titanium Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Ahoj hoši.Chěl bych na svý O1 vyměnit znak na volantu (staré 4-ramínko) za novej chromovanej č.dílu 5JA 601 151 ULM to je ten,co jde do kol.Protože průměr mají stejnej cca.55mm.Nejlepší by bylo ten starej plíšek vyndat,no nevím co je pod ním a jestli nemá vpliv na funkci airbagu.PS:Hledal jsem,hledám a furt hledám... Tak díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 podle mě to jen tak nepůjde a nehledě na to že "rýpat" se takovým způsobem v airbagu je docela SUICIDE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 dle meho souzeni je to pouze prilepene,ale mozna se pletu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 mám tu airbag zo superba 2 a ten znak je na štyroch zaliatych plieškoch uchytený do plastu airbagu , starý vylupnúť nie je problém , a nový jedine nalepiť , lenže bude problém ten znak vybrať z druhého airbagu nepoškodene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.