Přejít na obsah

Capucino ze štatlu ...

p2p

Doporučené příspěvky

Tak "dorazi" namontovane (asi red tydnem), cele to trvalo asi 20 minut vcetne kaficka.... Vcera na srazu jsme to nejak zakecali a dneska jako na svinu v Olomouci na mne zasvitila kontrolka pneu. Proste jsem pichnul a moje "dorazi" mi byli uplne na prd... :lol:

Pekne pokorne jsem zvednul auto heverem SKODA... Musime to nejak doresit. Za ten limec se mi to fakt nechce zvedat... Jinak jsem pichnul podruhe za 5 let. Docela dobry prumer... :pivo:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak jsem zase neco kutil... Od Vasi jsem koupil podvolantovku 1K0 953 549 CH a volant multi FL uz mam z drivejska a zacal jsem to skladat... Moje laicka predstava, ze komunikace volantu s podvolantovkou je na zaklade pripojenych odpurku byla spatna... je tam primo komunikace po seriove sbernice LINu... Ale neva... skusim vymyslet neco jineho ...

Pro ostatni co nechteji kupovat na fl kablik pro pripojeni airbagu a multifunkce za 800 Kc mam radu... staci koupit konektor 1 x 4B0971978B cena cca 70 kc, piny 2x 000979009e a po 70kc a jeden par pinu do konektoru airbagu (cislo pinu jsem si nepoznamenal, ale doplnim) zbytek dopojit (prepojit) podle schematku viz prilloha. Neni to slozite a usetrite cca 500 kc ...

Bez názvu.JPG

kabel.JPG

volant od kvetna 2010.pdf

Odkaz ke komentáři

Tak new sms

1. namontovany elektricke sedacky vcetne vyhrivani ve predu i v zadu... (kabelaz si budu delat pozdeji jsou to cca 6 dratu na sedadlo ridice a asi dva na spolujezdce) piny jsou s oznacenim 00097022E) uvidim kolik stoji a jestli se nevyplati sehnat uz komplet kabelaz)

2. prehozena a nakodovana podvolantova jednotka na fl volant.. vse co ma funguje :) na fotce muj dvorni mechanik... :lol:

02032013678.jpg

02032013677.jpg02032013676.jpg

Odkaz ke komentáři

A jeste kuli Vam budu sesedat z elektrickych sedacek ne.... :lol: Jasne ze je to latka za ti prachy cca 2800 :P no neber to ...Jinak mne osobne latka vubec neva... mne slo hlavne o moznost nastaveni bederky a sedaku.. to klasickyma neudelas ani kdyby si se p....l... :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak a probehlo celkove dopojeni elektrickych sedacek by Vasa (dik)... byl sice problem s naucenim klicku a pozice sedadla protoze Skoda to blbe napsala do manualu, protoze se musi ucit klicek s pozici sedadla postupne... od pozice 1 - klic 1 az do pozice 3 - klic 3.. Je to sice blbost, ale nekoho to muze rozladit nebo rozhodit... :prcprc: Resil jsem to cca 2 dni nez mne to napadlo...

Prisel jsem na to zpusobem, ze jsem chtel naucit Pozice 1 (sedadla) - klic 1 a Pozice 3 - klic 2 a takhle to proste nechtelo zapsat a spravne fungovat... Musi se to delat postupne... :lol:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...