Přejít na obsah

Nefunguje turbo

Doporučené příspěvky

Ahoj včera jsem jel Brno - Jihlava vše OK. Dnes ráno chci odjet a nefunguje turbo. Dřív jsem už měnil váhu a vše ok, jezdím na ni už více jak 2 000 km. Otevřel jsem kapotu a je tam uvolněná nějaká hadička - dávám v příloze. Může to být ono? Může se to nějak přidělat a nebo se s tím nedá nic dělat - pouze tedy v servisu. Zkoušel jsem to nasadit ručně, ale nedrží to tam. Díky moc

post-21826-0-38271600-1354363774_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj včera jsem jel Brno - Jihlava vše OK. Dnes ráno chci odjet a nefunguje turbo. Dřív jsem už měnil váhu a vše ok, jezdím na ni už více jak 2 000 km. Otevřel jsem kapotu a je tam uvolněná nějaká hadička - dávám v příloze. Může to být ono? Může se to nějak přidělat a nebo se s tím nedá nic dělat - pouze tedy v servisu. Zkoušel jsem to nasadit ručně, ale nedrží to tam. Díky moc

Tak výše uvedené je prý na ohřev vody, tak v tom problém nebude.

Dal jsem to s kamarádem na diagnostiku a žádná chyba. Prý by tam mohly být ještě chyby v tlacích na čidlech u váhy vzduchu. Diagnostika ukazuje jednu hodnotu 938 a druhou 938 až 949 (ta druhá neustále poškakuje mezi těmito dvěmi čísly). Netuším jestli to už je závada a nebo normální chod?

Odkaz ke komentáři

Odborníka rád vyhledám, ale v pondělí musím do práce a tedy v neděli se musím dostat zpět do Brna cca 90 km. Dá se udělat něco, aby to jelo bez turba, ale ne v nouzovém režimu? Teď jedu i s pedálem až na zemi 30 km/hod do kopce a to bude dost utrpení. A jesti je vůbec vhodný s tím jet?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...