p2p Odesláno Březen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 jj je to blbost... ale kdyz ti to nejde stve to... Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 To verim!Vetsinou je to kvuli prkotine ale proste sere to!To jo!A jeste se zeptam,kdyz to nakodujes tu sedacku s tim klickem jak to zrusis? Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 Podle mne odpojis bateriii v aute, ale vyzkouseno to nemam... nad tim jsem neuvazoval... Ono totiz sparujes nejaky klicek s 1 na sedacce a kdyz prestavis sedacku a zapises ji do 1 tak si to bude pamatovat a to vcetne zrcatek a sklopeni pri zarazene spatecce... Proc by jsem rusil sparovani se sedackou mne nenapada duvod... Vzdy, kdyz neco nastavis ti pipne GONG... a mas nastavene ... bez GONGU to nezapise... Jak uz jsem psal musi byt zapojen i CAN protoze dava RJ jednotce sedacek info o zaplem zapalovani a tim padem povolene zapsani pozic sedacky, zrcatek, sam komfort zabezpeci GONG a dalsi veci... Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 i po vytažení baterky si to pamatuje. jen přenastavit. Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 jj dik za info tak to asi pujde v ymazat jenom pres diag... Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 Tak zahajena priprava na jarni sezonu... Zakoupena od zdejsiho clena 17' palcove kola Cygnus, jeden rok jete... Dalsi maly krucek k dokonceni zamyslenych uprav....Jinak jake jsou na tom gumy si nepamatuji ale asi Continental... snad... Uz se tesim na prestavbu FL... vse mam nakoupeno uz jenom seskladat a nastrikat... Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 kola moc pěkný Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 pekny kolesa pane!A s prestavbou drzim palce!Je to dobrej krok vpred!S tou sedackou dik za info Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 neni zac...Budem delat prestavby dve... moji a zdejsiho clena ... foto z prestavby, plany atd... dodam Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 parada!!!Pokud chces dodej do tematu o prestavbe c.dila bo kazdy se nato porad pta a nejsou tam uvedeny vsechny! Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 To jsou moc pěkný kola Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 daval jsem to tam... ale sem to dam taky... to dakie ... dik Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 Jako bych ty kola někde viděl Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 hehe a a snad jeste uvidis... Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Tak parkuji v centru Brna a celych 5 let jsem se snazil parkovat, aby mi to nikdo neodrel a neobouchal... No co uz, uz mam poskrabane auto. Je to z leve strany na zadnim narazniku... Je tam new i s lakem cca pul roku... Moc to videt neni, ale nasereto... Foto zitra Kurvy jedni... Jak nekdy vidim, jak nekteri ucastnici cestniho provozu parkuji je mi z toho smutno... ach jo... :( Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Tak to nasere :-( to verim!!! :-( Jak vidim u nas na parkovisti u prace jak parkuji ze zaparkuji a vedle me je kilometr mista a ten pisus to postavi vedle me tak tak tak to je fakt na facku!! :@ Tak vzdycky zaparkuji vedle auta dal pockam v aute az prijede auto vedle me a pak to preparkuji doprostred mezi ne :-( Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 Tak v patek prezuto na new kola a dneska mi to alessi blejsknul.. Pocitove to vic drnca, maji rozmer 17 palcu, ale to je o zvyku... Jinak spokojenost... Uz se tesim, jak s nima pojedu po D1... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 je to nejaky nablejskany :lool: :lool: jinak :palec: Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Pěkný A kde je nárazník alá FL? Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Nepodarilo se to tak jsem ho zahodil a ted cekam a zbude teplo a predelavam predek na fl... Vsechno uz mam tak se to snad povede... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Takže komplet FL? Další Korejec :D ;) Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 pěkný, ty kola jsou super to budeš mít taky RS FL nárazník? Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Ne nebude RS... CAppucino RS fl vypada divne... nejak vyblite... Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 takže jenom fl nárazník jo? a i světla face nebo necháš tady ty? Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Komplet face, vcetne svetel a mlhovek atd... Udelam malou reportaz o tom jak se nam to delalo a jake problemy budem pri prestvbe zazivat... Budem na to dva, tak si myslim, ze nejake zasadni problemy nas nebudou cekat... Moje Capuccino a nejaka grafitka.. Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 paradni!Uvidis jak ten fl vzhled doda na robustnosti ;-) drzim palce ;-) Bude to hodne pekne uvidis ;-) treba viz majorak,hodne se mi to u neho libi! ;-) Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Princi, on už to zná jen bych mu doporučoval ten přední spojler pod ten nárazník ten orig paket Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 To je fakt fotka toho capuccina čo vídavam na zrazoch? :lool: Ten origo spoiler by tam bol na parádu.. Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Jj origo spoiler na fl je super Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky