boooleeek Odesláno Listopad 17, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 Co je to Sound system u OI?To jsou pouze jiné reproduktory,nebo k tomu patří i zesilovač,jako např u golfu IV?Děkuji za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mslx Odesláno Listopad 18, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 Pokial viem tak tam boli len repraky z vyssim vykonom. Predne namiesto 30W tam boli 5OW a zadne namiesto 25W tiez 50w . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boooleeek Odesláno Listopad 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 Myslel jsem si to,díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Omyl patri tam jeste sound system zesilovac ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas 1.6 Odesláno Prosinec 2, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 Kde je ten zosilovac ukryty? Chcel by som robit zakladnu hudbu, ale bez subwoofera, cize iba predne repro, zadne repro a zosik, zosik chcem vsak ukryt niekam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 2, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 Zesilovač se do OI nikdy nedával!!!, takže pokud chceš dát zesilovač, tak jedině do kufru, nikde jinde není místo... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas 1.6 Odesláno Prosinec 2, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 No a to je problem, hocikam by som ho dal, vsade je vidiet :( preto som sa nato momentalne vykaslal a riesim iny tuzing ako vacsie brzdy atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 2, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 Tobě vadí, že bude zesík vidět? Napadá mě jen, že by jsi ho ukryl do levé kapsy v kufru pod koberec (pokud se tam vejde?) a nebo si třeba vyrobit dvojitou podlahu a do ni ten zesilovač schovat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas 1.6 Odesláno Prosinec 2, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 Vadi mi vsetko navyse, chcem zachovat auto co najcistejsie a nechcem aby mi bol videt hocijaky zosik, preto nechcem ani sub v aute, nechcem ho este zatazovat dalsimi 50 kilami. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 2, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 Jasně, ale to máš potom dost nelehký úkol, zesík není zrovna malá věc... Jedině jak jsem psal, buď ho schovat do levé kapsy v kufru pod koberec (pokud tam vejde) a nebo si udělat dvojitou podlahu. OI combi měla dvojitou podlahu a do krátké octy se dá upravit, sice by to nebylo origo, ale použil bys originál díl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michaell Odesláno Prosinec 2, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 Nebo použít mini zesilovač který se nikam extra nemontuje: http://www.ahifi.cz/alpine-ktp-445.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas 1.6 Odesláno Prosinec 2, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 Tak to je neskutocne dobre Presne nieco taketo hladam, len este kupit k tomu radio. Myslel som si, ze do leta vydrzim, ale teraz to bude asi jedna z prvych veci co zacnem riesit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 3, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 Nez tenhle mini zesik to radeji koupit nejakej malej malej dvoukanalek,kterej se da schovat aj do palubky,kdyz na to dojde.Bohate ti staci dat nejaky slusny predni repra,poradne je "nakrmit",vytlumit dvere a zadni repra pak uvidis zda vubec potrebujes,maximalne ti budou lehce dokreslovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.