Přejít na obsah

POLAR FIS+ Advanced

mischicka

Doporučené příspěvky

nebo další už několikátý v řadě hack jejich systémů, taky se mohl někdo nasrat a trhnout a začít znovu protože se mu nelíbilo kam a jak to směřuje. Na nových stránkách se objevil už i updater ale nemám teď chuť ani odvahu to spustit a k PC s pokusnou VM se dostanu až po neděli.

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...

Zdravím, chci se zeptat něměl jste někdo problém, že by Polarfis vybíjel baterku? Namontoval jsem si ho tam a od tý doby samý problémy že nenastartuju nebo ani neodemknu auto :D... Čím to vyřešit nebo prostě zahodit ten Polar pryč? Auto je Golf 6 GTi 2010 CCZB(Omlouvám se že to není Octávka ale nevím s kým se o tom bavit tak na mě napadlo napsat sem :D)

Odkaz ke komentáři

jestli je to nový kus, prodejce by ti to měl reklamovat. Hod jsem foto budíků. 0.3.1b to B na konci není to nějaká beta ? dal bych to nejstarší ze složky stable a pokud to začne fungovat a budou fungovat všechny emulace tak bych to tam nechal a pokud něco pojede a něco ne tak šel po jednom na další FW. V autě je všechno jako z výroby nebo jsou tam předělávky? Když tam není polarfis tak diagnostika čistá?

Odkaz ke komentáři
před 17 hodinami, Ol@f napsal:

jestli je to nový kus, prodejce by ti to měl reklamovat. Hod jsem foto budíků. 0.3.1b to B na konci není to nějaká beta ? dal bych to nejstarší ze složky stable a pokud to začne fungovat a budou fungovat všechny emulace tak bych to tam nechal a pokud něco pojede a něco ne tak šel po jednom na další FW. V autě je všechno jako z výroby nebo jsou tam předělávky? Když tam není polarfis tak diagnostika čistá?

Hele mám tam jenom jiné rádio RCD360 to je vše na tu diag kouknu jo nejspíše jsem tam nahrál nějakou betu no zkusím to příští týden vyndat a uvidí se zatím jsem to vyřešil že prostě odpojím baterku když jdu od auta 😄 

IMG_7747.JPEG

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...