p.o.d.r.y Odesláno Únor 3, 2017 Sdílet Odesláno Únor 3, 2017 A který si stahoval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ladik164 Odesláno Únor 3, 2017 Sdílet Odesláno Únor 3, 2017 A který si stahoval?Presne ty co sem ti posilal do SZ Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
holinama Odesláno Únor 14, 2017 Sdílet Odesláno Únor 14, 2017 Zdar! včera jsem úspěšně vyzkoušel konverzi map BMW 2017 professional&speedcam v RNS510 ( Columbus) , v Superbu II mýho táty. Fungujou perfektně! Oproti VW mapám mají výhodu v tom, že je tam aktuálnější východ, než u VW. Další výhoda je, že jsou rozdělěné na tři oblasti WEST - MID - EAST . Díky tomu se oblast vejde na obyčejné DVD a nemusí být na DL DVD, u kterých bývá problém s vypálením a taky čtením v některých navigacích. No a také by měli obsahovat databázi rychlostních kamer...ale to jsem neměl možnost vyzkoušet. BMW mapy jsou rozdělené do tří oblastí : DVD1: Western EuropeAndorra, Belgien, Frankreich, Gibraltar, Irland, Luxemburg, Monaco, Niederlande, Portugal (incl. Madeira), Spanien (incl. Kanaren) und GroßbritannienMajor Roads West- and EasteuropeDVD2: Middle Europe / Central EuropeBelgien, Dänemark, Deutschland, Italien, Liechtenstein, Luxemburg, Niederlande, Österreich, Kroatien, San Marino, Slowenien, Schweiz, Tschechische Republik und VatikanstadtMajor Roads West- and Easteurope DVD3: Eastern EuropeBulgarien, Estland, Finnland, Griechenland, Kroatien, Lettland, Litauen, Norwegen, Polen, Russland,Rumänien, Slowakische Republik, Schweden, Weißrussland und UngarnMajor Roads West- and Easteurope Pokud má někdo zájem, tak ať mi napíše zprávu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cabry Odesláno Duben 16, 2017 Sdílet Odesláno Duben 16, 2017 Ahoj, nedávno jsem si pořídil Octavii II r.v. 2010 s Columbusem a chtěl bych udělat aktualizaci map poslední verze, která je v Columbusu jsou mapy V6 (East a West) a hledám něco aktuálního, pokud někdo náhodou by měl. Nejlépe Západ a východ, protože bych tam potřeboval mít mapu Chorvatska. Dále bych měl dotaz pokud bych chtěl udělat aktualizaci map, musel bych udělat i aktualizaci Software? V autě je také původní verze z roku 2010. Děkuji za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS-CR Odesláno Duben 18, 2017 Sdílet Odesláno Duben 18, 2017 Stačí mapy - SW aktualizovat nemusíš. Pokud potřebuješ Chorvatsko, tak musíš instalovat Východní evropu (East Europe). Poslední mapy jsou V14, ale pokud je nehodláš kupovat tak na netu seženeš pro Východní evropu asi jen V13. Západní evropa už se dá sehnat i ve verzi 14. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Duben 19, 2017 Sdílet Odesláno Duben 19, 2017 V14 east ještě není 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cabry Odesláno Květen 5, 2017 Sdílet Odesláno Květen 5, 2017 Měl bych ještě dotaz ohledně map West europe V14. Na těchto mapách ještě nejsou v ČR převedené rychlostní komunikace na dálnice? Nainstaloval jsem je na disk ale dálnice příklad D4 Příbram- Praha je stále jako rychlostní. Dále ještě u V14 nemám u Freistadtu (Rakousko) do Linzu celou dálnici kousek tam chybí je to možné? :D Díky za odpovědi. Ještě doplňuji, že když nainstaluji mapy west tak se mi ztratí east a naopak, mělo by to snad brát oboje ne ? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS-CR Odesláno Květen 5, 2017 Sdílet Odesláno Květen 5, 2017 Je možný, že v menších městech a obcích nelze zadat do navigace číslo domu a nebo se jedná o nějakou chybu? Mapy V14 West. Díky za případné rady či zkušenosti. Políčko, kde se zadává číslo popisné mám zašedlé. U velkých měst to jde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie29 Odesláno Květen 5, 2017 Sdílet Odesláno Květen 5, 2017 Mam to stejne.... [emoji53] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS-CR Odesláno Květen 6, 2017 Sdílet Odesláno Květen 6, 2017 Přijde mě to celkem nesmyslný - je možný, že u starších map to fungovalo? Nebo jinej firmware? Jedu někam do zapadlé vísky a těžko najdu danej barák v celé obci, když to nemá ulice a číslo nejde zadat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 6, 2017 Sdílet Odesláno Květen 6, 2017 Hold maji stare podklady a ve starsich verzich to tak nebylo. Nektere visky jeste jsou bez c.p. a zadas bud krizovatku nebo jen ulici. Pokud bys chtel presne,musis si zadat souradnice ktere si najdes na mapach na netu. Cabry - to je to co pisu. Hold tam nemaji nove useky v podkladech zanesene a muis pockat na nove mapy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS-CR Odesláno Květen 6, 2017 Sdílet Odesláno Květen 6, 2017 Tak to by se mohli trochu pochlapit. Dědinu si najdu i podle klasické mapy. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Květen 6, 2017 Sdílet Odesláno Květen 6, 2017 No, ono kdyby za ty mapy zaplatila alespoň polovina lidí co se tu na ně ptá, tak by možná Navteq udělal lepší práci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS-CR Odesláno Květen 7, 2017 Sdílet Odesláno Květen 7, 2017 A nebo taky ne, že? Když se jim to doposud nepovedlo... pár nýmandů z čech ty západoevropský mapy určitě nevytrhne a na západ od nás jsou přece všichni vzorní, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Květen 7, 2017 Sdílet Odesláno Květen 7, 2017 dobře, to jsem asi neřekl úplně správně... vyrobyly se miliony RNS všech možných verzí, používají se od USA, přes nás po Kamčatku. Jelikož zde není žádná ochrana a mapy jsou volně k dispozici na uinternetu max 1-2 měsíce po uvolnění pro servis, nebuďme naivní, když si lze něco stáhnout zadarmo, investovat do 1 DL DVD a pak to mooožná ještě prodat, kdo by to neudělal. Chceš si stěžovat? Kup si to a reklamuj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS-CR Odesláno Květen 7, 2017 Sdílet Odesláno Květen 7, 2017 Jo tento přístup jsem už párkrát zkoušel a pak se dozvíš, že je to vlastnost a ne vada, takže máš smolíka. Stěžovat si můžeš a to je tak všechno :)Mimochodem mám v autě 2x origo DVD starších verzí map - kolik jich musí člověk koupit do jednoho auta, aby zjistil, že stále nefungují na 100% a aby byl Navteg spokojenej a pořádně máknul? Vyzkoušel jsem tedy nové V14 a vidím, že používat normální mapu vyjde stále nastejno a nemá smysl investovat 5k za něco co funguje líp i na mobilu ve free verzi. Navi za 60 litrů a neumí najít číslo domu....Řešení? Asi je pro mě lepší vyzkoušet, nekupovat a nepoužívat, než koupit draze aušus, marně si stěžovat a stejně nepoužívat. Nahraju si zpět starší verzi map ze svýho origo DVD - vyjde to uživatelsky nastejno a nemusí se na mě nikdo dívat skrz prsty. Kupovat mapy od Navtegu naslepo mě nikdo nedonutí. Nebuďme naivní, pokud to lidi budou kupovat i v takovém stavu jak to je, nevede výrobce nic k tomu, aby si zbytečně zvyšoval náklady tím, že udělá lepší mapu. Jedinej rozdíl mezi verzema jsou nové úseky a ani to není bůhví jak aktuální.Stěžovat si zde má smysl, aby ostatní věděli, co je případně čeká, nebo zda je to normální. Stěžovat si ve škodovce smysl nemá. Jinak musím souhlasit, že stáhnout mapy z internetu a pak ještě nabízet na bazoši ostatním jejich aktualizaci za litr je totální čuňárna. Na druhou stranu 5k za nový mapy každej rok u navi za 60 je taky brutus.... to snad mělo mít doživotní aktualizace v rámci servisu zdarma a nebo nějakou slušnější cenu. Ta navi samotná určitě nemá výrobní hodnotu 60k. No ono to stejně nemá cenu nějak dál řešit, takže tím bych to asi ukončil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kopik85 Octavia 2 2012 Odesláno Červen 5, 2017 Sdílet Odesláno Červen 5, 2017 Zdar hosi.Mam mapy V14 radio columbus ked tam dam Dvd pekne mi ho nacita aj zapne mapy navigaciu ked dam pouzit mapu z dvd ide vsetko o.k ale ked dam ze ulozit na hdd(nechcem stale pouzivat dvd)tak asi po hodinke ked uz je ten ukazovatel stavu skoro na konci cca 95% mi vyhodi hlasku vlozte disk z mapami alebo take cosi a vyhodi mi ho z mechaniky tak ho tam dam znova a znova ako keby pokracoval na tom istom mieste asi pol minutky a znova to iste na druhy krat a na treti ho da ako keby uplbe od zaciatku takto som sa s t sr.l asi tri hodinky a mapy nie a nie sa ulozit.Niekde pisali ze problem mechanika ale mne sa to nezda nakolko ho hned dvd nacita aj ho cita ked nie je ulozene aj V13 pekne nacita ale to som este neskusal ukladat na disk.Dakujem za neaku radu Tomas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kopik85 Octavia 2 2012 Odesláno Červen 6, 2017 Sdílet Odesláno Červen 6, 2017 Tak dnes rano som skusil tie mapy V13 a pekne mi to nahralo na hdd v aute trvalo to cca 40 minut pocas cesty autom z prace.Tak asi bude neaky vadny subor na tom druhom z dvd mapy V14.:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirkaon Odesláno Červen 9, 2017 Sdílet Odesláno Červen 9, 2017 Zdravím. Nemáte někdo link na stažení BMW map DVD2. Dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesy Odesláno Červenec 18, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2017 Zdar...neměl by někdo CD nebo aspoň odkaz na co nejnovější mapy+nějaký návod jak rozjet navigaci Nexus v OII RS 2007? Koupil jsem auto už s rádiem a CD navi jako vždy chybí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
R1200GS Odesláno Prosinec 12, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2017 Columbus 8515 V15 West https://www.uloz.to/!EQF5j2KqtWz4/columbus-8515-v15-west-2017-rar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Prosinec 12, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2017 Už je někdo zkoušel ty V15 ? Odesláno z mého SM-A510F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
R1200GS Odesláno Prosinec 13, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2017 Ano já :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Prosinec 13, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2017 A jsou ok? Odesláno z mého SM-A510F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
R1200GS Odesláno Prosinec 13, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2017 Ano jede mi to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Prosinec 14, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2017 Super už je taky kopíruji do columba. Odesláno z mého SM-A510F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Prosinec 19, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2017 Tak jsem zjistil první nedostatek těchto map - nefunguje TMC osobně se vracím k V14 Odesláno z mého SM-A510F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS-CR Odesláno Prosinec 19, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2017 Jestli to není tím, že tohle je nějaký ořezaný. Full mají skoro 6 GB 0 Citovat Odkaz ke komentáři
R1200GS Odesláno Prosinec 19, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2017 Je to full. Po rozbalení mají 5,93 GB 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Prosinec 20, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2017 TMC mi nejde ani na V14, tak mi to moc nevadí... Samozřejmě, pokud se objeví někde funkční, nebude co řešit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.