Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

zdar pánové tak právě jsem se vrátil z hradu teda z Hodonína :) hrůza děs auto myslel jsem že mu dám do huby takovej vrak auto to bylo takže dnes jsme objeli snad půlku moravy abychom koupily krásnou octu v praze která tam přijela z MOSTU sakra jak je ten svět malej :) Jj Atíku taky to tak beru neboj :) sseda jsem rád že jsi spokojen jo dnes jsem měl první zážitek ohledne fólií na mém autě a kde myslíte No v HODONÍNĚ

Odkaz ke komentáři

chipe vis jak to je to nej ceka za humny rolleyes.gif dulezite ale je ze jste sehnali. uz jsem zvedavy na krasavici!!! a s tim jezdenim kdyz se mi nekam nechce to znam

jinak 4,7 je supa to mi se nepodari ani omylem a to sis stezoval ze si jediny co ma 1 pivo.gif

jiank pres vikend se snad dokopu k tomu udelat lepsi fota (folie + letni sandalky) rolleyes.gif i kdyz to bude zajimave pac se bude zapijet Zuzanka lol.giflol.giflol.gif

Odkaz ke komentáři

tak konečně doma byla to hrůza nejdříve jsme čekaly v esa než vrátí zálohu na auto po tom přes prahu do jičína a těsně před cílem majitel poslal sms že auto prodal debil jeden takže z5 do prahy měli jsme 2typy jenže strašný šrot TAKŽE z5 do esa a tam jsme našli krásnou čerstvě přivezenou OII a hlavně zachovalou :) a už je doma

Upraveno uživatelem chipmann
Odkaz ke komentáři

No bylo to trošku složitější hlavně s hipim stále nevěděl jestli combi a nebo sedan ale na konec zvítězil zdravý rozum :) No už mi volal že asik bude dávat 17" kola pegasus a komplet kožený interiér :) :) sakra má holt moji školu :) :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...