Seda Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 u nás vím jak vypadají když jsem dneska jel az do karlových Varů :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Jojo Šwéde mi víme :) Silničáře o5 překvapil sníh no...tak aby ne že jo. Kdo by to byl řek že v tuto dobu bude takhle sněžit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Ale jak je kua možné že to v tom rakousku jde a u nás ne!!! Přitom toho sněhu je tam úplně stejně!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Pač u nás na to nemaj peníze :) to slyšíme každej rok :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Protože tady jsi v Čechách panáčku...zase musíš přepnout mód z ráje do srač*k :D Jinak od půl sedmí jsme v TP u McDonaldu kdyby se chtěl někdo přidat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Přijedu jen na chvilku Pánové musím pro Sarku chlapi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Já přijedu abych neměl mínus :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Jj vim presne... Jen to proste nedavam!!!Jinak si to chlapi uzijte :-):-):-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Tak ja vyjíždím chlapy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Ráno přijedu na dílnu a dělam a dělam pak přijdu k autu a . . . Kua kde se ten snih bere..... to nechapu No jo, taky jsem dneska dvakrát odhazoval chodník a vjezd k baráku, co se dá dělat. Ale na koupení frézy to ještě není. Dávám tomu sněhu pár dní a bude z něj spodní voda :-) Ale jak je kua možné že to v tom rakousku jde a u nás ne!!! Přitom toho sněhu je tam úplně stejně!!! Další z mnoha důvodů, proč stále dokola říkám, že Rakousko je jediná země, kde bych mohl místo ČR žít. A to ještě ne všude. Jojo Šwéde mi víme :) Silničáře o5 překvapil sníh no...tak aby ne že jo. Kdo by to byl řek že v tuto dobu bude takhle sněžit :D Mave, oni to ti silničáři taky nemají lehký. Je jasný, že každej hned nadává, ale nemůžou být přece v jednu chvíli na všech silnicích. A taky mají určitý silnice určitý priority. A když to kydá z nebe ve velkym, tak to pak vypadá jak to vypadá. Asi jsem jeden z mála, co je chápe a nenadává na ně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Dneska jak jsem jel do KV najel jsem přez 300km silničáři jezdily ale jak to padalo neměli šanci to udržet :) ale jelo se v pohodě od 70-110km :) jinak dneska rychlo srazek v TP :) Hipi,Mave,Chip a Zdenda(bila RS) pohodička pokec :)) Díky pánové :) flaška vína u Fifi 2013 a tedka se jde na pivko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Tak dnes je to ještě lepší dnes ráno 30cm na autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 (upraveno) Ale jak je kua možné že to v tom rakousku jde a u nás ne!!! Přitom toho sněhu je tam úplně stejně!!! Kur.a Dejve já myslel že jsi psal něco o Finsku, a najednou Rakousko....byl jsem tam od neděle do čtvrtka ale tak krásně jsme tam teda neměli...a to jsme byli ja jižní straně Alp... Foto z cesty domů, někde pod Salzburgem... Upraveno Únor 24, 2013 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Hezky foto kapitáne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Hi hi jj Rakousko bylo teď od ST do včerejška. Počasí nám vyšlo perfektní. Viz. fotky. Jinak Finsko bude teď od ST Už se nemůžu dočkat.... Jinak my jsme stali taky před Salzburgem (přímo na hranicích). Dával jsem si tam kávičku a výborný Apfelstrudel s vanilkovym kremem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Asi nevíme kde Šwéd dělá... :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Ty vole sweede neser:-D:-D:-D:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Milý deníčku, jsem debilní kráva........... :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Hezký. . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Hi hi jj Rakousko bylo teď od ST do včerejška. Počasí nám vyšlo perfektní. Viz. fotky. Jinak Finsko bude teď od ST Už se nemůžu dočkat.... Jinak my jsme stali taky před Salzburgem (přímo na hranicích). Dával jsem si tam kávičku a výborný Apfelstrudel s vanilkovym kremem Jj, oni mají na ty sladký ovocný koláče a zákusky snad patent, taky je v těch motorestech žeru, maj to tam nejlepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Únor 25, 2013 Sdílet Odesláno Únor 25, 2013 jo swede foto paráda už se taky těším, v sobotu odjížím do IT tak ksem zvědavý jak tam bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 25, 2013 Sdílet Odesláno Únor 25, 2013 Marťas, Itoška nezklame, jižní svahy Alp paráda. Akorát ta dálka. A Šwéde tys měl óbr štěstí na počasí. Od ledna moc toho pěknýho počasí v říšských Alpách nebylo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Únor 25, 2013 Sdílet Odesláno Únor 25, 2013 (upraveno) Cvenco já nenadávám přímo na silničáře ale na ten systém...proč to všude okolo jde a u nás ne??? Jak je možný že údržbě silnic dojdou finance do konce roku, a potom už jezdí na dluh, když za silnice platíme takovou daň???!!! Né protože všechny ty prachy zpolkne Metrostav aby zaplatil Šwéda, kterej to nacpe do svýho mazla :lool: ale protože si dávaj "malou domu" a ostatní jim je u prdele...oni si auta neničej protože žádný nemaj...jezdí si služebníma a po roce si darujou nový...pohoda ne? :) Jinak už i trojku prubli zloději... http://www.jenproauta.cz/novinky/4674-prvni-vykradena-nova-octavia-zase-ta-navigace-zrovna-jsme-ji-meli-v-testu Upraveno Únor 25, 2013 uživatelem Maverick666 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 25, 2013 Sdílet Odesláno Únor 25, 2013 Jj, je to jak říkáš, ale to bych se akorát zase rozčílil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Únor 25, 2013 Sdílet Odesláno Únor 25, 2013 Jojo přesně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Jj, oni mají na ty sladký ovocný koláče a zákusky snad patent, taky je v těch motorestech žeru, maj to tam nejlepší No tak my zas milujeme ty jejich kotlíkový polívky, jako je gulaschsupe, eintopf atd.... v tom fakt stojí lžíce a s čerstvou broetschen to nemá chybu...:lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 To asi neznám. Většinou stavím v síti motorestů Rosenberger u dálnic. Bývaj to takový spíš větší horský chalupy ve dřevě výborný prostředí a kuchyň. Tak to zkusím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 (upraveno) No Mave jak pises. Jeste k tomu dodam ze nejsem blahovy a nemyslim si ze nase nejvyssi vedeni funguje jinak! A silnicari.... ...solit v dobe kdy jsou cesty suche muze byt opet a jen u nas. Nekolikrat jsem to zazil ze to takhle delaji. Pak se neni cemu divit ze po novem roce neni sul. A za dalsi. Kdyz soli na zapade tak je ta sul rozemleta ja cukr moucka nebo roztok. U nas tyden po soleni jde videt krystaly soli na krajnici jako by tam bylo vysypane sklo z havarky!!!! Takze plytvani! A tak bych mohl pokracovat do nekonecna a musim skoncit pac uz to je jak pise CvencA. Akorat jsem se rozcilil. Jo a Zdendo ted na tom Kaunertalu jsem mel asi best Gulaschsuppe co jsem kdy v alpach mel. Sice s pecivem za 6.50 ale byl to kybl a lzice v tom stala (vsechno poctive maso brambory chut) proste parada!!! V tom pripade nemam sebemensi problem za to ty prachy dat. U nas by jsi dostal tak akorat vyplach hrnce z predesleho dne a cena 70,- a z toho se mi chce blit!!! Radeji se omrdava zkousi vselijake figle. No a ta nova OIII je to banda hajzlu ktere kdybych dorval tak bych si to s nema vyresil osobne a pak jim usekl pracky!!!! HOW DOMLUVIL JSEM Jinak v priloze zasilam velkou konkurenci Hipimu! Nove vune do auta. Tzv. "Vune z moravy" :-D:-D:-D Upraveno Únor 26, 2013 uživatelem Swed 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 No právě kvůli tomu jídlu jsme si letos objednali pobyt jen se snídaní, páč ty jejich polopenze, to je výkrmna. Ale stejně jsme si na tu véču došli, přes den na sjezdovce kotlíková polívka, svařáček, kafíčko.... Je to o tom že si zaplatíš to na co se těšíš a opravdu to dostaneš, mnohdy to předčí i očekávání... a o tom by ta dovolená měla být, o paštikách a okoralém chlebu to neni.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 dnes 10:00 až 11:00 central most! Kdo si se mnou da kafe? Nehlaste se vsichni! :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.