Gombi Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 jj honzik flach je dobrej kamarád :) a ještě to prochází rukou u jednoho klučiny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Listopad 16, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2013 Tady někdo zbroji na novou sezonu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Listopad 16, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2013 potom ked uvidíš nekomu nalepku na aute F--k airride tak to budeš moset prekousnout :) ale z praktickeho hladiska je to lepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Listopad 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Jo jo Lupino :) To Dream_Less : Hele kmaráde já na nálepky nehraju, vžycky tu dva tábory byly a budou :) Nejsem maniak, co by to musel rvát po zemi za každou cenu, mám to fakt jako ryze praktickou věc :) A na auto si dám Obrázek vankuše a coiloveru a k tomu, Why cant we be friends? :D Auto denně používám a static 3,5cm nad zemí neni moc praktickej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 prakticky je to lepší ,nastavíš si jak chceš ale kam to narveš do kufru ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Listopad 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 normál :) Mám dvojitou podlahu a vyhodím rezervu. Míto ní mám repair kit. A míta je tam spousta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Listopad 18, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 přesně tak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Listopad 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Ale chtěl bych ten kufr vytlumit, ozývaj se odtud fakt divný zvuky :/ to by neměl být problém. Ted přemýšlím ještě co mám dát nahoru na tu podlahu, jetli lino, nebo koberec :/ Co vy na to? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Koberec.... Já mám jak podlahu tak vytlumenej kufr, podlaha už mě nezajímá a budu jí rušit, dám tam zástavbu a jen slabou desku aby byl kufr v rovině :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Listopad 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 To by šlo :) este musim popremyslet :) Udelat nejaky drzaky na kompresor a jimky a tak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas 1.6 Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Auto denně používám a static 3,5cm nad zemí neni moc praktickej :D 3,5 centi :o to je sakra nizko, ja to mam 7,5 a lezem ledva na chodnik :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 náhodou 3,5 je pohoda :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Listopad 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 3,5 byl max, pak jsem to trochu posunul asi na 4 :D Ale je to hroznej mazec, chvili mi to vadilo, ale časem jsem si zvykl, musí se dávat pozor na silnici a když náhodou škrtneš a rána jde od strany řidiče, je to k pousmání, ale když jde od spolujezdce, je to zlý :D Takhle jsem to slyšel už 3x :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Prosinec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 Tak mi tu nějak zapadlo téma :/ No aspon dám foto jak zbrojím na novou sezonu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 to máš na predek na zadek asi daš iba mechy a je klid ..mechy maš jake ? rubena ? contitech ? a zdvih 16 alebo 13 cm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 Tak to je parádní výzbroj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 nebudou dvě vlny málo?ale zas na druhou stranu ti co jsou otrkaní statikem tak je to asi jedno :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Prosinec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 Nepotřebuju to tolik zvedat :) Jeste dam nizsi horni ulozeni a bude to :) ono ten 3mech je pak moc mekej a auto s houpe, tohle bude tvrdší a dost nííízko :D :D Jinak jsou to měcy rubena 130/2 a 130/3 vzadu. Kompltní zdvi dělá na těch 2mechách 18,5cm a zadek 27cm :) Ale to je celkem jedno. Spíš řeším zapojení kudy tahat hadice a tak :) Jo a jinak mám novou spojku, olej v převodovce, novou brzdovku, olej, hydroštely, palivák, držák motoru a přvodovky.... :) Aby s měla dobře :) Spojka je jednohmota z 1Z G3 66kw :) a auto s ní jde nějak líp se mi zdá ten chod, že je kultivovanej oproti tý dvouhmotě, i když každej tvrdí opak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 hadice daj cez podbehy ,nebudu videt aspon ja si vim sehnat continental mechy a zdvih 16 cm na jeden mech vytlak 800kg cena 100 eur kus ventil nastavitelný festo a hadice festo ovladani elektrika ,manual to je na mne jak budem chcet, výšku si aj tak nastavuješ podle tlaku takže max výška max tuhost min výška max tuhost a medzitým plávačka ,asi next year do toho pudu :) ešte mam co robit ,komplet lak troška body poriešit a tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 Je vidět ze se nudíte kucí... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Prosinec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Právě že ne :) Je to celkem fuška to šehno nějak domyslet aby se to nafukovalo a fungovalo :/ Snažím se dostat na co nejmenší náklady, ale neposrat kvalitu tak uvidím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Sak ja vam drzim pesti a doufam, ze to klapne,vyjedete vcas a bude to v pohodě fungovat jak má ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Prosinec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Dnska jsem se pokoušel babrat se zapojením a nakonec se mi to povedlo to nějak dovymyslet :D Ted uvidíme jestli to teprv bude fungovat :D To by bya prdel kdyby ne :D Je to trochu složitější když mám ty jednocestný ventily :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Určitě to zvládneš v pohodě, já jsem to tohodle uplně blbej, takže bych to nesložil, přemýšlím o něm dost ale to bych musel 100% vědět, že se dostanu se vším kolem 15K....už se těším na výsledek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Prosinec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Jako asi by ses dostal, ale je to hranice no :/ Musel by si mít na většinu známý :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Tak na něco kluky znám ale zase nevím co jak má být apod, takže v tom by byl docela velkej problém no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Za 15 bych ho bral taky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 mě by třeba zajímalo,někdo říká že dobrej vzducháč je od 40tis+ jak je to stim za 15tis ??? dá se za takový prachy postavit dobrej podvozek ??? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Prosinec 20, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2013 Podle mě to je jako dovoz a česká výroba... Pokuď se nepletu matto měl na OI vzdchuáč za 2k euro? ale možná kecám... Já se nakonec zasmál, ikdyž za něj bych dal 20-25k tak dlouho nevydrží, ale to taky říká hodně lidí o JOM a někteří na tom brázdí silnice už 5 let... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Prosinec 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2013 Hons : No jasný, ale dalo by se.... jen prostě potřebuješ sustružníka svářeče atd atd... ono se to prstě nasčítá :/ Bohužel Mára : No hele, myslím že okolo těch 15-20 se vejdeš s normál vzducháčem, to je základ pro všechny, ale pak můžeš dokoupit management, kterej ti hlídá kolik kde je tlaku a sám ti to dofukuje a tak.... Tím se to už nasčítává, Ale na tom Našel za těch 15-20 se nemá co pokazit, dám asi kovový spojky pro větší jistotu a to je celý, pak už jen utěsnit pořádně měchy a s tím mi strašně pomohl tatka :) Tak uvidíme co se z toho vyklube. Smog : No ono za to ty prachy dát můžeš, ale jak jsem říkal je to hodně o známých a o tom si hodně vymyslet sám. Dlouho jsem třeba nechápal zapojení hadic. Tak jsem psal klukovi a ten mi řekl že za litr mi to vymyslí. No to určitě poláci to maj na svých stránkách tak jsem použil kostru a pak si to domyslel :D A ještě k mattovi, to jsou vzduchy co koupíš komplet hotový a to mě neba :D To jsem si taky mohl koupit gase za 50 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.