Alessi Odesláno Leden 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Včera proběhla úspěšně STK + ME .... a večer jsem zkoušel rozchodit emulaci climatronicu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 aaah bolero pristalo doma :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Koty007 Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Alessi: Díky za pokec. Zde je moje Octavie. Jak myslíš tu emulaci climatroniku? Mě se na Columbusu nezobrazuje. Jde to nastavit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 Ta emulace climatronicu popř. i parktronicu (s předFL jednotkou) mi funguje pomocí PolarFisu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 4, 2013 Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 doprčic, ono to fakt všechno funguje??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 (upraveno) Pokračování z online reportáže od Ol@fa http://forum.octavia...dpost&p=1361331 ze středeční přestavby na FL . Nyní je auto v lakovně a pokud se zadaří, tak ve středu se bude skládat. Tak stejně i Fidovo capucino ;) Upraveno Květen 4, 2013 uživatelem Alessi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Květen 4, 2013 Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 Pěkně Na té předposlední fotce je i Ol@fova kára, že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 4, 2013 Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 Ty predelavky se tu nejak rozmohly ale nerikam nic bo se mi to libi vic jak predfl ;-) Fakt pekne! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 martink52: jj je to Ol@fovo auto princes: mě se taky FL líbí a měl jsem to v plánu už cca 3 roky, ale pořád jsem se nemohl rozhoupat, ale když mě někdo poškrábal celej bok auta, tak bylo jasné, že se bude muset lakovat celej bok, tak už jsem to rovnou spojil s přestavbou na RS FL (a taky mě pořád prudil P2P bez něj bych se asi nerozhoupal) teď akorát musím někde sehnat RS křídlo, ale mám strach kupovat takové ty napodobeniny, že to nebude sedět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Alessi - ja myslim ze si chybu neudelal a uvidis jak to auto opticky zmohutni,vlastne ty uz to vis podle fotek! Ja jsem uplne nadsenej! Jinak ja mam to RS kridlo s laminatu z nejakeho tuning shopu a sedi perfektne nemusis se bat!Zespod je vyrazeny ATEST :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 jak prudil ja nic ja muzikant... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 dobre ze si ho k tomu dokopal p2p :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 ............. teď akorát musím někde sehnat RS křídlo, ale mám strach kupovat takové ty napodobeniny, že to nebude sedět. čau ...supr .... když na to orig. RS křídlo v ABS náhodou narazíš za dobrou cenovku, můžeš vzít jedno i pro mne, taky bych ho vzal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Peťas: Ok, pokud na něco narazím budu na tebe myslet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Pekne ste sa do toho pustili.. Tiež riešim teraz dilemu či nechať nalepiť to krídielko zo Sport paketu alebo dať RS krídlo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 jsetli chceš nutně křídlo, tak určitě to RS... ten styling packet křídlo je fakt humel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 nechcem nutne krídlo.. to zo sport paketu tam mám teraz ale budú mi meniť nové zadné dvere tak sa mám rozhodnúť či ho tam chcem prelepiť.. tak rozmýšlam.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 a tobě se páčí? mě se tedy už více líbí to RS, ale má ho skoro každý :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 To tam radeji nedavej nic nebo rs kridlo to sport neni pekne! :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 pekne ste mi dali obidvaja.. :D uvidím teda čo spravím.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Nedavej tam nic,bude to hladsi a cistejsi ten zadek!Ja ho taky budu davat pryc ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 lubinob: já bych tam tvém místě dal spíš to RS i když to ze sport paketu taky není špatný princes: je fakt, že bez křídla je to takové hladší, ale na druhou stranu když to máš lazený do RS, tak by mi tam to křídlo chybělo. Vždycky když vidím OII s RS nárazníkama a nemá křídlo, tak mi to připadá divný .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Alessi - jasne tak si tam dej RS kridlo a je to jine tam nedavej!Bud to nebo nic a je to pekne!Me se to RS kridlo designove hodne libi! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 mě taky, ale ted to tam rve každej ať má htp nebo nevím co :-D ale tvarově je fakt super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 MAs pravdu! U nas jezdi plno octavii seria a jen vzadu to kridlo :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 jj to nejvíce! a už často vidám nový slepice a přední RS nárazníky i na obyč :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 jj to je totální úlet komplet série a jedinej doplněk RS křídlo a kola s poklicema :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Allesi-presne!A ze jich tu u nas fakt mame!A nebo origo fl a ma natom predni rs naraznik a nesviti jim ty ledky ani jako denni ani na parkovacky a jak vidi me tak cumi jaktoze mi to sviti :-D :-D sulini :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 no oni když si to udělají s nějakou lampou, tak se jim pak ty ledky neztlumej při potkáváčkách :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Tak jak to vypada? Uz je poskladane + foto? :-) kolik ta preatavba asi stoji? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.