zdenaal Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 (upraveno) Já taky myl jen šampónem, ale stejně to pak musíš vysušit a vyleštit, čili keine prdel...:))) Upraveno Srpen 1, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 suší mi to myčka :) já do toho moc hadrem nesahám a právě že ten sampon má lestidlo v sobě takže už nelestim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 no já teďka vstával po noční :)) a jako na mytí auta fakt náladu nemám :D alspoň Vám budu dělat ostudu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Tak sem dorazil dom z rachoty. Sedam do auta pojedu to umejt a vysát. Po práci si hodim pár tempíček v bazénku a pojedu za váma :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 (upraveno) Tak to já si dám pár tempíček se sekačkou, ta tráva roste jak z vody...:) Upraveno Srpen 1, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Na to znám jeden lék, jmenuje se Roundup :lool: . Zrovna včera jsem ho litránek koncentrátu koupil za 200,- Kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 :) tak po těch tísících co jsem nacpal do trávníku to zaleju Roundupem.... Ty voe to je na panáka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 tak to jsou starosti :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 První ochutnávka z dnešního srázku Pohodiča, klídeček, pokecáníčko, sranda byla a člověk je zase o něco chytřejší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 vás tam ale bylo ;) ta první je bestovní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 hezky pane :) ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 sem zvědavej na fotky od Venci :)) sme mohli udělat fotky i na terásce jak si žijeme :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 To jsme mohli no....hezký to bylo, všem moc díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 (upraveno) Paráda kluci bohužel jsem musel domu páč mi jako překvapení dnes dorazil junior domu..;) Upraveno Srpen 1, 2012 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Tak máš doma noťase...:))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Přesně tak..:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Super odpoledne. Nakonec po příjezdu dom sem skončil ještě na jedné terásce na točeným.Až teď sem dorazil domů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Prchy: jedeš na Oc sraz Ondro? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 K fotkam se dostanu az dopoledne.Uvidim,kolik jich bude, trochu si s nima pohraju,kdyz to bude treba (ale urcite jo) a kdyz tak je povesim rovnou sem, at se s tim nemusim babrat nekam to davat. To Seda: mas pravdu, meli jsme zadokumentovat vsechno i to pekny prostredi, tak priste. Nebudu kecat a pujdu se Zdendou v klidu fotit, at to ma napad a smrnc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 taky všem děkuji bylo to pěkný jsem zvědavěj na fotky CvenCo :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 K fotkam se dostanu az dopoledne.Uvidim,kolik jich bude, trochu si s nima pohraju,kdyz to bude treba (ale urcite jo) a kdyz tak je povesim rovnou sem, at se s tim nemusim babrat nekam to davat. To Seda: mas pravdu, meli jsme zadokumentovat vsechno i to pekny prostredi, tak priste. Nebudu kecat a pujdu se Zdendou v klidu fotit, at to ma napad a smrnc. Snad si už příště taky pěkně zafotím, z toho mobilu nic moc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Snad si už příště taky pěkně zafotím, z toho mobilu nic moc... Copak Zdeno plánuješ novou optiku..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 To já už mám dlouho, jen jsem to zas zapomněl.... Hlavně že jsem si nabil baterky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Tak to se stává..když to není nic menšího..:lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 No snad na velkým srazu, teda pokud pojedu, už budu jen chlastat a fotit....to pak bude teprve umění... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 (upraveno) Fotky ze setkání 1.8.2012 Chlumec, Hotel Bonaparte: Samo, že to chtělo úpravy a korekturu bílý barvy a tak, ale moc jsem tomu nedal, tak mě nekamenujte. Příště mi připomeňte, abych rovnou fotil v klidu a ne na poslední chvíli při odjezdu. Jinak fotky jsou zmenšený na 1024x768, protože jedna originál má okolo 4-6 MB, tak kdyby někdo nějakou chtěl, tak písněte, hodim to do mailu, prostě jako vždycky. Jo a ty dvě fotky zadků aut od tůjí nejsou stejný :o , první je ostřená od předu dozadu do máznutí a druhá opačně ostřená od zadu máznutá k objektivu, takže asi tak... Upraveno Srpen 2, 2012 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Pěkný fotky Venco 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Mě se zas líběj ty tvoje. Příště budem fotit spolu ať to má nápad a šmrnc. Holt si to nealko pivo dáme s foťákem na krku u aut :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Hezký jak fotky od Zdendy tak od Cvency... jinak i docela povedenej srázek, tak jsem rád, že jsem vás stihl :) Cvenca: fotku baterky jsem našel a poslal kamarádovy, ten dá vědět jeslti sežene za nějakou rozumnou cenu ok? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.