Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

o foliich sem premyslel pouze do zadu :) ale zatím na to seru :D

Me prave vadi, kdyz je to jen na části auta, to uplne tluce do oci. Bud cely vsude stejny, at je bok auta pekne souvislej nebo nic. A vzhledem k tomu, ze uz jsem o nich uvazoval loni, tak varianta A je spravne :-).

Odkaz ke komentáři

Ja uz jsem take rozhodlej a dam na ty predky 5% propustnost jako vzadu. Jen cekam az se tr.oteply.

Ty voe, to si to můžeš rovnou natřít černou barvou :lool: . V noci budeš couvat se staženýma oknama, abys viděl alespoň do zrcátek.

Já chci právě opak, jen úplně lehounký. Měl jsem to kdysi na A6 a ty lehce kouřový folie v kombinaci s nazelenalým tónovaným oknem dělaj odlesk, ale i v noci je krásně vidět. Ale než to udělám, nechám si od kluků z dopravky změřit proputnost na tónovanym okně bez folie, ale to jen ze zvědavosti, kolik to má od výrobce, zajímá mě to.

Swed: Dík za vstřícnost.

Odkaz ke komentáři

BerryRS: jj už jsem slyšel o místním panu supercop lol.giflol.giflol.gif

CvencA: když jsem si nechával dělat folie já tak mi to rovnou nabídli že mi to změří. Měli jako jedna z prvních firem v rep. A abych ti řekl pravdu tak to stejně není schopné změřit. Jde o to že to musíš mít dokonale čisté (sebemenši cokoli mezi oknem a folii) to strašně zkresluje!!! A u mě nebyla vyjímka! Hodnoty docela fest jinde a to mám vzadu 20% a ve předu 88%. Ale zase pro zajímavost a na zkoušku bych to udělal taky (konzultace s dopravkou).

Jinak není zač wink.gif

Upraveno uživatelem Swed
Odkaz ke komentáři

No tak STK - jsme v ČR že, více to netřeba komentovat. A co se týká měřáků, tak nevim jak u vás nebo kde bydlíš a kde nejčastěji jezdíš, ale třeba správa Policie ČR Ústeckýho kraje je nakoupila a v Mostě už jsem viděl, jak dopraváci berou frajera, co měl octu s total tmavejma sklama i ve předu a měřili mu to, to už loni. Bylo to na tý ulici, co je z Budovatelky k nemocnici. A v CV je mají taky. Ale jak píše Swed, bůh ví, jak je to s přesností, ale detaily zjistim a dám vědět. Shrnuto podtrženo, hlavu bych si z toho moc nedělal. Je to jako se všim, je to o lidech, ve všech profesích se najde debil.

A až se jednou stanu zákonodárcem, tak uzákonim to, že na černých autech budou na folie vyjímky, vždyť na černý auto patřej folie tak nějak od přírody, no né? :lool:

Upraveno uživatelem CvencA
Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

TedaVenco přímo u zdroje a nejsi vůbec informovaný :-D no oni je nakupovali jako divy a pak se zjistilo ze nemají patřičný certifikát od meteorologickeho ústavu takže asi tak ted jim jsou k ničemu . .

Odkaz ke komentáři

No u zdroje, jak se to vezme. Doprava me nikdy nebrala a sla mimo me. Ja se zabyvam necim jinym jak jsem rikal. Ale to je krasnej priklad mysleni a hospodareni v statni sfere. Udelat to nekdo v moji fime, tak leti a jeste ho to necham zaplatit. To zas bylo urcite penez do hoven, skoda mluvit... Ted jeste aby se pri pripadny nehode necukala pojistovna, jakoze tech. stav a podobne.

Odkaz ke komentáři

Jedinný co ti jako-by můžou, že tě poslají na STK na přeměření. Ale to bys ho musel asi hooooodně naštvat a to pak můžeš kdykoli do té doby sundat. A v Německu jsou na to háklivý, ale když to před nima sundáš tak tě pustěj :lool: .

Dnes jsem se málem pos..l v práci, vykládáme z tranzita zboží ( v zasněženém kopci ) a najednou auto šup a klouzalo se dolu. Po 20m se teda zastavilo, ale ten pohled, že nic neuděláš a koukáš kde to zahučí :blink:

Odkaz ke komentáři

jj kluci mate pravdu. Merili to a strasili snad mesic. No a pak se stalo to co jsem rikal v te dobe. tzn. ukazte mi od toho atest a kdyz by bylo neco spatne (pro me) tak s tim nebudu souhlasit a budu chtit si to nechat premerit od nekoho nezavisleho (STK nebo firma co to dela)...

CvencA: je to klasika a presne jak pises!!!! do koruny by to zaplatili!!!

BerryRS: pohled ktery bych u sveho auta nechtel zazitblink.gifblink.gifblink.gif

Upraveno uživatelem Swed
Odkaz ke komentáři

No s tim poslanim na premereni na STK je to pravda, zakon to umoznuje, ale kazdej si to rozmysli, protoze kdyz by to nahodou splnovalo limit, tzn. ze policista te tam poslal jakoby zbytecne, tak to policie musi zaplatit, protoze ta SKT to taky nedela zadarmo, je to soukroma firma jako kazda jina ze a vzhledem, ze vsichni vime, jak je na tom stat, potazmo statni slozky s penezma, tak to radeji nebudou riskovat te tam poslat. A navic se na tu STK muze poslat jen do urcitych dojezdovych km, osobaky min, nakladaky vic(protoze stk pro NA je malo), takze zalezi, kde te zastavej. Je toho vic, to je na osobni diskusi. Z toho vseho vyplyva, ze to zatim hraje pro nas :-). To jsme se ale dobrali zas peknyho zaveru, akorat ta bananova republika tady me asi privede k silenstvi.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...