Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

Guest chipmann

Njn jenže kaby to je jiná kapitola tohle je přeci lepší ty brýle můžeš rychle sundat a pak můžou nastat dohady kdežto fólie Ne prostě zase si nás stát našel zkulinu jak nás podojit . .

Odkaz ke komentáři

V Moste je maji urcite, videl jsem je merit, jel jsem okolo a cumel. Ale kolik jich maji nevim.

V Chomutove to zkusim zjistit. A nevim nevim, jestli se vubec delaj okna na OII ciste bila.

To Kraclik: nebylo by foto, jak vypadaji ty nejsvetlejsi folie na aute?

Odkaz ke komentáři

Dobrý, ale na svých stránkách má jen leštěnku Step2, jinak nic, fyzicky na krámě nevim, asi se podívám. A jinak něco dalšího, kde se to dá v UL koupit? Myslim, že Chip o něčem psal, že v UL maji někde komplet sortiment Meguiars. Nebo něco v TP, vzal bych to přes město.

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

Jj vše jinak objednávám přes net ten krok 2a3 toe novinka takže nevím jestli ho budou mít už i v ul pánové ale pozor na netu jsou i napodobeniny meguiars a velmi zdařilé takže bacha na to já to beru od escape6zubehor a spokojenost :)

Odkaz ke komentáři

ja chtel videt,jak nejsvetlejsi folie vypadaj na aute, proto jsem chtel foto. Jinak to neni spatnej napad dat nejlehci folie na bily skla a mit klid s propustnosti na prednich oknech. Ale to zas bude ve vysledku trochu jinej odstin nez ty zadni a ja chtel mit cely bok auta stejny odstin,libi se mi to. A menit vsechny skla se mi nechce. Tys to u tatky meril, ze je to bily sklo s nejlehci folii legal a splnuje 75% propustnost?

Odkaz ke komentáři

mas tam to foto, nepovedlo se mi to nahrat. ted uz to tam je

u taty jsem to nemeril, jen predpokladam, ze bile sklo ma nulove zatmaveni...zkusim nejake foto jeho auta

Super,dik. Jsem nevedel, ze si to ty,jinak bych se kouknul na zivo na sraziku :-). Ale podle fotky by mi nejsvetlejsi stacily na cely auto. Na netonovanym skle nevim,jestli bude splnovat i nejsvetlejsi folie, prijde mi, ze i tak je tmavsi nez jen to zeleny tonovani (ktery ma samotny 75%), takze ve vysledku asi minus, nevim nevim.....

Odkaz ke komentáři

Nazdar usaci. Jak se vsichni mate rolleyes.gif. Sem se tady docela hodne dlouho neukazal sad.gif za coz se omlouvam biggrin.gif. Ale nevedel jsem pracovne co driv. Ted uz to snad nebude tak divoke. Uricte bych se s vama zase nekde potkal....

...bohuzel zitra musim zase smer Praha a vracim se v PA. Budu asi zustavat o vikendu v CV...

Odkaz ke komentáři

no to vis nechtel jsem to rict na plnou hubu ale nemluvil jsem pac mate hezci auta a taaaaak lol.giflol.giflol.gif

jinak jak jsem se dival tak ste kuci s tema vasema milackama pekne popojeli....

....Ata s Sedou se cini teda paradne super chlapi palec.gif uz se tesim az se slezem :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...