Přejít na obsah

hučení,kňourání motoru

Guest lukkk

Doporučené příspěvky

• o rok později...

Rad bych se zeptal zda jste toto piskani nikdo vyresil. Mam 1.6tdi 77kw rv. 2011 po 100tis km to zacalo delat pri 80km/h lehke zatezi a ted uz i ve vyssich rychlostech jak na 4stupen tak i 5. Diky za rady

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Dobrý deň,

chcel by som sa spýtať, najmä pána Petr.eli, či prišiel na problém, ktorý ho pred rokom trápil. Sám mám problém, ako opisuje - pri ľahkej záťaži a pri vyššej rýchlostiach (cca 80 km) na 4 a 5 stupni (cca 1800 otáčok) auto vydáva pisklavý zvuk.

Ďakujem moc za odpoveď, hľadám na celom internete a je veľmi ťažké nájsť plnohodnotnú odpoveď :/

Rad bych se zeptal zda jste toto piskani nikdo vyresil. Mam 1.6tdi 77kw rv. 2011 po 100tis km to zacalo delat pri 80km/h lehke zatezi a ted uz i ve vyssich rychlostech jak na 4stupen tak i 5. Diky za rady

Dobrý deň,

chcel by som sa spýtať, mám podobný problém ako vy. Vyriešili ste ho? Myslel som si, že je to zvuk poškodeného turba, no bolo mi menené a zvuk vôbec nezmizol, práve naopak. Preto som sa o tento problém začal viac zaujímať. Máte prosím nejaké info pre mňa? Ďakujem pekne

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...