Přejít na obsah

Smazat téma prosím.

Doporučené příspěvky

Děkuji DanTe za pomoc, hodně jsi mě pomohl.

Snad se to nějak pořeší, ale oktule musí stát a mě čeká ježdění MHD :(

Není zač, když můžu, rád pomůžu :pivo: No jízdu MHD nezávidím, já jezdím už od střední autem a díky bohu, že máme s přítelkyní dohromady 3 auta a v lednu když mě sestřelil pán s Feldou jsme měli 2 a já měl půl roku Hondičku na renovaci, tak bych nepřežil jezdit sockou :lol:

Odkaz ke komentáři

tak když je všechno OK tak snad za chvíli bude taky OK octule abys nemusel jezdit MHD

jak píše Dante mám taky řidičák od druháku na střední ale to sem to střídal nikdy MHD ,nikdy pěšky ,nikdy autem ve čtvrťáku jenom autem a po maturitě jenom autem už MHD neznám :D

Odkaz ke komentáři

Tak to jsi měl štěstí v neštěstí, krásnej záběr :lol: Nějakej postup se Slavií? :)

Už jsme oba nahlásili pojistnou událost (po internetu, protože jsem to chtěl mít nějak písemně) a čekám, až mě přidají do systému, abych jim tam mohl zavolat a objednat likvidátora. Slečna dnes dostala malinko spucunk (i když asi za to ona nemůže u telefonu :wub: ), ať si malinko pohnou, protože s autem potřebuji jezdit.

Odkaz ke komentáři

To jsi měl teda velkou kliku, že to nedopadlo hůř. Vzít tě o 10cm víc na střed auta ta bylo vymalováno.

Taky mám rád jízdu na sněhu, ale nejvíce se bojím těch ostatních. Pomalu v každé levé zatáčce trnu jakého deb... potkám.

Zrovna dnes ráno mě předjížděl frajer s A4 na dvouproudovce do levé zatáčky, protože to dost klouzalo tak jsem podvědomě ubral z plynu, sotva se dostal přede mě šel po tečně ven ze silnice. Kdybych byl o kousek rychlejší tak mě vzal sebou.

Jinak přeji ať je brzo opraveno a můžeš jezdit. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Ufff, to jsi měl teda štěstí. Taky miluji s oktulí lítat po sněhu. Já mám konečně přiřazené číslo a v pondělí by se měl ozvat likvidátor.

Cena jenom dílů vyjde na 19985 Kč (nakonec se rozsypal Xenon, je potřeba vyměnit tlumič, takže oba dva, nárazník atd.), cena je ještě bez lakýrny a práce. Chybí mě pouze ten likvidátor a auto bude do 3dnů v pohodě, pak jen na sbíhavost a bude to v cajku.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Myslím si, že je ten signál o něco horší, ale abych řekl pravdu, rádio vůbec neposlouchám. Všechny songy si sjíždím z USB a to mě stači ke štěstí. Pouze mám v rádiu nastavenou "Dopravu" takže když dávají zprávy o dopravě na Kiss Hády (které mám jako jediné nastavené v rádiu), tak se to na něj přehodí a asi mám vždycky štěstí, že to jde.

Ale doopravdy bych řekl, že je ten signál bude horší

Odkaz ke komentáři

Kucííííííí, díky moc.

Včera jsme si to s oktulí parádně užili a cestu 140km jsme zvládli za 4,1l/100

Akorát se mě stala taková záhada, kterou si nedokáži nijak rozumně vysvětlit a to ta, že jakmile jsem nastartoval a chvilku počkal, až se motor zahřeje, tak se mě přehodily jednotky na pal.pc na teploměru. Změnilo se to i v climatronicu :D. Takže z °C mám momentálne °F. Nevíte někdo, kde je krpa a jak ji opravit? (Ještě jsem se po tom nekoukal, včera jsem dojel pozdě a utahaný, tak se mě nic nechtělo).

Každopádně děkuji za přání :)

Odkaz ke komentáři

Trixxi, děkuji za navedení. Něco jsem si pogooglil a našel jsem to:

Stiskni a podrž nejprve tlačítko ECON a potom stiskni

tlačítko AUTO. Na displeji se ti zobrazí požadovaná jednotka.

Nějak nechápu, kdo a jak to udělal. Já na nic takovýho včera nešahal a pochybuji, že při muchlování v autě se to náhodně přihodilo. Jsem z toho na větvi :D

Odkaz ke komentáři

Ta zelená vypaluje oči bacha na ní :D A to já mám ještě schovanou fotku kde sem dal 200 000 :rolleyes: a máš ověřeno kolik ti proměřuje kompl? a nebo to jedeš s kopce do práce? :D

Možná to i bude pravda když bys měl muj FB najdeš tam fotky se spotřebou i menší :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...