LukášV Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Ahoj mám problém. Topení topí pouze pokud je auto v otáčkách (2000ot+) jakmile auto jede z kopce , nebo stojí na volnoběh přestává topit ! Měl jsem to napíchlé a -teplota motoru se drží na 78st nepadá ani se nezvyšuje takže termostat je asi OK -když auto jede a topení je na HI tak senzory k ofukům ukazují teplotu 49st -když se zastaví tak během 20s senzory k ofukům ukazují 6st Climatronic je bez závad , kontrola akčních členů je OK . Stav chladící kapaliny OK . Nevíte čím by to mohlo být ? Je to docela problém ,auto najede denně cca 300km Děkuji ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
filipV Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Viděl bych to na vodní pumpu. Častá závada ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Nebo taky těsnění pod hlavou To je myslím pravděpodobnější. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 7, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2012 Jak jsi přišel na to že je termostat OK.Já bych to právě tipoval na tan temostat.Teplota motoru je normálně kolem +-90 stupňů a potom se má otevřít termostat a tím velký okruh.Tím že je termostat stále pootevřený není možnost zahřátí naplno .A diesel se při běhu bez zátěže neprohřeje a proto ti přestává topit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 7, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2012 termostat poznáš docela snadno, chladič je prohřátej i když rafika není na prostředku stupnice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.