Přejít na obsah

Nové rádio

Zmila

Doporučené příspěvky

Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli je uvedené rádio: http://www.carhifi-profi.cz/autoradia/00312-deh-1420ub.html vhodné do budoucí audio soustavy 8x repro(přední sloupky, zadní a přední dveře, vzadu v plastu vedle horní desky v kufru)+zesík s woofrem v bočnici. Konkrétní reproduktory ještě vybraný nemam, chtěl jsem začít nejdřív tím rádiem. Taky jsem se chtěl zeptat, protože s tím nemá zkušenosti, jestli bych mohl pomocí usb propojit rádio s telefonem pro přehrávání hudby, jestli by se mi načetla alespoň SD karta. Díky za odpovědi a hezký den přeje Zmila

Odkaz ke komentáři

Pohledej tady po foru a počti si... Vše se tu mockrát řešilo.

JInak taky hodně záleží na tobě jaký máš ucho. Někdo má rad Alpiny, jinej má raději zvukově Clariony. Hodně záleží na reprech k tomu. Chceš aby to hrálo nebo aby to dělalo bordel a byl jsi za cool týpka před roštěnkama na parkingu před nákupákem... Vzhledem k tomu že jsi v sekci OI tak pokud se nepletu tak OI v zadních dveřích repra nemá a dle mě se to bez větších zásahů do tapecu neobejde. Repra chceš na zes, nebo jen radio? Nezapomeň že budeš taky potřebovat kabeláž na zapojení a ta taky není zadarmo (jen upozornění aby ses pak nedivil) Být tebou tak začnu Radiem a slušnýma reprama do předních dveří + vytlumení (na koncertě to taky hraje zepředu). Pak bych časem doladil woofer do kufru a pak dyžtak přemýšlel dál...

PS: Když radu tak třeba já frčím na Clarion 9575Rz

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

PB S-6c jsou fajn...Ja mel vyssi radu a super...

Obecne jsou PB vic ubasovany nez ty U-D.

Radio osobne radeji asi to pio,ale kenwoody ted vychazej super vykon/cena no ;-) Jinak Kaja z Ahifi vi o cem mluvi ;-) Taky jsem od nej nejaky veci bral ;-)

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Zdravím vespolek chci se orientačně zeptat kolik by "koštovala" práce na výměně spojky u Octavia 1 1.8T 110kw 2001 díly bych měl komplet a pouze Praha bydlím v Nedvězí u Říčan díky moc za nabídky jsem sice vyučen ale nemám na to prostory a venku na ulici je to na prd...  spěchá!!!
    • Tak si po delší době odpovím sám. Třeba se někomu bude hodit. Po uvolnění zadní části plastového podběhu (3-5 samořezů, jako když se třeba čistí bordel který se za ním hromadí od prahu nahoru podél sloupku který se tam dostává odtokem z prostoru pod předním sklem) jsem zjistil, že dráty od bočního blinkru vedou prachsprostě odtokovou dírou do prostoru pod předním sklem (tam jak se pod mřížkou hromadí listí, jehličí apod.) a tam se napojují do silného svazku. Bohužel jsou jak pro levý tak pro pravý blinkr přerušené pár centimetrů od svazku. Až se dokopu tak na to napojím nové dráty k paticím blinkrů. Bohužel levá strana mřížky jde sundat jen po sundání stěrače a ten už několikrát odolal (odnesly to i stahováky). Na pravé straně mřížka jde lehce sundat, ale zase tam překáží box kabinového filtru (když ho odmontuju tak se musím připravit na problémy se starým těsněním...snad vyřeším silikonem?). Jo a to přerušení vypadá na hlodavce...mrchy. Takže to bude poměrně jebačka, ale snad to nějak časem dám. 🙂 
    • Hlasenie po 10 rokoch. Starstop vobec nefunguj, resp. za tych 10 rokov ani nefungoval, ziadne chybove hlasenia ale uz pri starte nemavam, vyriesilo sa to same. Spozornel som ale pri tejto sprave https://techsvet.cz/technologie/auto-s-vypnutym-start-stop-systemem-uz-neprojde-technickou-kontrolou/adammagy/
  • Vytvořit...