Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

Ale jo..beru to..je mi to líto bohužel podle reakcí okolí jsem přestřelil..má omluva putuje především Sedovi ..ale i těm kteří to řeší okolo..možná mě to sere víc než je..třeba přijdu o nově nabité přátele což mě bude hodně mrzet podle všeho..nebo podle reakcí co se ke mě dostávají oklikou..ale stejně už to nevrátím..:wallbash:

Sorry Sedo a ještě jednou má omluva veřejně..jsi super kolík a já asi čůrák..

Odkaz ke komentáři

Pánové vážně to tady nemá cenu řešit a hlavně to nepatří sem.

Taky se tesim na další srazek :) brikety mám stale v autě :)

Ato už přišli pruzinky na ten kufr :)

Ty budeš dělat odskok kufru, jakože když podržíš na dálkáči tačítko kufru, kufr se odemkne a odskočí, tak se ti otevřou vrata až nahoru?

Odkaz ke komentáři

Přesně tak.Ale na svoje auto to nebudu davat.Jedny mám pro Atu a jedny navic .

Já už jsem to tu někde na fóru viděl, už vůbec nevim kde nebo v jaký sekci, taky se mi to líbilo, ale ty kluci, co to řešili a jeden z nich to měl, se shodovali, že to není žádnej zázrak že jim to nějak špatně chodilo nebo co. Je to složitá montáž?

Odkaz ke komentáři

Bylo tady o tom vedená diskuze ... ted ji nemohu najít. Jinak montáž je docela jednoduchá, co já vím, jde jen o to rozebrat píst pátých dveří a dát tam tu pružinku. U některých se musela ještě nastavit o nějakou délku. Třeba jako to má Zdenal, který tam má matku a pak až pružinu.

Mě se to docela líbí je to i užitečné ale na druhou stranu, když to čase odskočí a v zimě to jde ztuha, tak nevím, jeslti se do toho mám pouštět.

Někteří tady měli problémy se zvětšováním mezery mezi střechou a víkem kufru...

Ale Zdenkovi to jde pěkně a zatím bez mezer ...

Odkaz ke komentáři

v létě to chodí dobře jenom když mrzne v zimě tak jak jsou ty vzpěry tak to ztuhne no...... má to vymezený 10 matkou ale nechaj se udělat ze silonu podložky,možná dokážu udělat v práci .... jinak mám dvě sady pružin na dvě auta... Jedny už mám pro Áťu a jedny mám plonkový :) a dizkuze je tady viz odkaz Automatické otvírání kufru

a tam kde to objednával Zdena tak jsou drahý ;-) mám úplně ty samý modrý pružinky a vyšlo na hodně dobrou cenu ;-)

Odkaz ke komentáři

no vidíš ja jsi šikovnej....palec.gif

co se týče nějakých mezer mezi panty, nic jsem nenašel a to jsem to zkoušel prostříkávat wapkou....ale je pravda že pokud to chce někdo aplikovat, je lepší si nechat zrepasovat vzpěry na trošku větší tlak, pak je to bez problémů ikdyž mrzne.....wink.gif

Upraveno uživatelem zdenaal
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...