P2M Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 myslel jsem to ondro tak, že jsi vidět víc když máš xena (v projektoru), než s halogenama v parabolách - neřeším svítivost mlhulí z pohledu řidiče. Nevzpomínám si, kdy naposledy jsem cíleně zapínal přední mlhovky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 jasne, ja jo bylo mliko jako krava, mel jsem pocit ze kdybych vypnul xena nechal parkovacky + mlhovky videl bych vic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 ja je prpste zapinam i kdyz mam ve vectre xenony pokazdy kdyz je mlha aby me bylo videt takze tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 ono často je zapnout musíš, protože jinak nezapneš zadní, že 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 no tak to je ale zase omezeni VW a mozna jinych aut, Opel a Renault to nema takhle omezeny asi proto abyste na to nekaslali to VW podminuje zapnutim prednich :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 ono taky záleží kde ty mlhovky jsou třeba u OI nemaj rozhodně takovej účinek když jsou skoro metr nad zemí v hlavních světlech Mlhovky by měli přece taky hlavně osvěcovat pruhy na silnici tudíž čím jsou níž tím líp ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 proto jsou mlhovky na OI dobré tak akorád na denní svícení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Alessi, tvoje pochody mi někdy připadají úplně mimo... Přední mlhovky v 90% stejně nejsou k ničemu - nebo jo? Tak přední mlhovky jsou k ničemu jo, tak proč je tam všichni výrobci aut dávají? Je třeba si uvědomit, že zapnutím mlhovek mlha nezmizí a nijak se neprodlouží viditelnost, ale jde o to, že svítí do široka a tím pádem osvětlují krajnici, což usnadňuje orientaci na silnici a hlavně pomůže nepřehlídnout chodce, cyklistu a nebo zvěř. Další výhodou je to, že vozidlo je v mlze víc vidět (jak už tu zmiňoval Vitto), přece jenom čtyři světla jsou vidět víc jak dvě, a to zvlášť za situace, kdy vozidlu v mlze praskne jedna žárovka, což je někdy problém v mlze mimo města a obce řešit výměnu žárovky (někteří řidiči to ani nezvládají). Takto špatně osvětlené vozidlo, kterému svítí pouze jedno světlo je bez mlhovek totálně v háji. Jednak nic nevidí a hlavně je špatně vidět. A úplně nejradši mám tu kategorii "řidičů" bez mlhovek, kteří v zoufalosti, aby líp viděli si vypnou potkávací světla a jedou jen s parkovačkama a neuvědomují si, že oni možná o něco líp vidí, ale zato nikdo nevidí je. Ono je rozdíl jezdit v mlze ve městě, kde by se to bez těch mlhovek celkem dalo, a mimo město např. Vysočina apod. Neříkám, že mlhovky jsou nějakej zázrak, ale podle mě je lepší je na autě mít, než být bez nich a pak toho litovat, až se něco stane. Já osobně je využívám často a neumím si to bez nich představit. Jednou, když mě spravovali sl. auto, tak jsem jako náhradní dostal auto bez mlhovek a jak na potvoru byla celej týden mlha a bylo to opravdu znát jakej je to rozdíl, když je člověk nemá. A když už jsme u těch mlhovek, tak je fakt, že 80% čechů je stejně neumí používat: 40% si je v mlze nezapne, a dalších 40% je nevypne když z mlhy vyjede Takový "score" jsem v EU nezažil ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 a pak jsou experti co je pouzivaji na denni sviceni, to mam pak taky rad jelikoz za jasnyho dne to pekne oslnuje, proto nesnasim auta s corner funkcema, na kazdy krizovatce vecer na me sviti nejakej jouda v roomsteru mlhovkou a vypakluje mi oci a to stoji na cerveny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 10, 2010 Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 A to môžeš byť rád že nemá v tom roomsteru žlté žiarovky v hmlovkách... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 Kluci, k topicu, co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 úžasná reklama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 Jojo moc hezka reklama konecne neco simply clever 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 Už jezdí po R10 na F-kových značkách, včera viděno 2x (1x modrá combi, 1x ta zelená krátká). Jezevčík a hurvínek to je ale pořád. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 Pěkná reklama, ale to auto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 Ja sa už teším, ako ten jazvečík a hurvínek natrhne prdel väčšine Octavií, pretože priznajme si, stále si ich majitelia myslia, že majú "überwagen" Prvá vec, ktorú by som ako majiteľ FIIRS spravil, by bola výmena nárazníkov za klasické a nahradenie nápisu RS nápisom HTP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 To je pravda Igore Ono ale časem se to znalci naučí poznat i přes "dekamufláž", že jde o "ostrou" FII a rozmyslí si to zkoušet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 já si myslím, že slušně pojede i ta 1,2 s 77kW a dsg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Ja sa už teším, ako ten jazvečík a hurvínek natrhne prdel väčšine Octavií, pretože priznajme si, stále si ich majitelia myslia, že majú "überwagen" Prvá vec, ktorú by som ako majiteľ FIIRS spravil, by bola výmena nárazníkov za klasické a nahradenie nápisu RS nápisom HTP Hele ona bude stačit obyčejná lehce čipnutá 1,2TSI 77Kw a dozadu si dát HTP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 Ja sa už teším, ako ten jazvečík a hurvínek natrhne prdel väčšine Octavií, pretože priznajme si, stále si ich majitelia myslia, že majú "überwagen" Prvá vec, ktorú by som ako majiteľ FIIRS spravil, by bola výmena nárazníkov za klasické a nahradenie nápisu RS nápisom HTP Skoro se bojím, ještě že nezávodím :-D OII RS a FII RS mají velmi podobný výkon na tunu, ale krouťák je u okty někdě jinde, nicméně obyč okty 1.9 TDI maj smolíka, řekl bych :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Tak cena 500t a 515t Kč, což není zlý http://www.novinky.cz/auto/198616-nejvykon...ul-milionu.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Duben 27, 2010 Sdílet Odesláno Duben 27, 2010 No tá cena ma prekvapila, na Autosalóne v BA sa šepkalo o štartovej sume za hatchback na 17990 Eur, to nejak nie je ekvivalent 500tis Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 tak to bude klasika, u nás za 500t, všude jinde za 470t... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 no ja si myslim, ze si to pak muzeme v klidu povedet nekde v servisu, az prijede 1.2 TSI na taznym s tim, ze potrebuje GO motoru a TDI si udela po 300tisich akorat beznou udrzbu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 tak to bude klasika, u nás za 500t, všude jinde za 470t... tak nebreč a zajeď si pro ni tam, kde bude za těch 470 houmik: bych se nebál, když posloucháš Matesa, co tam s tím vyvádějí, tak to nějakou oddolnost mít bude a dneska cestou z Prahy do Severních Čech 3 kousky, 1x dlouhá modrá s bílou kapotou???, 1x červená s bílou střechou a bílejma kolama a 1x zeleno černá a jede to teda pekelně aspoň do 160km/h 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 jj, tu bílou kapotu maj skoro všechny - ochrana laku já si jí koupit nepůjdu, a nebrečím, ale přijde mi to nelogický, když se tady vyrábí a prodává se tu nejdráž.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Duben 30, 2010 Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 aha no s tou cenou - holt venku se musí víc snažit a podbízet, aby dodrželi value for money, to je celý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 30, 2010 Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 hmm, a tady si jí lidi koupí, protože jsou fandové Škodovky a holt za to ty prachi obětují... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Duben 30, 2010 Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 Tak dnes bola oznámená oficiálna cena - 17999 eur za hatchback, 18389 za combi Sériová výbava je vcelku bohatá - led denné svetlá, všetky el okná, športové sedadlá, Climatronic, rádio Swing, vkladané koberce, 3-ramenný multivolant s radením, 17" kolesá, ESP s XDS, tempomat. Takže niečo medzi Active a Elegance. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.