zdenaal Odesláno Květen 19, 2012 Sdílet Odesláno Květen 19, 2012 Áťo jak to že jsi nejel???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 19, 2012 Sdílet Odesláno Květen 19, 2012 (upraveno) Musim spořit 25.5 má mamina narozky ..a mažu na noční.. Upraveno Květen 19, 2012 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 Tak co bando kde máme fotky z Mácháče..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 Taky čekám, ale asi všichni hnípou. Vstávat a makat, já taky taham :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 kašlou na nás neukojené touhou po slintání nad tou krásou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 No já bych to s tou krásou neviděl tak pozitivně podle recenzí na tu akci. Navíc tento víken byl dost známej tuning sraz CarWars v Panenském Týnci u Loun, tak mam obavu, že všichni, co na takový akce jezděj a maj co ukízat, jeli tam. Nejlepší srazy jsou stejně ty naše komorní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 moje řeč...nikdo si na nic nehraje a každej má radost z toho co se povedlo druhému....tak to má být, ale všechno je v lidech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 Tak co se týče srazu bylo to fajn ale to asi jen proto, že jsme tam jeli takhle společně, pokecali jsme, zagrilovali jsme... Jinak jsme si to prošli, koukli co tam bylo a jako děs a hrůza docela. Auta byla přeplácaná nebo nedodělaná takový tuZingáři spíš :D Za mě by to vyhrál Chip a jeho mazel, protože to je auto dodělané podle mého gusta ;) Přidávám pár fotek, které jsem udělal mobilem. Jsme tam jen my, protože jak jsem už naznačil, nebylo tam skoro co fotit ;) Těším se na náš další Ústecký sraz !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 Přesně jak napsal Hipi :) jediný co tam bylo k vidění byli kámoši s limuzínou ze škodovky 120 :) jiank samá fabie ci skoda 120 :) a octavii II tam bylo asi 8 i s náma :D a taky bych dal pohár Chipovi :) a fotky všeho co tam bylo je zde Skoda Doksy web 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 Fotky: Jééé ja tam nechal spz :D Jak si dojel Sedo? My jsme ti nakonec trošku ujeli, protože Chip na to trošku šlapal a já se snažil s nim držet tempo - nejde to :D :D ¨ Jemu to prostě jede jako prase :) Jinak jsme spokojen jak to jede mě, jen kdybych měl ty brzdy a strošku snížené a ještě o trošku míň sjeté pneu tak bych se mu za tim zadkem drřel více. V těch zatáčkách to jsme musel prostě na brzy, zatím co jemu to drží na tý zemi jak přibitý! :) Fajn akce chlapi!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 tak hezký místo na grilovačku tam bylo, ne.....jen ta auta tam byla nějak navíc.... takže ve finále jste tam tak nějak tu úroveň pozvedli....aspoň víme kam nejezdit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 no jak jsme jeli zpět tak jak jste začli předjíždet tu kolonu tak bych se nikam nevešel a navíc jsem pak stejnak odbočoval v úštěku :) ale měl jsme jet přez Liťák :D ve Velkym březně uzavírka a musel jsem jet přez kopečky :) jo zatáčky :D a to já mám pouze 16" :D chce to snížit a chip motoru :) a kdyby na to Chip šlapal celou cestu tak tam na nás čeká 20minut :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 Ve finále jsme my ... byla ta úroveň :D :D :D To zní asi až moc samolibě co? :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 Kdepak Hipi, musíte si to pochválit sami, jinej to za vás neudělá.... Možná jak říkal chipman, naše srazy u Olympie se rozkřiknou a bude nás čím dál víc, až se z toho stane tradice... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 Tak moje seriovka sice neni nejaka in :) ale mohl jsem tam v klidu prohlásit že mám krásný auto po tom co jsme viděli tam vzádu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 (upraveno) . Upraveno Květen 20, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 Dobrá je ta pátá fotka Hipiho, v popředí dva kásný černý čumáky OII, Hipi, Chip a za Chipem ta červené felda s matným vyšisovaným blatníkem a jak jí nesedí blinkr se světlem, to je koza :lool: . tak hezký místo na grilovačku tam bylo, ne.....jen ta auta tam byla nějak navíc.... takže ve finále jste tam tak nějak tu úroveň pozvedli....aspoň víme kam nejezdit... Já byl v tom kempu naposledy tak někdy cca v roce 1998 a už tenkrát tam byl krásnej borovej les. A borovice já můžu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 Super párty hoši..grilovačka super a káry není co dodávat..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 prostě jsme si udělaly pěkný výlet No hipi ten tvuj podvozek prostě na ten motor absolutně nestíhá ! Jinak ti to jede hezky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 Jo díky... tu smsku jsme si přečetl až včera pozdě večer, tak proto jsem nereágoval. Jinak kdybych to měl o ty 3čísla dole, dobrý brzdy a lepší pneu (jak už jsem psal) tak bych měl větší odvahu se tě držet ;) Ale stejně ty na to šlápneš a jsi v čoudu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 (upraveno) No je to rychlík..a trošku někde jinde..no a já mažu pošolichat mazla ať vypadá..když se dneska zadaří mažu dnes do Ústí jako novopečený strýc.. Tak je to tam hoši 4kg 50cm..Emmička..jsem strýc.. Upraveno Květen 21, 2012 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 s Chipem nejde zavodit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 Tak už ti taky můžeme řikat strejdo jo ?? :D :D Tak gratulace a hlavně ať je zdravý!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 To Áťa: Velká gratulce, ať je malá zdravá a všechno vychází tak, jak má... Jinak, byl jsem dneska s mazlem pro 6m okapy, tak jsem zapřáh 5m vozejk, jsem ani nevěděl, že se tak dlouhý klasický vozejky dělaj. Je to delší než delší... mrkněte sami: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 (upraveno) Strejdo Áťo velká gratulace....se teda povedla holčina, pěknej kousek... Venco tam tom odstěhuješ už celej kvartýr.... Upraveno Květen 21, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 Díky bando..Vendo na tom můžeš vozit i mazla..jinak ty kola jí vážně sluší..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 taky velká gratulace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
muertos Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 Tak sice trochu pozdě ale přece sem taky přidám nějaký ty fotky ze soboty, kvalitka nic extra ale stačí:) jinak pravda byla že tepličáci tam měli nejlepší auta:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 (upraveno) No pěkně to tam Chip ladil u toho grilu...určitě taky přes VAG...co? Díky bando..Vendo na tom můžeš vozit i mazla..jinak ty kola jí vážně sluší..;) Áťo jak to že tu ještě nemáme fotky po tvém "kleknutí"!?!?!?!? Upraveno Květen 21, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 (upraveno) taky velká gratulace Díky mistře.. Áťo jak to že tu ještě nemáme fotky po tvém "kleknutí"!?!?!?!? Popravdě..tak nějak me pořád hlodá že jsem je vyfoukl kamarádovi..a já budu doufat že mi to odpustí..protože mi to pořád nějak leží v hlavě..:( Upraveno Květen 21, 2012 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.