Poky Odesláno Prosinec 13, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 Panove potrebuju poradit. Mam 3 roky starou baterku - udrzbovka BANNER 74Ah. Co zacla zima, mam problemy se startovanim. V sobotu jsem ji natloukl, jezdim 4km do prace denne. Dnes uz jsem mel problem nastartovat..relatka cvakali, restartnul se palubak. Co jsem se tak informoval, tak by mohl byt KO starter - vysokej odber a nedostatecna vzdalenost pro dobijeni baterky. Coz me privedlo na nazor ze by ani alternator nemusel dodavat to co ma.. Je nejakej zarucenej figl jak zjistit co to je? Nesetkal se s tim nekdo? Auto potrebuju denne a ted se mi nehodi davat ho na tyden do servisu:( Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 13, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 Zkus si půjčit baterií od někoho viděl bych to na ní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Prosinec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 V baterce jsem nechal kyselinu ceknout, prej je dobra. Ale zkusim to no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 13, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 přece jen 4km není v mrazech moc na dobití baterky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Prosinec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 Je mi to jasny no. Ja jsem koukal ze by mela byt v aute 60Ah baterka, je tam 74 takzo to dobijeni taky nemusi bejt idealni. Sehnal jsem narychlo 45Ah tak ji tam mlasknu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 Banerka a 3 roky to se divím, tyhle šmejdy vydrží zpravidla 2 roky a 1-3měsíce navíc a jsou KO, nevím co na těch krámech je, i Starline je lepší na 99,9% je Baterka KO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Leden 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2013 Tak jsem nechal vyndat starter, na tu 45Ah jsem jezdil 2 dny.. Starter je po smrti. Loziska, ulozeni vydreny, uhli. Ani uz to nepujde repasnout - radsi vezmu na CCckach za 3500 novej. Zamrzi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 1, 2013 Sdílet Odesláno Leden 1, 2013 Hochu ty máš tedy pech, to ti řeknu :( kolik jsi na tom najezdil??? Dyt ty každou chíli něco měníš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Leden 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Kupoval jsem to pred 3 rokama s najetymi 62tis km, ted 120tis km. Sem nas*anej ale co muzu delat :D.. A to me jeste ceka ten haldex co huci jak mental. Premyslim ze dam skodovce jeste sanci a vezmu O3 na lízačku a uvidíme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 Tos měl pech bud na záměrně zakryté vady nebo porstě pech an kus, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Leden 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Dva roky to jezdilo bez problemu,, spis se ukazuje zivotnost ... od tech 100t km se to jenom se*e :D. Täkze vse vymenit a treba zas 100 vydrzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 11, 2013 Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 To si nemyslím, ty auta vydrží hodně my máme ted na Scoutu něco kolem 230tis a všechno šlape jak hodinky, když jsem měnil motor v 220tis, tak jsem s tím udělal venku nové rozvody včetně pumpy, novou spojku, spojkovej válec a oleje v zadní rozvodovce, haldexu, oleje , filtry ,zadní pružný spoj na kardanu,a jen to jezdí, ted to najelo asi 12tis bez sebemenšího problému. A věřím, že 300tis to nakroutí jak nic. Olej Shell 5w30 po 15tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.