BerryRS Odesláno Duben 23, 2015 Sdílet Odesláno Duben 23, 2015 Asi tak, je tam mraky aut ( nekdy i vraku ), zne se par lidi a jizda s nemi je sazka do loterie prijit o auto jak blbnou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 23, 2015 Sdílet Odesláno Duben 23, 2015 jediný na co se chystáme s kamarádama tak je sraz aut v Drážďanech :) tam se chceme podívat na káry :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MatyTDI Odesláno Duben 23, 2015 Sdílet Odesláno Duben 23, 2015 Já nejspíš dorazím přímo k olimpii... pojedu sám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drobek_CZ Odesláno Duben 23, 2015 Sdílet Odesláno Duben 23, 2015 Jojo ta fabka je Míši... Zjistim ti v kolik tam budou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 24, 2015 Sdílet Odesláno Duben 24, 2015 Program:Zahájení akce ve 12:00 u Olympie, srazík a čekání na opozdilce do 13:00.Ve 13:15 spanilá jízda směr Chomutov,parkoviště u Globusu (prostřední řady), kde na nás budou čekat přátelé z Dcc Chomutov, následně s velkou slávou vyrazíme na letiště Březno. Na Březně Vás čekají jak jinak než volné sprinty, soutěže a spousta prostoru pro pokec. Při příjezdu dostanete leták s pravidly chování na letišti a další informace, které by vás mohly zajímat.Pro celou trasu z Olympie až do Března,dodáme mapu,kterou si následně prostudujte a po zkušenostech z podzimu doporučujeme i vytisknout :)Prosíme o dodržování silničních pravidel. Zejména rychlost, žádné hlouposti, gumování na místě a túrování motorů ve městě. Na letišti bychom vás chtěli obzvláště požádat o dodržení rychlosti cca 20km/h, vzhledem k očekávanému velkému počtu návštěvníků, s čímž souvisí i parkování na místě, kde mohou vznikat kolony, které se samozřejmě budeme snažit minimalizovat .... Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vás. Dirty Team a Dcc Chomutov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MatyTDI Odesláno Duben 24, 2015 Sdílet Odesláno Duben 24, 2015 Kolik nás tak pojede? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Duben 26, 2015 Sdílet Odesláno Duben 26, 2015 Tak co ? Kdo byl u Olympie a jaké to bylo. Nějaký fotky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 27, 2015 Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 aut tam bylo mraky a fotky jsou na facebooku nekde jsem ej tam zahlídl :) je fakt že tam bylo i dost vraků :D pro mě tyhle srazy už nejsou :D radči se sejít v 5 lidech(autech) a dát pokec,kávu či někam vyrazit jako dříve na Fláje atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drobek_CZ Odesláno Duben 27, 2015 Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 Tak co ? Kdo byl u Olympie a jaké to bylo. Nějaký fotky ? http://m.denik.cz/teplicky_denik/c/na-400-priznivcu-tuningu-zahajilo-sezonu-sjeli-se-na-parkoviste-k-olympii-20150427.html ... tady to máš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 27, 2015 Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 400 aut a s toho opravdový TUNING tam mělo cca max 20 aut :) bavíme se o tuningu a ne tuzingu (samolepky,uřízlý vyfuky a vykuchany a chipy za 2tis) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hronda123 Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 bežna praxe, hold když není na tuning tak tuzing to jistí... , ale kdyby ze sebe aspon nedelali buhvi co. auta jak z NFS kecu hromada a pak jim to pomalu nanda i ta moje plechovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drobek_CZ Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 bežna praxe, hold když není na tuning tak tuzing to jistí... , ale kdyby ze sebe aspon nedelali buhvi co. auta jak z NFS kecu hromada a pak jim to pomalu nanda i ta moje plechovka Sice off ale... Nebyl si dneska náhodou u EuroOil v Krásňáku kousek od cukrárny Duo ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hronda123 Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 nene jezdim zasadne na omv :) a dneska jsem auto vlastne jeste nevytahl, budu muset napravit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 :D :D :D jsem se zasmal......nemam teda extra auto ale kdyz to vidim na fotkach... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 asi tak no :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Květen 3, 2015 Sdílet Odesláno Květen 3, 2015 Tak mám další zářez z Fóra. Normálně jezdím dolu kde je to bezpečnější pro kola, ale tam zavíraj asi v 21h. To když jdu do kina večer tak bejvá do 22-23h promítání, takže musím nahoru. Dá se parkovat někde bezpečně hnedka u Fóra nejlépe zdarma :) ? To parkoviště u Rychty nebo celkově ten vjezd tam je jen na povolenky ne ? http://i.imgur.com/H9A4kTO.jpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 3, 2015 Sdílet Odesláno Květen 3, 2015 Nech to za bohemkou nebo pod mariankou:) Nebo se naučit vyjíždět ? od ty doby co je forum jsem odrel kola jednou a to poprvé ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drobek_CZ Odesláno Květen 3, 2015 Sdílet Odesláno Květen 3, 2015 ....Já tam jezdim s tim Chryslerem na strechu (minivan) a nikdy jsem to tam neodrel, tak co mate za problém ? :D..... A to nemám papíry ani rok :P :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hronda123 Odesláno Květen 4, 2015 Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 (upraveno) najed si v klidu a pomalu a jde to obcas tam potkávam i transportaka a jednu navaru, nechat to jedine pod mariankou ale to uz bych si radsi opatrne vyjel nahoru kde to maš po dobu filmu zdarma :) Upraveno Květen 4, 2015 uživatelem hronda123 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drobek_CZ Odesláno Květen 4, 2015 Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 Říkám :D Já tam nejčastěji jeszdim s tim Chryslerem ale i s Koktou a vozejkem se to dá :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MatyTDI Odesláno Květen 4, 2015 Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 Já taky taky nikdy neodřel kola :D za Bohemkou jedine na parkovací místa, jinak podle je zákaz stání... nevim jak večer, ale od rána do odpoledne tam jsou věčně měštáci a dávaj pokuty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Květen 5, 2015 Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 to zmerim jak to mam siroky kdyz tam mam ty 8,5“ disky , a taky OII je sirsi nez OI :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 7, 2015 Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 jede někdo na kukačku na Panenský týnec ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Květen 7, 2015 Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 Šedo, zas budeš akorát nasranej, ze to bylo o hovně, jako vždycky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Květen 7, 2015 Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 Konečně jsem to změřil :D 178cm je to široké z jedné strany vnější hrany ráfku na druhou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Květen 7, 2015 Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 jede někdo na kukačku na Panenský týnec ? Jedeme s kámošem z OC v sobotu jen tak na čumendu. Z OC by tam měl být i Alimen, tak snad dáme i pokec ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MatyTDI Odesláno Květen 7, 2015 Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 Pojedu s kámošema (3 auta) pá, so) tak jsem zvědav.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hronda123 Odesláno Květen 8, 2015 Sdílet Odesláno Květen 8, 2015 bohužel budu v chaba na pouti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Květen 12, 2015 Sdílet Odesláno Květen 12, 2015 (upraveno) predelaval jste nekdo na svem predface rs II mlhovky na denni sviceni a mlhovky se vam ted vali doma? Upraveno Květen 12, 2015 uživatelem šátec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 12, 2015 Sdílet Odesláno Květen 12, 2015 Tak na tuning seru :D a dám přednost rybaření :) Dneska se mi povedl kapr 13kg :) tady máte foto :) a konecne jsem i prezul na letní :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.