Přejít na obsah

Košiho modrá babča


Doporučené příspěvky

Letos jsem si kvůli práci musel sehnat auto a volba byla jasná, našel jsem tuhle tmavě modrou Octu na pěkných kolech, na tacháči měla 276 tisíc, málo škrábanců a moc zachovalý interiér, chodili jsme kolem toho s tatíkem dlouho dobu a nakonec jsem se rozhodl, že si ji koupím. Auto má 4x okna v elektrice, central na DO, klimu, vyhřívané sedačky.

 

Zatím jsem na ní neměl moc času, akorát jsem v interiéru nabarvil plast kolem světel a madlo ve dveřích které byly škaredé od slunka.

 

Plánované úpravy: audio, nový volant a řadičku, trošku poladit interiér,...časem nejspíš facelift předku

 

IMAG0381.jpg

11437623.jpg

IMAG0380.jpg11437635.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj, ať se ti s octou jen daří. Jak vidím, tak je akorát pěkně zajetá :)

 

Spooky1: Bych taky možná řekl, že je to AGR...pokud vidím dobře, tak jde na fotce vidět starej ventil n75 pro obtokový turba, ale nejsem si jist :huh: , ať se k tomu raději vyjádří Marena, ten do toho určo líp vidí.:palec:

Odkaz ke komentáři

díky všem, jsem rád, že se líbí, na fotkách to nejde vidět, ale kapota a levý přední blatník jsou oprskané od kamínků, tak jak budu dělat face předek, tak je chci nechat přestříkat...zadek chci dělat taky, to je jasné,..ale všecno to záleží na času a penězích,.. peníze by i byly, ale čas ne, jezdím balíky, takže dřív jak v 6-7 se domů nedostanu..ale však se říká pomalu, ale jistě,..teď chci hlavně udělat audio a ten servis

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

včera jsem koupil, dneska montoval.. na bagu byla nálepka 2009, vevnitř vypadat trošku odlišně než co jsem našel airbagy na octávky, riskl jsem a začal jsem sundávat těch 6 šroubů, sundal plíšky držící přes kraj plast, poté jsem stlačením plestu proti plechu vycvakl boky a pytel byl venku bez problému, logo bylo nanýtované, takže odvrtat a sundat, nové přilepím (doufám že mi někdy nevletí do xichtu...)

 

největší strach jsem měl z toho, abych volant nasadil správně, ale s tatíkem jsme měli docela dobrou metodu, volant jsem povytočili kousek do strany a na plast za volantem udělali rysku podle které jsme se drželi a dopadlo to výborně. Zítra ještě skočím do mototechny jestli mají logo a bude to komplet paráda :)

post-24441-0-08141100-1356885980_thumb.jpg

post-24441-0-27113400-1356885988_thumb.jpg

post-24441-0-36739200-1356885998_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...