Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

to je fajn že ses neutopil a udělal ses? tek kofein jasně pokud dáte vědět tak se určo ukážem :palec: někteří :palec:

Udělal a kolikrát.... teda na vodě jen třikrát ale úmyslně.... (jak jinak) ne nejeli sme, skončili sme na Stvořidlech a tam sme jezdili mezi šutrama... no pecka.

Hele kluci jedete někdo na Mimoň???

Odkaz ke komentáři
No, procházím si tak postupně historii a koukám, jsem se unáhlil, tohle fakt poslouchat dokola nemusím..ale když to někdo pořád má zapotřebí..

Tak v tomhle vlákně mám jasno, zdar všem ostatním

Odpovídám s citací,leč Tebe neznám,ikdyž jsme měli všichni šanci z DC poznat se v tomto týdnu.Je nás tu opravdu pár,tím spíš bychom měli držet více pohromadě.Snad se stmelíme na Rozkoši. B)

Odkaz ke komentáři
To Mar.CZ : Jde o to, že kdosi má i po roce potřebu otravovat s věcmi ze starého fóra..a nejen tedy z něj, snad ho (Vorlajze) to ale přejde B) Jestli ne, svět se kvůli němu nezboří, rozhodně ne ten můj B)

To JendaDC: Za tu středu se omlouvám..víkend jsem si báječně užíval v Praze a na středu se těšil..jenže jak jsem si udělal volno až do úterka, měl jsem to posunuté celé a nějak mi to ani nedošlo, když mi Robert ten večer psal, kde jsem..jsem normálka písnul, že přece doma..a došlo mi to až ve čtvrtek B) Tak snad bude brzy repete, ať se konečně známe.

Jo a koukám, jak se ujala koncovka DC..s tou jsem na starém fóru fongoval dobře pár let zpátky B)

těším se,až se poznáme,stejně tak jsem se těšil na ostatní.Koncovku DC používám u jména-nicku-již pár let,tudíž žádná novinka!

Odkaz ke komentáři
Jo a koukám, jak se ujala koncovka DC..s tou jsem na starém fóru fongoval dobře pár let zpátky B)
těším se,až se poznáme,stejně tak jsem se těšil na ostatní.Koncovku DC používám u jména-nicku-již pár let,tudíž žádná novinka!

hele nemachrujte oba dva,ja uz co se pristehoval ze Vsetina,kdyz mi byl jeden rok,tak uz jsem ji taky pouzival....... B) B)

hezky vecer vsem,

Odkaz ke komentáři
No, procházím si tak postupně historii a koukám, jsem se unáhlil, tohle fakt poslouchat dokola nemusím..ale když to někdo pořád má zapotřebí..

Tak v tomhle vlákně mám jasno, zdar všem ostatním

Jirko Jirko... nemusíš se hned urážet!!! já proti tobě nic nemám... spíš mě teď překvapuje bezpáteřnost pana Superfattyho... ale vem to čert... nebudu vám to tu kazit!!! sry

Odkaz ke komentáři
Jo klidně, jsem pro, ale toho 21.8 - 23.8 tam je tunning párty na letišti v Mimoni.... Hodil jsem vlákno...

Tak se potom jukni... Možná by to bylo fajn udělat to najednou......

ja bych to prave najednou nedelal, bude tam tri zadny lidi a provoz jak bejk a hlavne svestky vsude kolem B)

Jirko Jirko... nemusíš se hned urážet!!! já proti tobě nic nemám... spíš mě teď překvapuje bezpáteřnost pana Superfattyho... ale vem to čert... nebudu vám to tu kazit!!! sry

chlapci co kdybyste klidnili hormony B)

Odkaz ke komentáři
ty vogo ja koukam. Vorlik byl preci s SF super kamos ne? a ted tohle? Klucii ze si delate celou dobu legrandu co??????? jinak v CT odletam na tyden fuc, ale az se vratim, tak navrhuju motokary teplice. nekdy v tydnu odpoledne cca 18:00. To byste mohli ne? B)

Myslíš motokáry u Olympie:???? Teď marodím takže klidne potom už můžu..

Odkaz ke komentáři
jj presne myslim Olympii, Vracim se 24. takze to vidim na dalsi tyden. Ja muzu Po-ST, takze spis jak mate vy praci. B)

Jo a taky planuju na nedeli 23 srpnsa paitball na aligatoru. to uz si taky piste do diaru.

No tak až se vrátíš tak 27 - 29 červenec???? Takže teď na kterým dnu se shodneme...

A jinak 21-23 je mimoň jak MV - 15 tak aj paintball ale ten se asi přesune...

Odkaz ke komentáři
nj Blacky, bejvávalo, bejvávalo... (a teď si bohužel nedělám srandu) .... :lol:

Já si myslím že je to snad ouplně jedno. Sme v jednom klubu tak budem "jeden za všechny a všichni za jednoho"

A hotovo. A Estli máte nějáký nevyřízený účty, tak se vožerte, poplácejte po ramenou a jedeme dál, alene tohle..

Kluci, jsme snad dospělí, né.... (ikdyž já moc né) B) B) B) B) :D :P

A od těď tu bude klid !!!!!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...