FoXo Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 FoXo Tour Capuccino Ahojte,Volám sa Marek ale prezývajú ma FoXo. Som z BB a stal som sa majiteľom škoda Octavie I Tour liftback. Autíčko som kúpil po kamarátovi, ktorý presedlal na Octaviu II facelift. Octavia mala pri kúpe poctivých 200 000 km . Samozrejme má aj nejaké tie menšie chybičky, ktoré bude treba opraviť. Tak snáď časom sa mi pomaly všetko podarí dať do stavu OK.Model: Škoda Octavia I Tour LiftbackR. v.: 2008Motor: 1,6 - 75 KW,BFQ, LPG LovatoFarba: Béžová Capuccino metalízaKolesá: RONAL JET BLACK R48Pneumatiky: Continental ContiEcoContact 5 205/55 R16Výbava: ABS, Posilňovač riadenia, 2x AirBag, 4x El. okná, Manuálna klimatizácia, El. zrkadlá + vyhrievané, Palubný PC, Hmlovky, Centrálne zamykanie, Diaľkové ovládanie, FóliePlánované úpravy v nedohľadnom čase: Kompletná zmena podsvietenia a osvetlenia interiéru na červenobieluCarbon fólia v interiériRS predný nárazníkRS výfukRS volantRS zadne krídloSedačky z O2 + výhrevDorobenie výhrevuDorobenie automatického zatvárania okienDorobenie tripplinguDorobenie stmievania palubovky a tlačítokDorobenie osvetlenie výstražného osvetlenia na predných dveráchDorobenie osvetlenia v kufri na druhej strane + prídavné osvetlenieDorobenie osvetlenia v slnečných clonáchDorobenie osvetlenia nad zadnými sedačkamiVýmena stropného svetla za podsvietené z Pasata asi W8MaxidotVýmena komplet osvetlenia za LEDLakťová opierkaVytlmenie a uzatvorenie dveríVýmena repro + natiahnutie kabeláže na zosik a repráZrkadlá z Octavie IIDorobené úpravy: 1. Elektróny R16 Ronal R48 - HOTOVO2. Parkovacie senzory vzadu - HOTOVO3. DayLight - HOTOVO4. Dorobenie tempomatu - HOTOVO5. Ochranné lišty na prahy - HOTOVO6. RS pedále - HOTOVO7. Čierne predné smerovky - HOTOVO8. Aktivácia otvorenia a zatvorenia okien cez DO - HOTOVOFotky po menších úpravách: Fotky pred: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 Tak to je v dnesnych casoch celkom v pohode mat LPG. Nie je o com - 4 roky stare auto s odskusanym motorom a nejakou tou vybavou. Vyborne priblizovadlo na kazdy den ! Vitaj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 Vitaj. Octavia je pekna a lubi sa mi jak mas spravenu kapotu s maskou, to je carbonova folia? Upravy mas asi podobne ako ja chcem tak ti drzim palce a nech ta pocuva . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FoXo Odesláno Prosinec 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Ano maska je karbon folia. Dneska ak sa podari sa bude ale opravovat, pretoze na konci kapoty kde je maska je skrcena. Folia bola lepena v lete a udajne kym si sadla tak pri otvarani kapoty za masku sa to vraj dako pokrkvalo. Vtedy som este nebol majitel ja ale kamarat ked to daval aj robit. Na ten karbon si este zvykam a celkovo aj na farbu lebo vyzera ako seda, nieje seda a niekedy ju vidim uplne inu :D No a ten karbon pri tejto farbe na aute neviem si zvyknut dako mi to nesedi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Za sebe můžu říct, že ta černá kapota se nelíbí, ale to není jen u tvýho auta, to mám tak u všech, jedině maska a kdo chce tak ještě střecha :) Auto ti určitě dobře poslouží, motor spolehlivý a k tomu LPG 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Vítej mezi náma, octa ti s tímto motorem + LPG bude sloužit hodně dlouho, je to prostě prověřená kvalita ;) , jen co se mi nelíbí (tak jako Garrettovi) je ta kapota. Pokud použít folii, tak jen na střechu..., ale je to tvoje auto, tak ti do toho nemám co kecat ;) . Jinak ti přeju, ať ti octa dělá jen samou radost a slouží mnoho km bez poruch :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FoXo Odesláno Prosinec 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Mne sa na prednej paci ale tu si dako neviem zvyknut :) Predchadzajuci majitel to tam dal hlavne koli kamienkom aby ochranil kapotu. Strechu som este chcel dat do folii ale priatelka dako mojmu hobby ... ved to poznate zeny :P Dufam ze bude posluchat, teraz sice hneva vykon na benzine ako keby tesiel impulz do cerpadla alebo privod paliva, takze to musim dako vyriesit, poopravovat par veci ako zlamane vetraciky tie uz mam nove a vrzgajucu sedacku :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Kolik má vlastně najeto a plyn je tam od začátku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FoXo Odesláno Prosinec 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 momentalne 204 000 a LPG je tam cca okolo 150 000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Palivový filtr jsi už měnil? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 To je pěkný nájezd :) To se celkem divím, že tam LPG nenechal namontovat předcházející majitel dřív :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FoXo Odesláno Prosinec 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Pred kupou sa menil podvozok brzdy, tlmice, struny, vsetky filtre, oleje Menil sa aj jeden vstrek, ktory aj PC ukazal ako chybny. Mysleli sme si ze po tejto vymene to pomoze ale nic. Ked som bol na kontrole LPG lebo sa menil aj reduktor tak my plynar povedal skusit vycistit skrtiacu klapku a nastavit nanovo. Toto sa spravilo a zdalo sa chvilku ze je to ok dokonca aj auto uz na volnobehu tak netriaslo ako na fabi 1.2 :) No a PC uz neukazoval ziadny problem. A cca po tyzdni to zacalo robit znovu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Tak tě tu mezi námy vítám octa vypadá pěkně :D a přeju ti aby ti šly úpravy podle tvých představ a bez žádných komplikací a samozřejmě ať ti jezdí bez žádnej poruch apod... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Zdravím pane Konečně sis našel čas koukám Ať slouží :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 moc pěkná kapota ji sluší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Tiež sa pripájam ,vitaj a vela stastných km...autíčko velmi pekné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FoXo Odesláno Leden 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 2. Parkovacie senzory vzadu Na vianoce som od brasku dostal maly darcek pre Tourku, Parkovaci asistnent Steelmate PTS400V1http://www.tssgroup.sk/katalog/parkovaci-asistent-steelmate-pts400v1Celkom som spokojny, kedze so sedanom sa mi tazsie cuva lebo som nauceny na HB Dake tie foto: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 pěkné ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Taky by se mi to hodilo protoze nekdy neodhadnu dobre vzdalenost... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Pěkné Capuccino pane! přeji, ať ti oktulka dělá samé radosti a najedeš s ní spoustu km bez nehod. Tvůj seznam ůprav mne docela rozesmál(v dobrém) mám totiž stejně obsáhlý seznam jenže bohužel ne ůprav ,ale oprav. :lol:no jo mám už babičku :( Tak ať okta drandí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Dobrá práce , taky mám dodělávané parkovací senzory a musím říct, že je to hodně dobrej pomocník..., tak ať jsi sním max. spkojenej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FoXo Odesláno Březen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Tak nakoniec to vyhrali tieto elektrony Ronal R48 Black - R16, 5x100, ET35 a pojdu na ne Pneumatiky Continental ContiEcoContact 5 205/55 R16 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FoXo Odesláno Duben 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 1. Ronal JET Black R48 V piatok som teda konecne prezul na letne a elektrony Zatial foto takato: Ked bude krajsie pocasie a hlavne auto umyte pokusim sa spravit daco lepsie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FoXo Odesláno Duben 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 coskoro tam budu same dvojky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Duben 30, 2013 Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 Máš to parádní pane, až na ty zadní bubny, co by zasloužily péči 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FoXo Odesláno Duben 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 Aj to bude :) Len treba viacej casu na vsetky veci :) Bubny pojdu do ciernej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FoXo Odesláno Červenec 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 3. Day Light LED mam rad a som zastanca aj DayLightov ale nie ziadnych trapnych pasikov. Povodne som chcel DayLighty aj s pozicnymi svetlami A ale tie co som si vybral uz nemali. Na druhom aute mam DayLighty a tak som si dizajnovo a rozmerovo kupil take iste aj na Octaviu. Lisia sa akurat v tom, ze su zatmavene a po namontovani aj vo farbe, ktora je miestamy skor do zelenkasta a nesvietia tak bielo silno ako tie druhe. Nevadi ak raz bude RS naraznik pojdu ine DayLighty som objednaval od kluboveho partnera Autoledky.Viem, ze podla zakonu by mali byt DayLighty vypnute uz pri prepnuti na parkovacky, ale vzhladom na to ze chcem byt videny aj zo zadu koli mojej bezpecnosti som si vypnutie spravil az na stretavacky. V pripade kontroly atd mam vivedeny konektor aj na stretavacky a len kablik urceny do svetiel prehodim bud na stretavacky alebo na parkovacky. Minusovy som dal na kostru a plusovy som potiahol do kabiny na svorkovnicu dole nad nohami a dal tam este poistku. Led sa mi zapalia po otoceni klucikom. Kde sa kable stretavaju od daylightov presnejsie napajaju na dlhsie kable som uchytil pred ventilatorom. Plusovy a spinaci ide v malej plastovej rurke ku svetlam a v pripade plusoveho az do priestoru pod baterkou. Kable od stretavaciek a parkovaciek som naletoval. Podovne som chcel vypichnut piny a do novych dat oba kable ale dako sa mi nedarilo.A par foto : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FoXo Odesláno Červenec 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 4. Dorobenie tempomatu pridam neskor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FoXo Odesláno Červenec 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 5. Ochranné lišty na prahy Zadovazil som si ochranné lišty na predné a zadné prahy. Škoda, že zadné sú len z plastu.Treba davat pozor na padanie dveri lebo sa rychlo zosuchaju. Mne ich uz kusok chytilo Instalacia spociva v odmastneni prahov a nalepenim obojstrannou paskou, ktora je uz na listach.Kupoval som ich cez e-shop obautidly.cz a su to tieto http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-facelift/listy-prahove-bocni-zadni/dekorativni-kryty-prahu/skoda-octavia-kryty-prahu-octavia-original-vetsi-napis-id:2255.eshop pod kodom tovaru KDA300003Foto: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 super práce :) hlavně pak dej návodek na ten tempovat, to mě hodně zajímá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.