celolak. Bude to trochu divocina :D Navic uz mam kola, ale chybi gumy. Mam spoustu planu ale malo casu. Pritelkyne uz me nesnasi :D Vlasne ne mne ale moje auto :D No co no, neda se nic delat. Ale jedna vec mne stve, zacinam pochybovat, ze se okta stihne do Zamberka dodelat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Srpen 7, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2013 Stejnej problem :-D:-D:-D:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Srpen 7, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2013 já do žamberka nejedu no... :/ držm palce s oktou co bude za barvu ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Srpen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2013 Proc nejedes Gombi? :) Zatím si nechám pro sebe :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Srpen 8, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2013 Na kolik vyjde takovej celolak? Teda jestli ti to nedela nekdo zadarmo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 8, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2013 poslední dobou taky uvazuju o celolaku, ale bez garáže to nechcu nechávat stát na ulici aby mi to nějaká vagína zas odřela... Gombi jakto že nejedeš? jsem se těšil zrovna na tvoje auto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 8, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2013 Ty bláho celolak, to je paráda. Kolik za to budeš dávat pokud to není tajný nebo SZ klído :) jinak radši ybch to udělal pořádně a jel na Žamberk příští rok :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Srpen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 Neboj uz je to vymysleny, Zatim nevim jak to bude cenove, tak tu nechci psat bludy. Ale muzu rict, ze to klasika nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Srpen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Tak zase něco novýho. Okta rozebraná a připravená na odvoz do lakovny Bude se zadělávat střecha, respektive díra po anténě A pár foto v jakým stavu jsou kola Už bych tenhle projekt chtěl mít za sebou :(. Myslím, že ani ten Žamberk nestihnu. :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 11, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Hodně přemýšlím o celolaku také :/ ale když to vidím, vůbec se mi do toho nechce to říkám rovnou, Hlavně at to máš hotové ač Žamberk nestihneš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Srpen 14, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2013 no hezky už bych nechtě mít takhle oktu rozebranou ale uvidíš jakou budeš mít radost až to složíš tomu pocitu se nic nevyrovná to mi věř :) a držím palce. košin: mrzí mě to ale je pak dubgang a žamberk je pro mě s ruky :( mrzí mě to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Srpen 14, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2013 Týýýý jo to je masakr no, když to tak vidím rozebraný. At to dáš do Žamberka dohromady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Srpen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2013 Hynek + Gombi : Dekuji kluci. Auto už j ev plniči a zítra s bude brousit tak snad to dopadne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 14, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2013 Dyžtak se ozvi a dáme nějakou brigádku a budeme skládat ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Srpen 14, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2013 a jaká teda bude barva ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Srpen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 máme nastříkáno, večer budou první špionážní fota :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 Uz je vecer... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 tak večer na krku a špión nikde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.