p2p Odesláno Únor 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Tak "dorazi" namontovane (asi red tydnem), cele to trvalo asi 20 minut vcetne kaficka.... Vcera na srazu jsme to nejak zakecali a dneska jako na svinu v Olomouci na mne zasvitila kontrolka pneu. Proste jsem pichnul a moje "dorazi" mi byli uplne na prd... Pekne pokorne jsem zvednul auto heverem SKODA... Musime to nejak doresit. Za ten limec se mi to fakt nechce zvedat... Jinak jsem pichnul podruhe za 5 let. Docela dobry prumer... Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Jinak jsem pichnul podruhe za 5 let. Docela dobry prumer... no já ti nevím, promluv si o tom s manželkou ;) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 JJ presne jednou jsem si pichnul a ma dvojcatka... Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Tak jsem zase neco kutil... Od Vasi jsem koupil podvolantovku 1K0 953 549 CH a volant multi FL uz mam z drivejska a zacal jsem to skladat... Moje laicka predstava, ze komunikace volantu s podvolantovkou je na zaklade pripojenych odpurku byla spatna... je tam primo komunikace po seriove sbernice LINu... Ale neva... skusim vymyslet neco jineho ... Pro ostatni co nechteji kupovat na fl kablik pro pripojeni airbagu a multifunkce za 800 Kc mam radu... staci koupit konektor 1 x 4B0971978B cena cca 70 kc, piny 2x 000979009e a po 70kc a jeden par pinu do konektoru airbagu (cislo pinu jsem si nepoznamenal, ale doplnim) zbytek dopojit (prepojit) podle schematku viz prilloha. Neni to slozite a usetrite cca 500 kc ... volant od kvetna 2010.pdf Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Tak new sms 1. namontovany elektricke sedacky vcetne vyhrivani ve predu i v zadu... (kabelaz si budu delat pozdeji jsou to cca 6 dratu na sedadlo ridice a asi dva na spolujezdce) piny jsou s oznacenim 00097022E) uvidim kolik stoji a jestli se nevyplati sehnat uz komplet kabelaz) 2. prehozena a nakodovana podvolantova jednotka na fl volant.. vse co ma funguje :) na fotce muj dvorni mechanik... Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 sakra pekne!Tech sedadel je nejak moc uz :-D kazdy tu budu mit uz elekricka sedadla a vyhrivane aj vzadu :-D ale jsou krasna ;-) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Ty mas co rikat... alcantara a kuzicka na celem aute... Ja je kupoval hlavne z duvodu lepsi polohovatelnosti bederky a sedaku oproti klasice... kdo neskusil nepochopi... Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 aha! :-D ale ta kuze s alcantrou je pecka!Mas aj spolujezdcovou v el? ja jo :-D Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Prej dvorní automechanik no co potřeboval jsem si od tebe šlohnout podvolantovku Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 a podarilo se ... To Princes jo i spolujezdec je v elektrice... Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 fakt? :-D sakra!! :-D ne sranda tak to pekne!! To uz nas bude vic co to mame ve fulu a tapece mas taky? SS? Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 tapec nebudu delat ani ss neni duvod... Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 A ani se nepochlubí že jsou ode mě ze Scouta, tak prince napínat jak trencle. :lool: Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 jo taak je to :-D tak uz mi je to jasne kdo byl ten jak vevca rikala ze uz jsou zamluvene :-D tak at delaj radost ;-) takze to jsou ty latkove ju? Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 tak bo je schvalne na fotkach zakryl at nejde videt co je tam za matros :-D lump jeden :-D Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 (upraveno) To je pekná príprava na ten facelift... princes šak na foto je videť že je to látka aj keď tam niekto zámerne sedí... :D Upraveno Březen 2, 2013 uživatelem lubinob Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 jj uz jsem si vsim ale na mobilu to mam male ty fotky tak na poprve jsem si toho nevsim ;-) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 A jeste kuli Vam budu sesedat z elektrickych sedacek ne.... Jasne ze je to latka za ti prachy cca 2800 :P no neber to ...Jinak mne osobne latka vubec neva... mne slo hlavne o moznost nastaveni bederky a sedaku.. to klasickyma neudelas ani kdyby si se p....l... Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 tak to je zadarmo ;-) je to lepsi a jeste vyhrev ;-) Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 Princi on myslel rozdíl na kolik ho to vyšlo, ne že jsem mu to za tolik nechal, to jen pro upřesnění. :lool: Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 aha jsem si rikal zebys to tak levno prodal :-D dik za upresneni ;-) Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 Princi on myslel rozdíl na kolik ho to vyšlo, ne že jsem mu to za tolik nechal, to jen pro upřesnění. :lool: .... ale prdlajs rozdíl ceny, to byla cena kterou řekl manželce :loool: Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 asi neco jak ja :-D Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 Tak a probehlo celkove dopojeni elektrickych sedacek by Vasa (dik)... byl sice problem s naucenim klicku a pozice sedadla protoze Skoda to blbe napsala do manualu, protoze se musi ucit klicek s pozici sedadla postupne... od pozice 1 - klic 1 az do pozice 3 - klic 3.. Je to sice blbost, ale nekoho to muze rozladit nebo rozhodit... Resil jsem to cca 2 dni nez mne to napadlo... Prisel jsem na to zpusobem, ze jsem chtel naucit Pozice 1 (sedadla) - klic 1 a Pozice 3 - klic 2 a takhle to proste nechtelo zapsat a spravne fungovat... Musi se to delat postupne... Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 Supr!!Tak to dik za info,aspon budu vedet! ;-) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky