Guest chipmann Odesláno Květen 17, 2012 Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 Prostě kola dělají auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 17, 2012 Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 jj, ještě mám co ladit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 17, 2012 Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 Prostě kola dělají auto Moje řeč! Já taky chtěl celou dobu 18", ale říkal jsem si, že na našich silnicích často nic moc, ještě když to mám tvrdší vlivem toho zvednutí. A potom jsem dostal tuhle nabídku a dobrá nabídka se neodmítá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 No urakve2 máš to vysoký :) :) :) Když pro mě je to praktický a navíc jsem byl vždycky úchylnej na přizvedlý auta, jsem to skloubil, takže asi tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 tak to pak jo chlape nemůžou zase všechna auta ležet na zemi :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 Ranní káva s Chipem a dokonce sem objednanej už i na fólii :) Tak uvidíme za týden jak to auto bude vypadat :)) jinak dneska nás čeká mytí auta a trošku vypucování interieru ať zítra neuděláme ostudu v Doksech :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 téééééda ty jedeš kamaráde.... jsem moc zvědavej na tu fólii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 Taky sem zvědavej jak to bude vypadat :) za týden uvidíš fotky :) a až se vrátíš z platby kolem světa tak uvidíš na srázku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 Ranní káva s Chipem a dokonce sem objednanej už i na fólii :) Tak uvidíme za týden jak to auto bude vypadat :)) jinak dneska nás čeká mytí auta a trošku vypucování interieru ať zítra neuděláme ostudu v Doksech :) Sedo, o fóliích uvažuju už dlouho. Sice bych chtěl nějaký nejsvětlejší co se dělaj, na celý auto stejnej odstín, aby to dělalo jeden stejnej celek a ne rozdíl v odstínu, takovej jako nádech, ale hlavně, zajímají mě peňážky, co za to dáš tam někde u vás v okolí, příp. zda bude homologace atd., prostě všechno. Co se týká ceny, doklad bych nepotřeboval :-). Jo a máš SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 já ale nebudu dělat fólie na okna ale na střechu :) jinak fólie taky dělá ale na přední okna ti atest nedaj :) a jinak cena za zadní číst na kombi myslím 3-4tis folie tady si to budu nechávat dělat :) je to v bílině :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 Aha, tak to jsem trochu mimo :lool: . Atest nepotřebuju, jen mě zajímalo, jestli ho náhodou nedávaj. 3-4 tis. Myslíš za zadní dveře, boky kofru a pátý dveře? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Květen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 urakve2: Na folie ti doporucim manika z Chomutova. Delal mi auto a dela jen folie, dokonce i pro HYUNDAI v CV. Za me byla cenovka 500Kc/okno. Tedy zadni dvere, paty dvere a boky kufru = 5 oken = 2500Kc. ;) Dava k tomu i karticku s ATESTEM a odstin si muzes vybrat jaky chces... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 (upraveno) Výborně, samý lepší zprávy. Až to bude určitě akutní, dáš mi kontakt, spoléhám na to . myslíš, že mi udělá i přední skla nebo s tím má problém, jako že se to nesmí? Upraveno Květen 18, 2012 uživatelem sejvi Necituj predchozi prispevek... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Květen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 Predni skla ti bez problemu udela, dostanes na ne i ATEST - ktery ti ale bude na predek k nicemu. Budes mit s predkem problem na technicke a u policie, ale muzes si tam dat nejake svetlejsi... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 JJ, já chci co nejsvětlejší, aby to dělalo jen takovej nádech. A problém s policií a STK, to proberem osobně, bych se toho nebál:-). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 Jj Marka mužů doporučit SIKULA toe jeden jinak buď preze mně a nebo se na mě odkázat cena je pak jiná :) :) ! myslím si že zrovna urakve s tím problém mít nebude :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 Citace: "myslím si že zrovna urakve s tím problém mít nebude" Jak si to myslel? :o Ale raději do SZ, abys něco neventiloval na veřejnosti :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 taky už jsem přemýšlel o světlém nádechu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 Já tam fólie dam a bude, ono to nějak dopadne. Akorát, čím jsem starší, tím víc mi dochází a hlavně se to hodně rychle zavádí v praxi(hlavně pojišťovny), že jakmile máš na autě něco, s čím bys neprošel na STK (a to neprojdeš s fóliema vpředu, ani s jiným rozměrem ráfků nebo pneu), tak je vozidlo technicky nezpůsobilý a v případě nehody nebo i malýho ťukance máš technicky nezpůsobilý auto. Tzn. v případě, že nehodu způsobíš, nezaplatěj za tebe tomu poškozenýmu z tvojí pojistky nic (máš tech. nezp. auto)-plať si sám a v případě, že si ten poškozenej, tak ti v lepším případě pojišťovna napaří spoluúčast (máš přece tech. nezp. auto) a vyplatí jen část škody nebo ti nevyplatí vůbec nic, protože máš přece tech. nezp. auto a na silnici nemáš co dělat, podle podmínek pojišťovny. Je to hnus. Mám trochu strach, protože s tím občas jezdí i moje pani, i když má svojí octu, ale někdy jede s mojí, aby si na ní nějaký mladý dopraváci nehonili triko. Z výše uvedeného důvodu jsem kupoval ty kola a gumy, který mám zapsaný v TP, ať mám klid. Je totiž všem víc než jasný, že jak může pojišťovna vyplatit míň nebo nic, udělá to, je to přece byznys, jako každej jinej. Tak jsem se "vynázoroval" a jdu sekat trávu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 Jj bylo by to takhle hezčí zdendo ! No snad tak hrozný toto nebude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 Jj bylo by to takhle hezčí zdendo ! No snad tak hrozný toto nebude :) Na to taky spoléhám :lool: , ale nikdy nevíš, co se komu při tý likvidaci škody v pojišťovně urodí v hlavě, protože to co jsem napsal, je bohužel pravda :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 Pánové kdo teda všechno zítra jede do Doks ? krom mě,Chipa a Hipiho ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 Pánové kdo teda všechno zítra jede do Doks ? krom mě,Chipa a Hipiho ? Vyrid prosim Hipimu,at na me nezapomene s pantama na notebook a ozve se mi, on bude vedet, dik moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 ahoj, moc práce kolem baráku a oslava narozenin, takže si to užij te 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 Vyrid prosim Hipimu,at na me nezapomene s pantama na notebook a ozve se mi, on bude vedet, dik moc. Oukej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 Zdar ja jedu také, vezmu s sebou na výlet i svou drahou polovičku, tak se uvidime zítra o 9té na pumpě... Jinak nemám moc umyté auto :D :D opět ... tak nevím jak to v rychlosti vyřešit ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 Zdar ja jedu také, vezmu s sebou na výlet i svou drahou polovičku, tak se uvidime zítra o 9té na pumpě... Jinak nemám moc umyté auto :D :D opět ... tak nevím jak to v rychlosti vyřešit ... Chip říkal když si to dneska ušpiní tak že se zastaví v Doksech na vapce :D jinak brikety máme :) dneska sem si koupil pivní steaky :) já teda žádnou drahou polovičku nemám tak semnou ejde brácha :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 Chlapci užijte si to tam a dejte si jeden i za mě.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 Oukej :) Už jsem s ním mluvil, ale dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 19, 2012 Sdílet Odesláno Květen 19, 2012 Tak bacha na cestu dneska draci a příjemnou zábavu pak naházejte nějaké foto..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.