Famous Odesláno Listopad 22, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 prosim poradte mi mam octaviu2 1.9 tdi a poobede ked som siel do prace nemohol som nastartovat iba tocilo starter a nic pozrel som poistky boli podavacie cerpadlo slo nafty som mal vyse pol nadrze a ked som dlho tocil skusal startovat ukazovalo mi tam kontrolku mazania ale oleja je dost endavno meneny kamarat hovoryl ze to je imobilizer ale kontrolka nesvieti co to moze byt ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 22, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 skusal si startovat druhym klucom?? ak ani s tym nenastartujes tak imobilizer to nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Famous Odesláno Listopad 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 No 2 kluc som skusal a ani snim to neslo ale ze to neni imobilizer na kluci ale v aute ze nechce pustit palivo ci co... Tak vazne nevm:S 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 22, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 udelat diagnostiku jinak je to hadani z kristaloe kole... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Famous Odesláno Listopad 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 A nemal uz niekto z niecim takymto skusenosti ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 22, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 nevim co resis to muze byt milion veci udelej diagnostiku a budes vedet co je spatne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Listopad 22, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 Kdyby to bylo imobilizérem, tak by ti blikala kontrolka imobilizéru. Blikající a pískající kontrolka oleje po dlouhém startování může znamenat, že ti tam nejde palivo. A nemáš náhodou ucpanej palivovej filtr ? Ale jak píše p2p chce to udělat diag jinak je to hádání ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 22, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 aby bylo tedy jasno s tim immem, tak i kdyby to tím bylo (což je nesmysl), tak auto chatne a po 1-2s chcípne, bliká immo a na maxidotu píše immo aktivní. Nutná diagnostika, bez toho nic nevymyslíš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 22, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 asi nechape no co... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Famous Odesláno Listopad 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 dal som to na diagnostiku a nic mi tam nezistili setko v poriadku bolo tak sme odpojili hadice a strikli sme tam niaky sprej aby to chytilo ja som popri tom tocil kluskom a naskocil tak uvidim ci to pojde teraz ked pojdem prec zevraj to mohlo byt nejak zavzdusnene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepetu Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 prosim poradte mi mam octaviu2 1.9 tdi a poobede ked som siel do prace nemohol som nastartovat iba tocilo starter a nic pozrel som poistky boli podavacie cerpadlo slo nafty som mal vyse pol nadrze a ked som dlho tocil skusal startovat ukazovalo mi tam kontrolku mazania ale oleja je dost endavno meneny kamarat hovoryl ze to je imobilizer ale kontrolka nesvieti co to moze byt ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanlen Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 Zdravim.nechcem zakladat nove tema tak pisem sem.Mam O2 2005 1,9tdi dsg.moj problem spociva v tom,ze mi nechce auto nastartovat .myslel som ze je to v cievke startera lebo niekedy cvaka a niekedy nie alebo v startery no mal som moznost odskusat novy starter a robilo mi to tiez.teraz som prisiel na to ze staci trochu potrhat volantom a auto hned nastartuje.neviem ci je to dakou zlou kostrou alebo cim...pozeral som startovaciu skrinku no vsetky kable sa zdaju byt ok...nemal niekto taky problem....?dakujem za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 startovaci skrinka je vadna... vymenit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanlen Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 startovaci skrinka je vadna... vymenit Myslis ze mam skusit celu alebo len tu zadnu elektricku cast? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rybnici Odesláno Duben 2, 2016 Sdílet Odesláno Duben 2, 2016 aby bylo tedy jasno s tim immem, tak i kdyby to tím bylo (což je nesmysl), tak auto chatne a po 1-2s chcípne, bliká immo a na maxidotu píše immo aktivní. Nutná diagnostika, bez toho nic nevymyslíš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rudik Odesláno Únor 7, 2017 Sdílet Odesláno Únor 7, 2017 Podobný problém..... Výměna žhavících svíček ,palivový filtr a nakonec to byl u pojistkové skřínce uvolněný a netěsný a lehce zaoxidovaný, přehřívaný kabel čelně na svorkovnici (ten uplně v levo). Dotaženo, přepájeno a vše v pořádku.........původně nemožné nastartování. Vše ted ok. Lépe přeočkovat znovu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.