zdenaal Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 Díky mistře.. Popravdě..tak nějak me pořád hlodá že jsem je vyfoukl kamarádovi..a já budu doufat že mi to odpustí..protože mi to pořád nějak leží v hlavě..:( ouha....tak to si počkám na sešn.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 Me uz odpustil he 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 Popravdě..tak nějak me pořád hlodá že jsem je vyfoukl kamarádovi..a já budu doufat že mi to odpustí..protože mi to pořád nějak leží v hlavě..:( No commt ... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 Me uz odpustil he No vlastně to vzal uplně v poho. Nedělejte z toho vědu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 Ale jo..beru to..je mi to líto bohužel podle reakcí okolí jsem přestřelil..má omluva putuje především Sedovi ..ale i těm kteří to řeší okolo..možná mě to sere víc než je..třeba přijdu o nově nabité přátele což mě bude hodně mrzet podle všeho..nebo podle reakcí co se ke mě dostávají oklikou..ale stejně už to nevrátím.. Sorry Sedo a ještě jednou má omluva veřejně..jsi super kolík a já asi čůrák.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 nemá cenu to řešit každého věc je aspoň vidět že člověk se stále učí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 Tak tak Áťo, myslím taky že nemá cenu to řešit. Seda je myslím si dost inteligentní na to, aby z toho nedělal vědu. Určitě to taky nechce řešit.... Všechny vás rád zase uvidim bando.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 (upraveno) Určitě až budeš doma tak něco spácháme Upraveno Květen 22, 2012 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 Tentokrát to ale musíme vymyslet pořádně, na nějakym tom lepším místě, jak se tu probíralo a v klídku pojíst, pofotit, pokecat.... To už by mohlo být teplo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 Pánové vážně to tady nemá cenu řešit a hlavně to nepatří sem. Taky se tesim na další srazek :) brikety mám stale v autě :) Ato už přišli pruzinky na ten kufr :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 Pánové vážně to tady nemá cenu řešit a hlavně to nepatří sem. Taky se tesim na další srazek :) brikety mám stale v autě :) Ato už přišli pruzinky na ten kufr :) Ty budeš dělat odskok kufru, jakože když podržíš na dálkáči tačítko kufru, kufr se odemkne a odskočí, tak se ti otevřou vrata až nahoru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 Přesně tak.Ale na svoje auto to nebudu davat.Jedny mám pro Atu a jedny navic . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 Přesně tak.Ale na svoje auto to nebudu davat.Jedny mám pro Atu a jedny navic . Já už jsem to tu někde na fóru viděl, už vůbec nevim kde nebo v jaký sekci, taky se mi to líbilo, ale ty kluci, co to řešili a jeden z nich to měl, se shodovali, že to není žádnej zázrak že jim to nějak špatně chodilo nebo co. Je to složitá montáž? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 Až budu doma tak mám stažený pdf jak se to montuje.Montáž je lehká ale v zimě to prej moc nefunguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 Teď jsem na nějakym jinym foru vyčet, že to v zimě chodí blbě, protože je to chladem a mrazem ztuhlý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 Bylo tady o tom vedená diskuze ... ted ji nemohu najít. Jinak montáž je docela jednoduchá, co já vím, jde jen o to rozebrat píst pátých dveří a dát tam tu pružinku. U některých se musela ještě nastavit o nějakou délku. Třeba jako to má Zdenal, který tam má matku a pak až pružinu. Mě se to docela líbí je to i užitečné ale na druhou stranu, když to čase odskočí a v zimě to jde ztuha, tak nevím, jeslti se do toho mám pouštět. Někteří tady měli problémy se zvětšováním mezery mezi střechou a víkem kufru... Ale Zdenkovi to jde pěkně a zatím bez mezer ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 V zime to chodi blbe jen kdyz jsou spatny vzpery,jinak OK,teda jsem vycet :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 v létě to chodí dobře jenom když mrzne v zimě tak jak jsou ty vzpěry tak to ztuhne no...... má to vymezený 10 matkou ale nechaj se udělat ze silonu podložky,možná dokážu udělat v práci .... jinak mám dvě sady pružin na dvě auta... Jedny už mám pro Áťu a jedny mám plonkový :) a dizkuze je tady viz odkaz Automatické otvírání kufru a tam kde to objednával Zdena tak jsou drahý ;-) mám úplně ty samý modrý pružinky a vyšlo na hodně dobrou cenu ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 (upraveno) no vidíš ja jsi šikovnej.... co se týče nějakých mezer mezi panty, nic jsem nenašel a to jsem to zkoušel prostříkávat wapkou....ale je pravda že pokud to chce někdo aplikovat, je lepší si nechat zrepasovat vzpěry na trošku větší tlak, pak je to bez problémů ikdyž mrzne..... Upraveno Květen 22, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 Jenže právě problém je že je už nikde prý nerepasují dělal to někdo v okolí Ostravy ,ale už to neděla prý .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 no právě že jsem taky nikoho nesehnal.... teď zase hledám kam bych šoupnul auto na mot. brzdu, příští středu budu celý den v Praze, myslel jsem někde tam, ale chtěj za to balík vydřiduši.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 Hoši na příští rok asi budu plánovat teda větší kola ale pouze 17" viz odkaz na foto kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 (upraveno) Upraveno Květen 22, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 (upraveno) No tak ty kola budou na stříbřence velká masírka..B) Upraveno Květen 22, 2012 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 Ještě na to mám rok :D takže uvidím :) jo jinak Áťo mám pro tebe ty pružinky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 Sedo nějak musíme domluvit tu kávu ve volnu..a díky..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 určo se nějak domluvíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 No konečně ty kola jsou dobrý co tam máš ale tak na zimu :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 Neurážej moje krásný letní kolečka na mí Silver Lady :) nebo se s Tebou přestane bavit ale je fakt že tyhle kola se mi líběj :) uvidíme zda něco našetřím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 náhodou jsem ti je z letních povíšil na zimní :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.