Přejít na obsah

Košiho modrá babča

Doporučené příspěvky

já už jsem měl jasno po žamberku že budu kupovat dvojku :) akorát pán co mi ji prodává to měl složitější, čeká na služebák a škodovka je pomalá...

k autu: 2,0tdi BKD (bez DPF srandy) 103kw, 6q (jak jsem potřeboval) rok 2005 (pro rýpaly B hlava, odzkoušeno 20minut jízdy a nemizí voda) najeto 210k, je to černý kombík, xenony, dual klima, vyhřev prdele, senzory vzadu pro lidi co nenávidí zrcátka, hagusy, soundsystem.

kupuju za 120k s tím že se bude muset udělat spojka (jde slyšet dvouhmota) a uvidím jak to bude s turbem, prý občas hodilo nouzi, ale na daginostice mělo hodnoty úplně v pohodě, takže spíš jen regulace. Nějaká kosmetika tam taky je, ale to se dá čekat u 11 let starého auta. Na dveřích řidiče je květinka nad klikou, asi vemu druhé dveře a prohodím kus za kus.

Plánů na ni už mám spoustu, ale to až posupem času :)

Babička půjde na prodej, to už je jasné, teď o ní má zájem kolega z práce za solidní cenu, tak doufám, že to klapne, měl bych ji aspoň na očích :)

Upraveno uživatelem košin
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

tak pánové dnešním dnem jsem majitelem O2 2,0tdi jak jsem si vysnil, zítra to snad potvrdíme ještě přepisem na úřadě když výjde čas :)

více info můžete najít v sekci Octavia II

jinak babička bude na prodej, ještě jsem ani neudělal inzerát a už mám z toho takový divný pocit.. zažil jsem s ní super časy a poznal díky ní spoustu super lidí, 80 tisíc km sloužila bez problému..nejradši bych si ji nechal, ale nemám kde ji ustájit a peníze z ní se mi budou hodit

Odkaz ke komentáři

tak osud babičky už je jistý, dožije v rukách mojeho taťky :) mám z toho radost ikdyž z ní dostanu málo peněz, ale zase na druhou stranu mám velkou radost že to auto budu mít denně na očích :) půjde sice do serie, ale vnitřek zůstane jak je, díly půjdou dvěma klubařům s stejnou barvou auta, takže při každém sraze budu vídat převtělenou babičku :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...

tak babička pořád věrně slouží, tatík je spokojený, jen ho tak jak mě štve ta kosmetika na autě, ale už střádá svoje plány, chce lišty do černého lesku a příští rok asi eibach 30 dolů a nové tlumiče + 17" nejspíš :)

a podařil se nám snad nákup století, RS křídlo v laku, bez nutnosti lakování za 620kč s poštovným, doteď nechápu že to vyšlo :D

post-24441-0-19426100-1460042057_thumb.jpg

post-24441-0-55021700-1460042100_thumb.jpg

post-24441-0-04478400-1460042125_thumb.jpg

post-24441-0-33808800-1460042154_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...