Přejít na obsah

FABIA II RS

Doporučené příspěvky

Alessi, tvoje pochody mi někdy připadají úplně mimo...

Přední mlhovky v 90% stejně nejsou k ničemu - nebo jo?

Tak přední mlhovky jsou k ničemu jo, tak proč je tam všichni výrobci aut dávají?

Je třeba si uvědomit, že zapnutím mlhovek mlha nezmizí a nijak se neprodlouží viditelnost, ale jde o to, že svítí do široka a tím pádem osvětlují krajnici, což usnadňuje orientaci na silnici a hlavně pomůže nepřehlídnout chodce, cyklistu a nebo zvěř. Další výhodou je to, že vozidlo je v mlze víc vidět (jak už tu zmiňoval Vitto), přece jenom čtyři světla jsou vidět víc jak dvě, a to zvlášť za situace, kdy vozidlu v mlze praskne jedna žárovka, což je někdy problém v mlze mimo města a obce řešit výměnu žárovky (někteří řidiči to ani nezvládají). Takto špatně osvětlené vozidlo, kterému svítí pouze jedno světlo je bez mlhovek totálně v háji. Jednak nic nevidí a hlavně je špatně vidět. A úplně nejradši mám tu kategorii "řidičů" bez mlhovek, kteří v zoufalosti, aby líp viděli si vypnou potkávací světla a jedou jen s parkovačkama a neuvědomují si, že oni možná o něco líp vidí, ale zato nikdo nevidí je. Ono je rozdíl jezdit v mlze ve městě, kde by se to bez těch mlhovek celkem dalo, a mimo město např. Vysočina apod. Neříkám, že mlhovky jsou nějakej zázrak, ale podle mě je lepší je na autě mít, než být bez nich a pak toho litovat, až se něco stane. Já osobně je využívám často a neumím si to bez nich představit. Jednou, když mě spravovali sl. auto, tak jsem jako náhradní dostal auto bez mlhovek a jak na potvoru byla celej týden mlha a bylo to opravdu znát jakej je to rozdíl, když je člověk nemá. A když už jsme u těch mlhovek, tak je fakt, že 80% čechů je stejně neumí používat: 40% si je v mlze nezapne, a dalších 40% je nevypne když z mlhy vyjede :facka: Takový "score" jsem v EU nezažil ...

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Ja sa už teším, ako ten jazvečík a hurvínek natrhne prdel väčšine Octavií, pretože priznajme si, stále si ich majitelia myslia, že majú

"überwagen" :angry: Prvá vec, ktorú by som ako majiteľ FIIRS spravil, by bola výmena nárazníkov za klasické a nahradenie nápisu RS nápisom HTP :palec:

Odkaz ke komentáři
Ja sa už teším, ako ten jazvečík a hurvínek natrhne prdel väčšine Octavií, pretože priznajme si, stále si ich majitelia myslia, že majú

"überwagen" :smich: Prvá vec, ktorú by som ako majiteľ FIIRS spravil, by bola výmena nárazníkov za klasické a nahradenie nápisu RS nápisom HTP :smich:

Hele ona bude stačit obyčejná lehce čipnutá 1,2TSI 77Kw a dozadu si dát HTP :smich::smich:

Odkaz ke komentáři

"überwagen" :palec: Prvá vec, ktorú by som ako majiteľ FIIRS spravil, by bola výmena nárazníkov za klasické a nahradenie nápisu RS nápisom HTP :palec:

Skoro se bojím, ještě že nezávodím :-D

OII RS a FII RS mají velmi podobný výkon na tunu, ale krouťák je u okty někdě jinde, nicméně obyč okty 1.9 TDI maj smolíka, řekl bych :-)

Odkaz ke komentáři
tak to bude klasika, u nás za 500t, všude jinde za 470t...

tak nebreč a zajeď si pro ni tam, kde bude za těch 470 :smich:

houmik: bych se nebál, když posloucháš Matesa, co tam s tím vyvádějí, tak to nějakou oddolnost mít bude :lol:

a dneska cestou z Prahy do Severních Čech 3 kousky, 1x dlouhá modrá s bílou kapotou???, 1x červená s bílou střechou a bílejma kolama a 1x zeleno černá a jede to teda pekelně :smich: aspoň do 160km/h

Odkaz ke komentáři

Tak dnes bola oznámená oficiálna cena - 17999 eur za hatchback, 18389 za combi :huh:

Sériová výbava je vcelku bohatá - led denné svetlá, všetky el okná, športové sedadlá, Climatronic, rádio Swing, vkladané koberce, 3-ramenný multivolant s radením, 17" kolesá, ESP s XDS, tempomat. Takže niečo medzi Active a Elegance.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...