Přejít na obsah

Smazat téma prosím.

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

Kluci díky, jsem rád, že se aspoň někomu líbí :).

Vánoce budou bohaté. Dostal jsem v hokně prémie, tak jsem si nadělil RS křidýlko (bude potřeba ještě přelakovat) a rádio pioneer. Zřejmě ještě v nejbližší době dokoupím nějaké repráčky.

Ještě uvažuji o nějakých 17", ale to asi až na jaře po chipu a tryskách.

No... Uvidíme jak to všechno dopadne :pivo:

Odkaz ke komentáři

Jojo, co se interiéru týče, tak je to vždycky o nervy. Hlavně v tomhle škaredým počasí. Každý vleze do auta s neoklepanýma nohama a je tam akorát bordel. Naštěstí mě předchozí majitel nechal na těch světlých koberečkách i dokupované černé :D, ale i tak je to děs běs.

Křidýlko tam bude až z jara, do té doby snad seženu i RS nárazník, abycho to hodil do lakovny při jednom.

Přes zimu ji nechám zatím jak je.

Přidávám fotky z prvního sněhu, pátečního a sobotního blbnutí. V pátek vypadala lépe, protože nesvítilo tolik sluníčko, ale to jsem u sebe neměl nic na focení.

První sníh:

post-24885-0-34907800-1355228876_thumb.jpg

pátek:

post-24885-0-67225700-1355228798_thumb.jpg

sobota:

post-24885-0-06662700-1355228672_thumb.jpg

Bonus pro fajnšmejkry :prcprc:

post-24885-0-99168200-1355228920_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To místo ti může připomínat parkoviště u Masarykova okruhu :). Teď, když je tak krásně, tak tam jezdíme blbnout :). Níže posadit by chtěla celá okta. Podvozek je sériovka.

Tak těma sněhulákama jsi mě zabil :lol: :lol:

To jsem rád, že se ti líbí :lol:

Upraveno uživatelem Wokhiii
Odkaz ke komentáři

no tak že bych se za váma zajel podívat v pátek dopoledne? :D

Největší problém bude se vstávačkou. Zítra firemní večírek a v pátek firemní den volna na víc :palec: ,ale pokud nebude hnusně, tak se tam 2okty na 99% objeví :D

Hmmm móóc pěkná. :palec: Laurinky já rád a ropák k tomu.........ještě ji předělat na kombíčka :lol::lol::lol: .Přeji hodně zdaru do ůprav a mnoho šťastných km :palec:

Díky, jsem rád, že se Vám moje zlatíčko líbí :).

Kombajna ne-e-e-e-e-e-e. Neplánuji rodinu, abych je musel vozit v kufru :lol:

Odkaz ke komentáři

Ta prvni fotka se mi moc libi, taky mohu meme tvare... :lol: :lol: :lol:

Kde jsem s autem, tam to dávám nějaké Meme. Když jsem s ní byl pod třešní a dával jsem jí prvomájový polibek, taky jsem se zaplácl Me Gustou a hodil si to na FB :D.

Velká škoda, že sníh roztál, ale zase jsem si udělal radost a koupil jsem si ploutev z B6tky passata (bez GPS, tu jsem tam nechtěl), snad tam bude sedět, jinak pájka a pojedeme. A dnes ráno se zadařilo a vyhrál jsem na ebayu aukci o GoPro HD :wub: za velice pěknou cenu...

Už aby napadlo nebo bylo jaro. :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Včera konečně napadl sníh, tak že vememe gopro, které jsem koupil před svátkama na ebayu a půjdeme je vyzkoušet. Nahodili jsme je na kapotu a vyjeli. Přijeli jsme do prvních serpentýn a byl jsem sestřelen baworákem (stará krásná E30 v koupé, kterou nějaký pátek sháním jako leštěnku a na víkendy, prodat ji nechtěl :D). Chlapec dělal ptákoviny a jaksi to nezvládl. Mohl si to aspoň někde jinde nacvičit. Na tom by nebylo nic špatného, ale jaksi u sebe neměl ani zelenou kartu, ani číslo pojistky, tak jsem si radši zavolal dopraváky. Trvalo jim 2,5 hodiny než se uráčili přijet, mezitím jsme potkali i hlídku, tak s námi udělali procedory jako test na alkohol a jiné procedury. Díky tomu zjistili, že pan majitel BMW má svojí třícu půl roku v odhlášce/přepisu...

Chlapec dostal flastra 500, já nic a oktule do odnesla s odrovnaným nárazníkem, blatníkem, blinkerm a uvidíme, jestli se nerozsype celý xenon, podběhem, zřejmě i tlumičem a zavěšením kola(na to jdu mrknout dnes do dílny), protože volant mám vytočený na cca 55° abych jel rovno. Naštěstí to celé mám videu + protokol od dopraváků + fotky, tak mě to někdo zaplatí. Doufám, že číslo pojistky co mě večer poslal bude OK.

Foto:

post-24885-0-29743800-1358233570_thumb.jpg

post-24885-0-21987100-1358233587_thumb.jpg

post-24885-0-33874700-1358233613_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

no pěkné :( doufám že ti aspon proplatí náhradní díly , půl roku v odhlášce/přepisu to asi nebude jeho číslo pojistky ale třeba nikoho z rodiny

Hele to nic neznamená, auto se pojišťuje na VIN a RZ, pokud to má platnou RZ, tak tam není žádný problém a může to být pojištěný klidně na něj, stačí doložit kupní smlouvu a auto se pojistí ;) Jinak už jsem mu to ověřil, má toho bawora naštěstí pojištěnýho a dostal i platný číslo pojistky :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...