DanTe Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Děkuji DanTe za pomoc, hodně jsi mě pomohl. Snad se to nějak pořeší, ale oktule musí stát a mě čeká ježdění MHD :( Není zač, když můžu, rád pomůžu No jízdu MHD nezávidím, já jezdím už od střední autem a díky bohu, že máme s přítelkyní dohromady 3 auta a v lednu když mě sestřelil pán s Feldou jsme měli 2 a já měl půl roku Hondičku na renovaci, tak bych nepřežil jezdit sockou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 tak když je všechno OK tak snad za chvíli bude taky OK octule abys nemusel jezdit MHD jak píše Dante mám taky řidičák od druháku na střední ale to sem to střídal nikdy MHD ,nikdy pěšky ,nikdy autem ve čtvrťáku jenom autem a po maturitě jenom autem už MHD neznám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Leden 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Já se taky vozil ve fóbii, co mě byla půjčována, ale jak mám oktuli, tak jsem v ničem "horším" neseděl :D. Ta socka bude strašná. Nejdéle asi budu čekat na likvidátora, protože díly už jsou naobjednané, lakovna domluvená taky. Hold nenadělám nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Leden 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 (upraveno) http://www.youtube.com/watch?v=fmplJYe4IpI&feature=youtu.be Přidávám video Upraveno Leden 16, 2013 uživatelem Wokhiii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 16, 2013 Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=fmplJYe4IpI&feature=youtu.be Přidávám video Tak to jsi měl štěstí v neštěstí, krásnej záběr Nějakej postup se Slavií? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Leden 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 Tak to jsi měl štěstí v neštěstí, krásnej záběr Nějakej postup se Slavií? :) Už jsme oba nahlásili pojistnou událost (po internetu, protože jsem to chtěl mít nějak písemně) a čekám, až mě přidají do systému, abych jim tam mohl zavolat a objednat likvidátora. Slečna dnes dostala malinko spucunk (i když asi za to ona nemůže u telefonu ), ať si malinko pohnou, protože s autem potřebuji jezdit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 To jsi měl teda velkou kliku, že to nedopadlo hůř. Vzít tě o 10cm víc na střed auta ta bylo vymalováno. Taky mám rád jízdu na sněhu, ale nejvíce se bojím těch ostatních. Pomalu v každé levé zatáčce trnu jakého deb... potkám. Zrovna dnes ráno mě předjížděl frajer s A4 na dvouproudovce do levé zatáčky, protože to dost klouzalo tak jsem podvědomě ubral z plynu, sotva se dostal přede mě šel po tečně ven ze silnice. Kdybych byl o kousek rychlejší tak mě vzal sebou. Jinak přeji ať je brzo opraveno a můžeš jezdit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Leden 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Ufff, to jsi měl teda štěstí. Taky miluji s oktulí lítat po sněhu. Já mám konečně přiřazené číslo a v pondělí by se měl ozvat likvidátor. Cena jenom dílů vyjde na 19985 Kč (nakonec se rozsypal Xenon, je potřeba vyměnit tlumič, takže oba dva, nárazník atd.), cena je ještě bez lakýrny a práce. Chybí mě pouze ten likvidátor a auto bude do 3dnů v pohodě, pak jen na sbíhavost a bude to v cajku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Leden 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Musím se pochlubit :D. Už zase jezdím přes kaluže... Včera jsem byl na sbíhavosti, takže už je vše v pořádku, teď ještě vymlátit prachy z pojišťovny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Blahopřeji teď si musís vystačit z kaluži když sních neni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 (upraveno) Tak to gratulace, teď už jen ta horší část Upraveno Leden 30, 2013 uživatelem DanTe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Konečně jsem se hecnul a v pátek jsem si přidělal "ploutev" na oktuli. Hold jsem asi divný, Každý v pátek v hospodě, jen já zavřený v garáži a montoval jsem anténku :D Po skončení: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Změnila se kvalita signálu po výměně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Myslím si, že je ten signál o něco horší, ale abych řekl pravdu, rádio vůbec neposlouchám. Všechny songy si sjíždím z USB a to mě stači ke štěstí. Pouze mám v rádiu nastavenou "Dopravu" takže když dávají zprávy o dopravě na Kiss Hády (které mám jako jediné nastavené v rádiu), tak se to na něj přehodí a asi mám vždycky štěstí, že to jde. Ale doopravdy bych řekl, že je ten signál bude horší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 chci tu antenku ted taky kupovat, je potřeba nějaká redukce? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Ano je tam potřeba redukce "Raku2". Stojí to cca 30korun, akorát dost obchodů chtělo kolem stovky za doručení :-!, což se mě nechtělo dávat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 (upraveno) Někdo v garáži a někdo v práci :D ale vypadá to zajímavě, to Já tam mám anténu asi 2x větší než originál to je signál jak víno :D Jinak je to tahle redukce? http://www.ahifi.cz/antenni-konektor-raku2-samice-295599.html ? asi 15 minut od Rosic po starý ;) Upraveno Únor 11, 2013 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Jojo, přesně z tama to mám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Všechno nejlepší k narozkám přeji monoho šťasných kilometru ze k terých budeš mít jenom radost a né žádnýho blba s BMW :) užij si to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daywalker Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Taky Ti přeju všechno nej k narozeninááám Ať Ti okťule slouží jak se patří :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Taky přeji vše nejlepší k narozkám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Taky se přidávám všechno nej k narozkám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Kucííííííí, díky moc. Včera jsme si to s oktulí parádně užili a cestu 140km jsme zvládli za 4,1l/100 Akorát se mě stala taková záhada, kterou si nedokáži nijak rozumně vysvětlit a to ta, že jakmile jsem nastartoval a chvilku počkal, až se motor zahřeje, tak se mě přehodily jednotky na pal.pc na teploměru. Změnilo se to i v climatronicu :D. Takže z °C mám momentálne °F. Nevíte někdo, kde je krpa a jak ji opravit? (Ještě jsem se po tom nekoukal, včera jsem dojel pozdě a utahaný, tak se mě nic nechtělo). Každopádně děkuji za přání :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Dela se to hmaten na climatronicu, ale ted si nepamatuju jakym :-) snad bude nekdo chytrejsi :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Trixxi, děkuji za navedení. Něco jsem si pogooglil a našel jsem to: Stiskni a podrž nejprve tlačítko ECON a potom stiskni tlačítko AUTO. Na displeji se ti zobrazí požadovaná jednotka. Nějak nechápu, kdo a jak to udělal. Já na nic takovýho včera nešahal a pochybuji, že při muchlování v autě se to náhodně přihodilo. Jsem z toho na větvi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 To tam nesmíš tak funět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Jak říkáš kamaráde :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Nebo jak by někteří řekli "mit combajn nestalo by se ti to" :D A to máš ještě dobrý s tou teplotou já jsem natom poněkuď huř :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Dnes při cestě do práce padlo magické číslo: Spotřeba při dojezdu do práce: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Ta zelená vypaluje oči bacha na ní :D A to já mám ještě schovanou fotku kde sem dal 200 000 a máš ověřeno kolik ti proměřuje kompl? a nebo to jedeš s kopce do práce? :D Možná to i bude pravda když bys měl muj FB najdeš tam fotky se spotřebou i menší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.