petishe Odesláno Červenec 3, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Ano je to na parkovišti za kruháčem, u hospody na to nebylo místo, bylo tam moc aut. Tak jsme se na focení takhle přemístili. Jinak někdy v září by se mohl udělat další sraz. Kde?? Ústí, Litoměřice???? Nebo nějaké nápady??? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Červenec 3, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Droužkovice :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petishe Odesláno Červenec 3, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 A to je kde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Červenec 3, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Na Zemi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 15, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 Pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nehopsavy Odesláno Červenec 19, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2015 nikde nikdo,,, aha špatná neděle :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MatyTDI Odesláno Červenec 24, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2015 Čus, nemá nebo neví o někom kdo by měl klimatronic z fl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Červenec 25, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2015 Cauvec mate nekdo diagnostiku? Potreboval bych sprovoznit klicek. Nejde mi nastartovat auto, pise to imobilizer aktivni. Nebo jestli to jde nejak jinak? Predem dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nehopsavy Odesláno Srpen 1, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2015 mam VCDS 10.6.4, pokud to přes to nějak jde a zjistíš jak a jsi někde z okolí Loun, nemám problém dnes a zítra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Srpen 3, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 Vubec nevim prave, ale diky za ochotu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 14, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2015 Jede nikdo z vás ? http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=29245&do=findComment&comment=1582272 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nehopsavy Odesláno Srpen 16, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2015 nemel by nekdo na pujceni predni svetla? oII pred fl? potrebuji svoje dat vycistit, ale potrebuji jezdit :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 17, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2015 To ti nevyčistí na počkání? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MatyTDI Odesláno Srpen 17, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2015 Já žádný CW nevynechal, tento rok :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nehopsavy Odesláno Srpen 22, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2015 já chci ještě stříknout ty chromy ;) takže potřebuji jiná světla tak na týden To ti nevyčistí na počkání? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Srpen 23, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2015 Zdar, jak kdo a a kdy jedete do Žamberka, máte nějakou trasu kudy pojedete? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Srpen 23, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2015 (upraveno) Já Most, Lovosice, po D8 Praha, pak D11 na Hradec a nakonec po tech okreskách az na misto. Upraveno Srpen 23, 2015 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Srpen 26, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 Odjíždím v pátek kolem 16 směr Praha, HK....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nehopsavy Odesláno Září 5, 2015 Sdílet Odesláno Září 5, 2015 umí někdo vypnout imobilizer ? :) kamarád co to umí bude mít čas až za cca 20dní :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Zdravim Vás všechny :-) Tak už skoro měsíc bydlím v tomto kraji. Přímo v Ústí nad Labem. Chtěl bych se Vás hoši zeptat jak to tu chodí ? Co nějaké rady na servisy ? Kam jezdíte, koho můžete doporučit a tak ? Jen abych měl trošku přehled. Kdyby jste někdo měl chuť. Jinak určitě bych zavítal na nějaký srázek pokud budete mít. Byl jste někdo v Žamberku ? Já tam byl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Robi ... máš na autě samolepku octavia clubu? viděl jsem tuhle tady v Ústí nějakou O II v černé barvě se samolepkou... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Září 17, 2015 Sdílet Odesláno Září 17, 2015 Robí, ja te uz taky asi potkal, ale je to dyl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MatyTDI Odesláno Září 20, 2015 Sdílet Odesláno Září 20, 2015 Já jezdím po UL často a nikoho sem s nálepkou nepotkal...(já jí nemam) jinak já si dneska trochu hrál... jenom kvalita fotky nic moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 20, 2015 Sdílet Odesláno Září 20, 2015 tak dáme někdy kávu...ale přijedu i30tkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Září 21, 2015 Sdílet Odesláno Září 21, 2015 Tak ji odstavíš někde bokem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 21, 2015 Sdílet Odesláno Září 21, 2015 Nolie, abyste mi to nepoškrábali... ? :D :D :D jinak to asi není problém... hh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Září 21, 2015 Sdílet Odesláno Září 21, 2015 Měl jsem nálepku do minulého týdne na zadním okně žamberk. Jinak mám na levé straně nahoře na okně Octaviaclub. Po Ústí jezdím hodně, takže je možné že mě potkáváte, já teda ještě nikoho nepotkal a to se hodně koukám, akorát v červenci někoho v teplicích. Jinak teď už mám čerstvě na autě zimáky s plecháčema a poklicema. Letnáky už byly úplně KO a nechtělo se mě už řešit jiné tak jsem tam šoupnul zimáčky a je vyřešeno. Jinak si myslim že tu v kraji jsem zatím jediný s černou maskou ne ? Nebo aspon jsem nikoho nepotkal ještě, akorát jsem potkal že má někdo stejné křídlo jako já a to jsem si myslel že jsem vyjímečnej. Naschvál jsem si nekupoval RS křídlo abych se trošku lišil. Nikdy jsem nikoho nepotkal se stejným a přistěhuju se do Ústí a někdo tu má stejné :D Takže přemýšlím že ho sundám. Kdyby jste někdo měl zájem tak bude na prodej :-) Jinak teď už mám čerstvě na autě zimáky s plecháčema a poklicema. Letnáky už byly úplně KO a nechtělo se mě už řešit jiné tak jsem tam šoupnul zimáčky a je vyřešeno. Jinak si myslim že tu v kraji jsem zatím jediný s černou maskou ne ? Nebo aspon jsem nikoho nepotkal ještě, akorát jsem potkal že má někdo stejné křídlo jako já a to jsem si myslel že jsem vyjímečnej. Naschvál jsem si nekupoval RS křídlo abych se trošku lišil. Nikdy jsem nikoho nepotkal se stejným a přistěhuju se do Ústí a někdo tu má stejné :D Takže přemýšlím že ho sundám. Kdyby jste někdo měl zájem tak bude na prodej :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Září 22, 2015 Sdílet Odesláno Září 22, 2015 Já mám třeba černou masku :) Teda černej karbon... A po Ústí jezdí dalších aspoň pět černejch masek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 22, 2015 Sdílet Odesláno Září 22, 2015 prostě někdo z vás to byl nooo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Září 22, 2015 Sdílet Odesláno Září 22, 2015 Taky mám masku v barvě (černou), samolepku nemám. Furt nevím kam ji dát, nikde se mi nelíbí :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.