Wokhiii Odesláno Listopad 17, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 (upraveno) Děkuji. Upraveno Únor 26, 2014 uživatelem Wokhiii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 17, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 Vítej mezi náma, octule vypadá moc pěkně a plánované úpravy schvaluji . Přeju ti ať ti slouží mnoho km bez poruch a dělá ti jen samou radost ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 18, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 (upraveno) Vypadá pěkně... Jinak upravy držím palce a ať jezdí bez problému ;-) Upraveno Listopad 18, 2012 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Listopad 18, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 Vítám tě mezi námi... octule vypadá fakt super a zachovale. Pěkně o ni pečuj. Jinak barva je super, já rááááád černou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radeček Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Pěkná kára :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Prosinec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Kluci díky, jsem rád, že se aspoň někomu líbí :). Vánoce budou bohaté. Dostal jsem v hokně prémie, tak jsem si nadělil RS křidýlko (bude potřeba ještě přelakovat) a rádio pioneer. Zřejmě ještě v nejbližší době dokoupím nějaké repráčky. Ještě uvažuji o nějakých 17", ale to asi až na jaře po chipu a tryskách. No... Uvidíme jak to všechno dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Máš ji fakt pěknou a přeju ti s ní mnoho štastnej km bez potíží a ať ti okta dělá radost.... :D a úpravy ať ti pěkně odsejpaj a můžeš pak zajet na celorepublikovej sraz... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Vypadá pěkně tenhle interiér se mi vždy líbil ale kolikrát co jedu s těma prasátkama by se asi moc nehodil ke mě :D Ať slouží mnoho a mnoho km a křidýlko ať už je na autě :) taky jsem dostal prémie ale moje radosti končily už v řijnu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Prosinec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Jojo, co se interiéru týče, tak je to vždycky o nervy. Hlavně v tomhle škaredým počasí. Každý vleze do auta s neoklepanýma nohama a je tam akorát bordel. Naštěstí mě předchozí majitel nechal na těch světlých koberečkách i dokupované černé :D, ale i tak je to děs běs. Křidýlko tam bude až z jara, do té doby snad seženu i RS nárazník, abycho to hodil do lakovny při jednom. Přes zimu ji nechám zatím jak je. Přidávám fotky z prvního sněhu, pátečního a sobotního blbnutí. V pátek vypadala lépe, protože nesvítilo tolik sluníčko, ale to jsem u sebe neměl nic na focení. První sníh: pátek: sobota: Bonus pro fajnšmejkry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 (upraveno) Tak těma sněhulákama jsi mě zabil :lol: Upraveno Prosinec 11, 2012 uživatelem DanTe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Hele odkuď seš mě to místo něco připomíná tak se jen ptám... Jinak není ta prdel nějak vysoko? :D A taky už mi to začalo na Moravě a i já musel vytáhnout škrabku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 (upraveno) To místo ti může připomínat parkoviště u Masarykova okruhu :). Teď, když je tak krásně, tak tam jezdíme blbnout :). Níže posadit by chtěla celá okta. Podvozek je sériovka. Tak těma sněhulákama jsi mě zabil :lol: To jsem rád, že se ti líbí Upraveno Prosinec 12, 2012 uživatelem Wokhiii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 (upraveno) Já jen že tam jezdím taky občas, ale jak se to tam nevychytá je tam nějak moc lidí Upraveno Prosinec 12, 2012 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Byl jsem tam teď v pondělí a "mydlilo" se tam 11 lidí a my s 2oktama a jedním baworem jsme stáli na boku a koukali :D. Chceme tam jet teď v pátek dopoledne, snad bude hezky a nikdo tam nebude "otravovat", aby byly nějaký pěkný fotky O=) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Hmmm móóc pěkná. Laurinky já rád a ropák k tomu.........ještě ji předělat na kombíčka .Přeji hodně zdaru do ůprav a mnoho šťastných km Jó a sněhuláci jsou super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 no tak že bych se za váma zajel podívat v pátek dopoledne? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 no tak že bych se za váma zajel podívat v pátek dopoledne? :D Největší problém bude se vstávačkou. Zítra firemní večírek a v pátek firemní den volna na víc ,ale pokud nebude hnusně, tak se tam 2okty na 99% objeví :D Hmmm móóc pěkná. Laurinky já rád a ropák k tomu.........ještě ji předělat na kombíčka .Přeji hodně zdaru do ůprav a mnoho šťastných km Díky, jsem rád, že se Vám moje zlatíčko líbí :). Kombajna ne-e-e-e-e-e-e. Neplánuji rodinu, abych je musel vozit v kufru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Prosinec 13, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 Hehe tak když by to bylo kolem 10 hodiny tak napiš PM zajedu za váma :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 13, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 (upraveno) Noooo kombík má i své výhody Upraveno Prosinec 13, 2012 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Prosinec 13, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 Kombajny jsou nej! Počkej až pojedeě s bandou kámošů na nějakou chlastací chatu, pak pochopíš :D A jak píše živočich :D ( ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Prosinec 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 Tak jistě má kombajn své výhody ať už v nebo v Ale prostě já na kombajny nikdy nebyl. A kdybych sebevíc potřeboval něco prostorného, tak si vemu z domu Alhambru 96kw PDčko. Tam je dost místa na všechno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Prosinec 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 Po dnešním blbnutí přidávám nějaké fotky. Kamaráde Sm0gu, promin, že jsem se neozval, jeli jsme tam až kolem půl1, kvůli mému střízlivění, jelikož jsem to včera na firemním večírku trošku přehnal. Jedna hezčí fotka: Blbnutí: Zase blbnutí: A znova Kamarádova kokta (focenou mnou ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 dobra nic se nedeje :) ja mam celej tyden na odpoledni takze jsem musel v 1 stejnak vyrazit do prace :/ tak treba pristi tyden by sme se mohly domluvit streda, ctvrtek a vemes s sebou toho fotografa pac fotky jsou krasny musim rict :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 Ta prvni fotka se mi moc libi, taky mohu meme tvare... :lol: A neco podobnyho len collection sem chtel kupovat jen se to nepovedlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Prosinec 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 Ta prvni fotka se mi moc libi, taky mohu meme tvare... :lol: Kde jsem s autem, tam to dávám nějaké Meme. Když jsem s ní byl pod třešní a dával jsem jí prvomájový polibek, taky jsem se zaplácl Me Gustou a hodil si to na FB :D. Velká škoda, že sníh roztál, ale zase jsem si udělal radost a koupil jsem si ploutev z B6tky passata (bez GPS, tu jsem tam nechtěl), snad tam bude sedět, jinak pájka a pojedeme. A dnes ráno se zadařilo a vyhrál jsem na ebayu aukci o GoPro HD za velice pěknou cenu... Už aby napadlo nebo bylo jaro. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Leden 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Včera konečně napadl sníh, tak že vememe gopro, které jsem koupil před svátkama na ebayu a půjdeme je vyzkoušet. Nahodili jsme je na kapotu a vyjeli. Přijeli jsme do prvních serpentýn a byl jsem sestřelen baworákem (stará krásná E30 v koupé, kterou nějaký pátek sháním jako leštěnku a na víkendy, prodat ji nechtěl :D). Chlapec dělal ptákoviny a jaksi to nezvládl. Mohl si to aspoň někde jinde nacvičit. Na tom by nebylo nic špatného, ale jaksi u sebe neměl ani zelenou kartu, ani číslo pojistky, tak jsem si radši zavolal dopraváky. Trvalo jim 2,5 hodiny než se uráčili přijet, mezitím jsme potkali i hlídku, tak s námi udělali procedory jako test na alkohol a jiné procedury. Díky tomu zjistili, že pan majitel BMW má svojí třícu půl roku v odhlášce/přepisu... Chlapec dostal flastra 500, já nic a oktule do odnesla s odrovnaným nárazníkem, blatníkem, blinkerm a uvidíme, jestli se nerozsype celý xenon, podběhem, zřejmě i tlumičem a zavěšením kola(na to jdu mrknout dnes do dílny), protože volant mám vytočený na cca 55° abych jel rovno. Naštěstí to celé mám videu + protokol od dopraváků + fotky, tak mě to někdo zaplatí. Doufám, že číslo pojistky co mě večer poslal bude OK. Foto: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Tak to asi naštve, pošli mi jeho číslo pojistky a RZ do zprávy, já ti to ověřím ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 no pěkné :( doufám že ti aspon proplatí náhradní díly , půl roku v odhlášce/přepisu to asi nebude jeho číslo pojistky ale třeba nikoho z rodiny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 no pěkné :( doufám že ti aspon proplatí náhradní díly , půl roku v odhlášce/přepisu to asi nebude jeho číslo pojistky ale třeba nikoho z rodiny Hele to nic neznamená, auto se pojišťuje na VIN a RZ, pokud to má platnou RZ, tak tam není žádný problém a může to být pojištěný klidně na něj, stačí doložit kupní smlouvu a auto se pojistí ;) Jinak už jsem mu to ověřil, má toho bawora naštěstí pojištěnýho a dostal i platný číslo pojistky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Leden 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Děkuji DanTe za pomoc, hodně jsi mě pomohl. Snad se to nějak pořeší, ale oktule musí stát a mě čeká ježdění MHD :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.