p.dohny Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Ahoj včera jsem jel Brno - Jihlava vše OK. Dnes ráno chci odjet a nefunguje turbo. Dřív jsem už měnil váhu a vše ok, jezdím na ni už více jak 2 000 km. Otevřel jsem kapotu a je tam uvolněná nějaká hadička - dávám v příloze. Může to být ono? Může se to nějak přidělat a nebo se s tím nedá nic dělat - pouze tedy v servisu. Zkoušel jsem to nasadit ručně, ale nedrží to tam. Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Prosinec 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Ahoj včera jsem jel Brno - Jihlava vše OK. Dnes ráno chci odjet a nefunguje turbo. Dřív jsem už měnil váhu a vše ok, jezdím na ni už více jak 2 000 km. Otevřel jsem kapotu a je tam uvolněná nějaká hadička - dávám v příloze. Může to být ono? Může se to nějak přidělat a nebo se s tím nedá nic dělat - pouze tedy v servisu. Zkoušel jsem to nasadit ručně, ale nedrží to tam. Díky moc Tak výše uvedené je prý na ohřev vody, tak v tom problém nebude. Dal jsem to s kamarádem na diagnostiku a žádná chyba. Prý by tam mohly být ještě chyby v tlacích na čidlech u váhy vzduchu. Diagnostika ukazuje jednu hodnotu 938 a druhou 938 až 949 (ta druhá neustále poškakuje mezi těmito dvěmi čísly). Netuším jestli to už je závada a nebo normální chod? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 ano výše uvedené sou žhavící svíčky ohřevu vody kouknul bych jestli neodešla vakuová pumpa -funguje ti podtlak? pak bych kouk jestli funguje regulace turba při startu by mělo táhlo na bance zajet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Nebo zaject za nekym co tomu rozumi, nez vymenite pulku auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Prosinec 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Odborníka rád vyhledám, ale v pondělí musím do práce a tedy v neděli se musím dostat zpět do Brna cca 90 km. Dá se udělat něco, aby to jelo bez turba, ale ne v nouzovém režimu? Teď jedu i s pedálem až na zemi 30 km/hod do kopce a to bude dost utrpení. A jesti je vůbec vhodný s tím jet? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 a jak vis ze je to turbo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Prosinec 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 No tak turbo se nezapne. Co tě napadá jiného? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 pokud to nechce jet víc jak 30 typuju že tam nejde nafta ráno i celý den bylo pod nulou nemohlo to zmrznout ? co naftovej filtr jak je starej? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Prosinec 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 S tím zamrznutím opravdu nevím - přes den tu bylo trochu pod nulou. Dokonce by v nádržil měla bejt i zimní nafta tak půl na půl se standardní. Myslel jsem, že když to zamrzne, tak to nepojede vůbec a ne v nějakem nouzáku... Filtr je tam vcelku novej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Prosinec 2, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 Odtahovka neexistuje???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Prosinec 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 Co ti na to mám asi tak napsat - jsi machr a díky do teď jsem o odtahovce nevěděl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 2, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 tak jak jsi dopadl ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Prosinec 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 Do Brna jsem se dostal. Prvně to nejelo více jak 60 km/hod a po cca 10. minutách se to rozjelo, ale turbo stále nejede. Dám to mechanikovi a uvidím co mi na to řekne díky moc za pomoc a rady uživateli pavel71. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Prosinec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 Tak nakonec se ukázalo, že to byla váha vzduchu. Měnila se v srpnu a teď znova, tak nevím co tam může být za problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 pro tydle případy sebou vozím tkzv. soc. řešemí a to diodu BAV21 šoupne se dle návodu do konektoru a jedeš vesele dál :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.