Seda Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 4 válce stačí,když turbo tlačí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 I Mave pochopil, že v octě je síla a talent :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 (upraveno) Hmmm pekne Berry. Ty kliky mam v planu taky ale.... ...jsem se ted zakoukal do FL zrcatek. Ale to nevim mam v planu na leto berusku posadit tak o 30 mm niz a tak o 15 mm vzadu rozsirit ;-) A loni jsem docela dost pustil zilou takze... ...letos znovu :-D:-D:-D Kdy dame nejake to kofieeee ;-) co treba PA nebo muzu klido i vikend... Upraveno Leden 23, 2013 uživatelem Swed 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Tohle sem prostě musim dát. To nemá chybu Tyyyy voeeee málem jsem se pos... smíchy :lool: :lool: :lool: Fakt dobrý Jinak v pátek, nebo v sobotu bych měl dělat s Chipem auto tak ti Šéďo může rovnou udělat i ty tlaky. A večer bych to klidně viděl na kávu. Sweda jsme dlouho neviděli tak musíme něco zpáchat ne? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Ty blaho,FL zrcátka,jediný možná dobry je na nich větší sklo,ale ten pohled do nich,ten tlustej ramecek okolo skla a vzhled jak usi mysaka Mickeyho. Vzdycky kdyz se do tech zrcatek podivam,tak si vpomenu na tu chuvu z pohadky Princezna se zlatou hvezdou na cele, jak mela ten cepec s tema obr usima :-). Ale samo vec kazdyho vkusu. Pred FL zrcadla jsou takovy dynamictejsi, ostrejsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 FL zrcadla jsou určitě praktyčtější ale vzhledově jsou hezčí před FL zrcadla. To je můj pohled na věc takže já měnit nebudu. Na ty co mam už jsem zvyklej. Ale uvažuju že dám modrý skla... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Taky sem si objednal středy do kol a přední znak ale starý zelený :) zde na fóru už má každej ty nový znaky tak budu jedinej se starýma Šedo nebudeš jedinej se zelenejma znakama. Já je taky měnit nehodlám. :lool: U videa sem se lámal smíchy!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Berry co jsi dával za ty středy kol???...a doufám že pujdou i na pegasusy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Tyhle jsou s obj.č. na rapida, nicméně je to jedno. Jde to do všech škodováckejch Alu kol. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 A cena? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 To jsem byl překvapen, 140kč/ks po slevě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 :blink: ...objednávám! Jaký že je to objednávací číslo? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Tak to ti teď nepovím, mám je na garáži 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Hm Hm...tak si na mě vzpomeň až tam pojedeš jo? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Teda chlapy tady se to večer pěkně rozjelo . . . Co se týka zrcátek jsem stejného názoru jako kluci určíte jsou face praktičtější ale vzhled ble aspon za mne Teda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Chudak Sweds, sme mu to pohanili. Ale kazdyho vec a vkus, co tam da. Vsichni tady pisem svoje pocity za sebe ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 FL zrcadla jsou určitě praktyčtější ale vzhledově jsou hezčí před FL zrcadla. To je můj pohled na věc takže já měnit nebudu. Na ty co mam už jsem zvyklej. Ale uvažuju že dám modrý skla... Na co modry skla? bocni zrcatka se ti preci stmivaji pri nasviceni zezadu spolecne se stredovym samostmivacim zrcatkem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 No tak ne každý je má chlape 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Aha, ja myslel, ze kdyz ma Mav senzor denniho svetla s prisvicenim zrcatek a tunel,ze ma i samostmivaci zrcatko. Nebo ty bocni samostmivaci jsou zas jeste zvlast od toho stredniho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Jj extra příplatek Teda hlavně tady u nás jinak je to standardem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Heh nepohanili. Mam totiz naprosto stejny nazor. Jsou prakticke coz se mi pri mem rocni najezdu kilometru hodi. Ale k pred FL lip sedi pred FL zrcatka to je fakt. Kazdopadne jak rikam nez zrcatka to budou spis pruziny a podlozky v zadu ;-) A vypada to na zahvici svicky Chipe ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Není problém vyměníme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 To Swed: Máš SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Aha, ja myslel, ze kdyz ma Mav senzor denniho svetla s prisvicenim zrcatek a tunel,ze ma i samostmivaci zrcatko. Nebo ty bocni samostmivaci jsou zas jeste zvlast od toho stredniho? taky mám pouze samostmívací zrcátko v autě ale boční nemám :)) ale ty skla bych chtěl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Ja myslel, ze to je vzdy s tim strednim v sade. Ale jestli ne,tak urcite namodraly skla jsou dobry. Na A6 jsem je mel a nikdo me neoslnil. Protoze k cemu je zatmaveny stredni, kdyz ti pere do oci svetlo z bocnich. A tim se zas potvrzuje, ze ja mam v tom aute kde jakou pi...inu, ale xeny, MF volant a tunel sem nemel, i kdyz tunel uz mam a na MF volantu se pracuje. jen ty lampy :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Je fakt že ty máš výbavu fakt naloženou a na xeny se vyserou :D já sem chtěl taky xenony ale vyšlo by to na 18tis a to nejsem blázen. To si radči koupím nějaký lepší H7 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Vzdyt ja bych se s cockama a Osram Cool Blue H7 (ty zarovky mam ted a dobry) spokojil taky, ale..... To je furt neco. Uz sem i premyslel, ze bych koupil jety xeny a jen je prehodil na prasaka a nechal manualni sklapeni svetel, ale to zas ma ten borec jen levej xenon, tak ja uz nevim. Ale k ty matny masce by to ty cocky chtelo :-(. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Tak xenony koupíš do 7tis jak nic ;-) a čočky taky tak nějak :) když už xenony tak pořádně s ostřikama(vyplý:D) a automatický naklapení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Přesně Venco dej origo čočky a je to nemusíš xenony 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 http://auto.bazos.cz/inzerat/20483280/Xenony-Skoda-Octavia-II.php http://auto.bazos.cz/inzerat/21217626/Xenony-Octavia-II.php ale zase je fakt že xenony za 3tis je suprová cena :D hele když dáš manuální xenony na kolečko musíš mít i ostřiky nebo ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.