HonzaP Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Zdravim, mam O1 1,9tdi 66kW,ALH, rv2003 mam problem se startem po ranu.Nastartuju az po par sekundach.Pres den pak normalne na drc(ikdyz je motor teply na drc).Preventivne jsem vymenil i zhavici svicky Beru. Filtr menim pred zimou vcetne krouzku na ventilu. Neni mozne, ze je spatny ventil paliva? a padala by nafta? Děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HonzaP Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 nikdo nic? zkousel jsem hledat, ale nikdo snad se studenym startem nema problem .vsude samy teply starty :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 no von ten návod na teplý starty zlepší i ty studený skus vyměnit komplet přepadový hadičky jestli ti nepadá nafta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marcelp Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 CO S TYM MAJI SPOLEČNEHO PŘEPADOVE HADIČKY :o POKUD MU NESLZI NAFTA Z HADIČEK TAK BYCH JE NEMĚNIL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest lukyn79 Odesláno Listopad 21, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 ahoj, mam uplne stejny problem, dnes jsem vymenil žhavky a zitra uvidim. pokud to to nedelaj žhavky,tak pada nafta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HonzaP Odesláno Listopad 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 no von ten návod na teplý starty zlepší i ty studený skus vyměnit komplet přepadový hadičky jestli ti nepadá nafta navod na teply start? to se snad upravuje sw,ne ? a pridava se davka paliva,ale to se studenym startem nema nic spolecneho.Potvrzeno primo od moravia tuning,co to delaji. vymenil jsem ventil paliva (mel i nove O krouzky) filtr jsem jeste nemenil (menen v prosinci 2011). No mozna se to trochu zlepsilo, ale spis se mi to jen zda. Jak se vlastne pozna, jestli ta nafta pada? bublinky pri nastartovani tam mam a dost, ale pri jizde to zadnej problem nedela.Videl jsem vice Oktavek a bublinky mela snad kazda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavia1985 Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Baterka ok? co nazhavit vickrat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HonzaP Odesláno Listopad 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2012 Baterka ok? co nazhavit vickrat ? jo to jsem zapomněl napsat , baterka "nová" kupovaná před rokem, vicekrat nazhavit jsem zkouset to same 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Prosinec 18, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 mám stejný problém, již jsem prošel stejnou procedůrou co ty a žádné zlepšení. Teď zkusím dát balonek se zpětným ventilem na přívod paliva k motoru. Dám vědět jestli to pomohlo. partner1999 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest lacy Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Zdravim, mam O1 1,9tdi 66kW,ALH, rv2003 mam problem se startem po ranu.Nastartuju az po par sekundach.Pres den pak normalne na drc(ikdyz je motor teply na drc).Preventivne jsem vymenil i zhavici svicky Beru. Filtr menim pred zimou vcetne krouzku na ventilu. Neni mozne, ze je spatny ventil paliva? a padala by nafta? Děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Venca-Tdi Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 hadičky přepadu ti můzou i podsávat vzduch když jsou staré a na nich to nepoznáš, a ještě když jste u těch filtů co tam majtel dával za filtr mám zkušenost že když se tam dá polsko nebo čína filtr že spadávání dělá právě nekvalitní fitr paliva mám vyzkoušený fitry bosch a ufi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Jak napsal Venca.Taky zalezi na filtru. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MARKO.X Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Jak napsal Venca.Taky zalezi na filtru. ;) Ja mám tiež UFI a je na ňom Made in čína 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seall Odesláno Červen 17, 2025 Sdílet Odesláno Červen 17, 2025 Čo takto pozrieť gumičky na vstrekoch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.