Ataner Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Super fotky naskakují i nadále díky Zdeno... Ještě musím dnes poděkovat Sedovi za olejovou lázeň..díky pane..ale to víš že je to rovný bejku.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 si měl štěstí že sem měl olej v garáži :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 (upraveno) Pořád mi vrtaj v hlavě ty okule..vim jen že s auta jsi je bral Zdeno ale pak se jezdilo tak nevim..aby jsi je nakonec v autě neměl ty..ale v pizerii nevim že by jsi je měl.. Upraveno Květen 15, 2012 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Áťo to neřeš, stejně už jsem potřeboval nový.....měl jsem starý náhradní v autě, naštěstí.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Ja ty bryle taky nemam, u me v aute nikdo nebyl a jak jsem udelal par fotek, hned jsem musel odjet, takze u me nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 tak pánové srazik byl opravdu pěknej jen mě mrzí že jsem přijel později sakra . . Jsem rád že se tu sešla dobrá parta lidí která si na nic nehraje :) ! Doufám že brzy uděláme repete jinak už začínají být naše srazy docela známé dost lidí mě zastavuje a ptají se co se to tam děje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Nemohl jsi to popsat lépe Chipe.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 jinak Aťo na tu sobotu s tebou počítám ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 jj dobře napsaný :) Jo sobota je jasná :) Už se těšim :) zkusim se zeptat kámoše zda by si nechtěl udělat výlet :) a druhej má Fabii ale to nevim zda může jet s námi pač mi máme vyjmečný auta :D:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Ahoj kucííííí tak už se zase plavim...... taky si myslím že se sešla dobrá partička.....jen jsem se chtěl tak nějak ospravedlnit za to předvádění.....bylo toho na mě za poslední dny moc a já potřeboval vypustit páru, a myslím že lepší na parkovišti než někoho sejmout na silnici....díky za pochopení..... Mrzí mě že s váma nemůžu do Doks, doufám že vezmete někdo foťák a přiblížíte mi tamní atmosféru Jinak mám všechny pozdravovat od své milované, prý jsme šoumeni..../v jejím podání pro nás pocta/ Doufám že doma je líp než tady, leje tu a zima jak v ruskym filmu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Zdravim všechny, taky mě mrzí, že jsem přijel v 17:55 a odjížděl jsem v 18:10 h. Se mi nějak včera ty časy z Chomutova vymkly z ruky. To bylo ještě umejt kola, tankovat, v Bílině zácpa atd. atd. a přijel jsem pozdě. Ale to, že musim být doma už před sedmou jsem zjistil na poslední chvíli před odjezdem a nechtělo se mi to rušit, chtěl jsem vás vidět :-). A taky jsem musel projet nový kola, jestli to náhodou něco nedělá že? Jinak fotky jsem ještě ani neviděl, dneska jsem od rána 24 h v práci, takže až zítra dopledne. Ale neručím za ně, v tom spěchu jsem se ani pořádně nesoustředil, fotil jsem většinou stejný fotky jako minule, no uvidíme. Ani bych ty fotky neventiloval, ale vzhledem k tomu, že na ně máte tak nějak nárok, když jsem fotil vaše káry :D , tak je sem hodim, Venca. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Alespoň víme že ti to dobře jede :) určitě se nějaký fotky dělat budou a hlavně tam bude profi fotograf a pak je to na netu :) u nás je taky zima 12 stupnu nic moc :) Vašku příště se postavíme dokola aby byli jiný fotky a nemysleli si lidi že to jsou jedny fotky ze srazu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Příště si to pořádně promyslím a naplánuju, abych se mohl zdržet a dát s každým chvíli řeč, páč mě u každýho auta, co se slejzáme zajímá něco, tak to probrat, pochytat rozumy a tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Tak hlavně že jsi dorazil..kvalita fotek je druhořadá a určitě tam nějaká pěkná bude na výběr..kola jsou super a hned to vypadá o 100% lépe ale to víš..jinak jsem také rád že se sešla kvalitní sorta lidiček a já vás pokaždé rád uvidím..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Příště si to pořádně promyslím a naplánuju, abych se mohl zdržet a dát s každým chvíli řeč, páč mě u každýho auta, co se slejzáme zajímá něco, tak to probrat, pochytat rozumy a tak. taky jsem tě rád poznal, škoda že jsme nepokecali.....tak snad příště 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Alespoň víme že ti to dobře jede :) určitě se nějaký fotky dělat budou a hlavně tam bude profi fotograf a pak je to na netu :) u nás je taky zima 12 stupnu nic moc :) Vašku příště se postavíme dokola aby byli jiný fotky a nemysleli si lidi že to jsou jedny fotky ze srazu :D Ty vole, ale to neni špatnej nápad, dát káry do kruhu čumákama k sobě, myslím, že by to přinejmenším vypadalo zajímavě. Ale aby jsme si to navzájem neodřeli, při těch manévrech. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Chip bude uprostřed pač má černou perlu a mi okolo něj :D to by jsme dali nějak dohromady :) počkáme až se Zdena vrátí z výletu a něco podniknem zase :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Čao, tak včerejšek se opravdu povedl. Ale tak jako vždy že? Jinak na sobotu se těším bude to dobrý výlet - partu máme dobrou ale tzo už jsme tu zmiňovali několikrát. Jinak doufááááám, pevně doufám, že už mi věříte, že to taky někdy umeju to auto :D :D Masku dám dokupy to slibuju !!! Ale do soboty to nestihnu ted mám toho v práci až až a do toho jedeme na výjezdní setkání na Seč, tak jsem na to zvědavej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Zdar Zdendoo se ti nedivím ,ale tu výzvu přijímám takže až přijedeš s toho minžapůru tak to musíme zkusit co se týká Doks tak toe škoda že nemůžeš ... je tam dobrá atmosfera taková pohoda dřív jsem tam jezdil na celý week .ale už to taky upadá Pánové zas tak hezký to opravdu nemám ,ale neříkám že mě to netěší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Chipe jak to bude v sobotu bude se brát ten gril nebo ne ?:) že bych sebou vzal autochladničku na maso :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 No pokud se domluvíme není problém ho vzít uhlí mám také 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Tak vyčkáme co napíšou ostatní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Chlapi a co se to v sobotu děje v těch Doksech u Mácháče nebo kam to jedete? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Zdar Zdendoo se ti nedivím ,ale tu výzvu přijímám takže až přijedeš s toho minžapůru tak to musíme zkusit co se týká Doks tak toe škoda že nemůžeš ... je tam dobrá atmosfera taková pohoda dřív jsem tam jezdil na celý week .ale už to taky upadá Pánové zas tak hezký to opravdu nemám ,ale neříkám že mě to netěší zdar doktore, ty voe už aby bylo "za 14 dní" zajisti nějaký letiště a dáme si čtvrtmíli......až přijedu stavím se v Praze na tý mot. brzdě, nedá mi to spát a když bude pěkně, můžem dát i srázek u mě na dvorku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Chlapi a co se to v sobotu děje v těch Doksech u Mácháče nebo kam to jedete? Můj odkaz tady máš odkaz :) je to sraz Škoda tuning no ... ale je to pohodovej srázek :) a všichni jsou hlavně škodováci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 No já nevim, ale teď jsem pročítal diskusi z minulýho roku a dost na to kluci nadávali včetně Chipa... Chipe, co ty na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 ahojky, tak jsem to včera prostě nedal nějak jsem se zasekl v práci a pak už to nemělo cenu, ale příště si to rozvrhnu lépe (pokud do toho nic nevleze) :lool: a uprostřed bude muset být můj mazlik páč je jediná 1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 kámoši co maj udělaná škodovky 120,a erko tam jezděj každej rok když maj čas a jsou spokojený :) a hlavně tam jedem pouze na jeden den takže pěkněj výlet :) a uvidíme udělaný škodovky :ú ěnjaký hezký a nějaký sprasený :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 zdendo není problém No a na srazek u tebe se těším ještě víc :) :) urakve2 pokud jet s námi budeme jen rádi chlape !! A hlavně tam to není o nej tuning ! Takže pohoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 ahojky, tak jsem to včera prostě nedal nějak jsem se zasekl v práci a pak už to nemělo cenu, ale příště si to rozvrhnu lépe (pokud do toho nic nevleze) :lool: a uprostřed bude muset být můj mazlik páč je jediná 1 Tak já s sebou vezmu manželku a budete mít OI kombi dva :-). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.