Garrett Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Někde jsem četl, že jsi řešil žraloka na střechu, by mě zajímalo, co a jak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Je to jednoduché. Seženeš si žraloka, koupíš k němu konektor "Raku2" (např. já bral zde http://www.ahifi.cz/antenni-konektor-raku2-samice-295599.html ), nacvakneš jej na anténu. Odděláš zadní sloupkový plasty, dostaneš se klíčem (teď nevím, co je tam za velikost. Mám pocit ža 14 nebo 16) pod střechu, !!Bacha na tapecirun!!, prý se strašně rádo láme, povolíš a odděláš starou anténu, přimontuješ žraloka a musíš to zaplácnout něčím proti zátíkání, aby se ti nedostala voda do střechy. Pro toho, kdo používá rádio to asi nedoporučuji, nebo jsem konektor špatně nacvakl. U nás v kopcích skoro nic nechytnu, kdežto po Brně pochytám vše. Ale jak jsem psal na předchozí stránce. Já rádio neposlouchám, takže je mě velká anténka k prdu a tohle aspoň hezky vypadá. Z B6 passatu/novějších audin, nevím kdo s tím přišel jako první, se mně líbí nejvíce. Ale 100 lidí, 100 chutí :). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Juhůůůůůůů. Musím se pochlubit. Dnes mě došly nové znaky škodověnky :). Odpoledne mě je dovezou z Brna. Ani ty týdny to netrvalo. Snad to tam bude sedět. Jak se to mění, já tohle nikdy ještě nedělal :wub: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Koukám, že už zase jezdíš, Slavia zaplatila normálně? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Ahoj DanTe. Jezdil jsem cca 14dní po nehodě. Slavia ještě nezaplatila. Nechávám jim ještě čas do 11.3. Tento týden už to nemá smysl, další týden jedu na dovču, tak se těším víš co. Nebudu se rozčilovat nad lidma, co nedělají svojí práci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Ahoj DanTe. Jezdil jsem cca 14dní po nehodě. Slavia ještě nezaplatila. Nechávám jim ještě čas do 11.3. Tento týden už to nemá smysl, další týden jedu na dovču, tak se těším víš co. Nebudu se rozčilovat nad lidma, co nedělají svojí práci. To jsou teda kašpaři, to já už bych asi běsnil :lool: Ale máš pravdu, rozčilovat se před dovolenou nemá smysl, tak přeju krásnou dovolenou a cestu bez potíží a hlavně bez nehod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Děkuji kamaráde. Jsou to kašpaři. Nejvíce se těším o kolik mě oberou, co bych si měl "doplatit" v rámci amortizace. Už se těším, až se budu dohadovat, že jsem jel ve svém pruhu, přiměřenou rychlostí a z mé strany nemám ani 0,1% viny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 To je ono. Lidi uzavřou smlouvu u pochybné společnosti viz. Slávie, tím splní povinnost a následky neřeší. To, že z pojišťovny pak taháš prachy je jim jedno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Je to jednoduché. Seženeš si žraloka, koupíš k němu konektor "Raku2" (např. já bral zde http://www.ahifi.cz/antenni-konektor-raku2-samice-295599.html ), nacvakneš jej na anténu. Odděláš zadní sloupkový plasty, dostaneš se klíčem (teď nevím, co je tam za velikost. Mám pocit ža 14 nebo 16) pod střechu, !!Bacha na tapecirun!!, prý se strašně rádo láme, povolíš a odděláš starou anténu, přimontuješ žraloka a musíš to zaplácnout něčím proti zátíkání, aby se ti nedostala voda do střechy. Pro toho, kdo používá rádio to asi nedoporučuji, nebo jsem konektor špatně nacvakl. U nás v kopcích skoro nic nechytnu, kdežto po Brně pochytám vše. Ale jak jsem psal na předchozí stránce. Já rádio neposlouchám, takže je mě velká anténka k prdu a tohle aspoň hezky vypadá. Z B6 passatu/novějších audin, nevím kdo s tím přišel jako první, se mně líbí nejvíce. Ale 100 lidí, 100 chutí :). Dík za odpověď O dobrý signál na rádio přijít nechci, no uvidím, jak to pořeším :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 (upraveno) Je možné, že to mám špatně nacvaklé nebo anténa je v háji, ale tak byla z vraku že :). Ten účel, jaký to má plnit pro mě, tak to plní. Kouzlo USB jsem poznal, tak rádio neřeším. Musím se pochlubit: Foceno opět za tmy. Už aby bylo teplo a mohl jsem je tam "naplácnout". Upraveno Březen 1, 2013 uživatelem Wokhiii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Nemas jeste jeden? Chci ho dat do zadu kedze dneska sem vymenil vypln masky takze predek ne ale v zadu urcite :P Anebo kde si je kupoval a jakou velkost treba v zadu? A taky sem zapadl nedavno u nas doma na parkovisty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Mám jen ty dva. Předek a zadek :). Sehnal jsem je přímo u škodovky v autosalonu. Jsou to z roomestera. Jinak: http://obautodily.cz/eshop/skoda-roomster-facelift/znaky-napisy/skoda-roomster-zadni-znak-original-nove-logo-id:7948.eshop 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Mám sice dovolenou, jsem 160km od domova, ale oktuli jsem musel po celé zimě dopřát. Samou radostí jsem byl protáhnout turbo a vjel jsem do prachu, tak je zase zasraná :'(. A vzpěry! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Tak, konečně jsem se dokopal k tomu tam dát nové znaky. Na té černo-stříbrné se mě to moc líbí. Je mě jasný, že někomu se to líbit nemusí, ale mě to tam sedí jak prdel do kalhot :) Zde jsou fota: Rolls Royce pro chudé: :D Zadek: Předek: Jsem zvědavý, jak dlouho vydrží,než to nějaký chytrák sloupne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daywalker Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Mazeeeeeec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Paráda a musím s tebou souhlasit, ty nový znaky tam pasují jak prdel na hrnec :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Tak těm znakům zatav ty dva "čudlíky" co vylezou na druhé straně. Pak budou chvíli držet, když ti je budou chtít odloupnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Díky kluci. Jsem rád, že se Vám ty znaky líbí. Včera jsem si udělal radost a byli jsme se sm0gem koupit repráčky, podložky, tlumící matroš. Už aby bylo aspon 12°C,ať to tam můžeme naházet. Pak jen vyčistit interiér, rozleštit lak, zřejmě koupit lízo z cupry a končím. Budu mít sériofku, ale na mazlení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 Dlouho jsem nic nepřidal, tak dám jednu fotku toho, proč se hrozně moc těším na jaro: Není to hudba za 50tis (to ani nechci, ale myslím, že to bude hrát trošku lépe, než původní papíráky. Prvně jsem si říkal, že budou stačit jen na předek, ale tento týden jsem si koupil i Hertzy na zadek za zadní sedačky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 powerbass :) Super v tý cenový kategorii :) Ty jo to by mě zajímalo, jak to pak zahraje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 (upraveno) Eliapes: Musím uznat že dobře to zahraje jen co se to vytlumí, pač jsem mu je vybral Já :D PB jsou v této cenové kategorií asi nejlepší repráky na trhu spolu s u-Dimension, Hertzy jsou po nich a to vyzrazně lepšíma výškáčama a až po nich jsou dobré JBL, ale to pouze koaxiální nebo ovály. Nějakej magnát, crunch, atd,.. to bych se styděl někde vubec říkat, takovej aušus to mi křiví hubu při vyslovování :D Upraveno Duben 7, 2013 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Tie znaky chcem tiez! :lol: Presne take lebo videl som v zadu aj vacsi a to sa mi nelubilo. To mas s citigo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-roomster-facelift/znaky-napisy/skoda-roomster-zadni-znak-original-nove-logo-id:7948.eshop toto jsou ony. Z RumStríta Ale jinak na OB už mají i na 1. oktu: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-facelift/znaky-napisy/skoda-octavia-predni-zadni-znak-original-nove-logo-id:7946.eshop Já to objednával přímo ve škodovce s tím výrobním číslem z RumStríta a pasuje to tam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 (upraveno) Tak jsem si dal dnes tu práci a oktuli jsem oplách a ošetřil. Celková doba "údržby" trvala cca 3 hodiny a výsledek se mně líbil. Takhle vypadala: A do hodiny a půl přišel déšť a všechno "umyl"... během příštího týdne už se snad dokopu k přezutí za letní :D Upraveno Duben 13, 2013 uživatelem Wokhiii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 Nakonec jsem nevydržel a přezul jsem :D Chtěla by dolů, pokud vše půjde jak má, tak k zemi půjde, ale až tak za čtvrt roku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 pěkna Laurinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Děkuji :). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Zdravím, kolik jsi dal za ty new znaky ? Taky je plánuju, v kolech už je mám a paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Mám pocit, že 316,-/ks přímo ve škodovce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Mám pocit, že 316,-/ks přímo ve škodovce. Joo, díky já jsem sinevšiml že jsi to tu už psal, sry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.