Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

marekczek: ne ne nechlasi je to ja pise Seda jsou to CANy takze pohoda. A osvit kdyz je tma je perfektni!

Jinak Sedo ja je kupoval taky pres DX.COM. Prvne jsem myslel ze to je USA ale nakonec china. Ale musim rict ze super. Cekam jeste na druhou zasilku jelikoz ty nemeli na sklade.

Kazdopadne prijde ti email a muzes kontrolovat kde zasilka je. Nakonec prijde ceskou postou.

Horsi je ze to trva cca 3 tydny nez dorazi.

Upraveno uživatelem Swed
Odkaz ke komentáři

To je divný, jedině že by byl rozdíl že maxidot hlásí a normal displej nehlásí(teda pokud ho vůbec máš), ale to se mi nezdá. Šéďo, určitě se přidám, mohli by jsme to probrat a upřesnit co a jak?

Swed:

Co je to za typ nebo model? Na trhu je toho moc a pak aby jsme nečuměli, že to nesvítí :-(

Jinak na těch stránkách odpovídají ceny těm u nás, řekl bych, že je to + - koruna stejný. A ani u jedný jsem nenašel označení CAN BUS, takže jsem se v tom nevyznal, co bych vůbec chtěl, asi jsem lama. Z tý číny to bude možná levnější, tam se to válí na ulicích a dělaj to doma po sklepích zotročený děti, tak to nemá pro ně cenu :-)

Odkaz ke komentáři

No podle me kdyz ti budiky hlasi chybu tak krome smerovych LED v zrcatkach a dvou malych zarovek v zadnich svetlech hlasi vsechny!

Jinak poslu odkazy na ty co jsem kupoval at vite. Ale je pravda ze ty do tech zpatecek byly docela drahe.

http://www.aliexpress.com/item/2-pcs-lot-T20-30W-cree-car-lamp-holders-7440-diode-bulbs-car-reverse-lamp-12v/1570207522.html

to je ona do tý zpátečky viď ?

Odkaz ke komentáři

To je divný, jedině že by byl rozdíl že maxidot hlásí a normal displej nehlásí(teda pokud ho vůbec máš), ale to se mi nezdá. Šéďo, určitě se přidám, mohli by jsme to probrat a upřesnit co a jak?

Swed:

Co je to za typ nebo model? Na trhu je toho moc a pak aby jsme nečuměli, že to nesvítí :-(

Jinak na těch stránkách odpovídají ceny těm u nás, řekl bych, že je to + - koruna stejný. A ani u jedný jsem nenašel označení CAN BUS, takže jsem se v tom nevyznal, co bych vůbec chtěl, asi jsem lama. Z tý číny to bude možná levnější, tam se to válí na ulicích a dělaj to doma po sklepích zotročený děti, tak to nemá pro ně cenu :-)

Cvenca:Určitě :) já na zkoušku objednám led diody T10 can bus (parkovačky,vnitřní osvětlení) a sufritky 36mm a ty jsou do vnitřního osvětlení ....To vyzkouším a pak bych toho objednal více.Surfitek vemu asi 100ks bez canu.Ve vnitř to hlídaný neni.Pouze SPZ a tam už mám canový.

Ne ne ty maji patici T20 a do zpatecek je B15S...

...mely by to byt tyto

http://dx.com/p/1156-ba15s-p21w-80w-900lm-16-led-white-light-car-steering-light-tail-light-12-24v-266560#.UuP2EXNNzqA

dají se sehnat za 13-16 dolaru a při odběru více kusů jde cena dolů :)

Upraveno uživatelem Seda
Odkaz ke komentáři

Jasný no :) při tom je to všechno vyrobený v číně :D když kouknu že u nás led parkovačka canbus(T10) stojí 50,- a vejš a v číně jedna stojí 0.3 dolaru tak se ani endivím že na tom tady vydělávaj.Zkusím něco objednat a buď to bude svítit nebo ne :D

Odkaz ke komentáři

No byl to brutus dneska. Ted uz je jen -8°C.

Kazdopadne blbnou mi parkovacky ted jen jedna prava. A dela to to same co pises ty Sedo. 10x OK a po 11te to hodi chybu. Pak i kdyz vypnu a zapnu zapalovani tak nic a treba druhy den zase OK.

Tak jsem objednal z DX a uvidim...

Odkaz ke komentáři

Jakou souvislost má mráz a LEDky?

Ne tech 80 W je výkon (mysleno ze ma vykon jako 80ti Wattova zarovka) a ten CAN tady to nemuzu najit ale nekde jsem to cetl ze to ma vestavenou elektroniku ktera to hlida. A mam to i potvrzene jelikoz sviti a problem nehlasi...

...teda zatim :-D

No takhle jsem to myslel, že to svítí jako 80W žárovka, to je jasný že to nemá 80W odběr :-). To je za zpátečku šajn jako kráva ne? Když v místnostech se běžně dávaj 60W žárovky na osvit celýho prostoru.

Odkaz ke komentáři

Haze to chybove hlasky ;-)

Jako tý nový couvací žárovky? Jako že jsou moc silný bo jak a proč?

Srazík v obchodnim domu Fontána Teplice :))

Takový špína sraz aut :D

No pěkný, ve Fontáně v Teplicích jsem ještě nikdy nebyl, ani nevím, kde to je. Jinak ale fakt špína sraz :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...