Přejít na obsah

Zimní pneumatiky

Doli

Doporučené příspěvky

A nemáš náhodou pro mě na servise nějaké 225/45/17 na léto se slušným vzorkem a dotem? Pokuď bys měl tak bych pak u tebe koupil i zimáky.

Je 4 mm na letní přijatelné?

A proč bereš 17", když se ti zdají nevhodné na silnice? V pohledej třeba 16" s pneu 205/55R16 a je to cajk. Myslím že se jedná o dobrý kompromis komfortu i vzhledu a funkčnosti na zimu

protože byly za takovou cenu, že jsem je manželce k vánocům prostě musel koupit :lool:

Upraveno uživatelem sisin
Odkaz ke komentáři

Právě že mi kolega v práci říkal ať 17 na zimu vůbec nedávám. O rally jsme se bavili taky a asi na tom něco bude, mají tenké kola až jsem čuměl. Na 17 jsem v zimě ještě nejezdil, každou zimu na 15. Tak to asi i tak zůstane, koupím teda na příští rok nové zimní 15.

Díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři

Právě že mi kolega v práci říkal ať 17 na zimu vůbec nedávám. O rally jsme se bavili taky a asi na tom něco bude, mají tenké kola až jsem čuměl. Na 17 jsem v zimě ještě nejezdil, každou zimu na 15. Tak to asi i tak zůstane, koupím teda na příští rok nové zimní 15.

Díky za odpovědi.

A taky po financni strance je to lepsi

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Mistře,pokuď se nepletu tak je nahoře napsané ZIMNÍ PNEUMATIKY

neměl bys hledat něco jako sekceLETNÍ PNEUMATIKY?.....jinak podle toho jaký rozměr disku kdo má a jak hodně chce investovat. Na některé větší disky jsou kvalitnější pneu za pořádný ranec. Někomu stačí slušné ojeté. Takže jak kdo. Názorů je mraky a každý má zkušenosti a v oblibě tu či onu značku. Já jsem zase letos koupil slušné jeté a příští rok uvidím jaké nové koupím. Na letošek mám s bílým panáčkem , ale teď nevím přesné označení.

Upraveno uživatelem sisin
Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Osobně jsem pocítil rozdíl když jsem si koupil dřívě GY UG7+. Jedny byly vyrobené v Polsku a druhé byly v Německu. Ač to možná bude znít nepochopitelně, můj subjektivní pocit byl, že pneu vyrobené v Polsku neměli takový záběr ani brzdné účinky jako ty vyrobené v Německu. Po této zkušenosti bych v tvém případě volil výrobu ČR. Jinak v mém případě byly Německé pneu o něco dražší. :palec: Od té doby kupuji jedině výrobu z Německa.

Odkaz ke komentáři

Možná. :palec: Proto píši že je to subjektivní pocit. ;) Na druhou stranu proč ty německé jsou dražší?? A netvrďte mi že v německu je dražší práce, když se cenová politika každé firmy přizpůsobuje trhu země kde se výrobek prodává. ;)

Na druhou stranu v sekci brzd se podobné téma řešilo na brzdových kotoučích a pánové co v tom oboru dělají se dušovali, že pokud je stejný kotouč vyráběný v jedné zemi a ten totožný kotouč stejné značky je vyráběn v jínné zemé ( srovnání bylo na BREMBO MAX ČR vs DE ) tak výsledek není totožný. DE má prý větší kvalitu a to se postupy prý dodržují stejně. :blink: Tak tedy nevím - je to otázka do pranice. :prcprc:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Chlapi: nevíte jestli se zdražovali zimní pneu? Mě přišla nabídka na 225/45/R17 91H za 4500,- Michelinka Alpine 4 a to mi ještě udělali prý velkou slevu.Je to možny že to šlo během roku o tisicovku nahoru? To se mě vůbec nezdá :huh:

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Ja nemozem povedat na Michelin Alpin4 ani jednu chybu to su jdnoducho zazracne pneu. Mam sice iba 15ky ale tie neskutocne drzia a spravaju sa neuveritelne lebo jazdim ako blb a uz mi aj zachranili krk tak preto.

Odkaz ke komentáři

to sice máš pravdu, ale Michelin vydrží jednou tolik, navíc GYUG7plus to se sjíždí ke kraji, pokud tam nemáš nafoukáno přes 2,5 no každopádně u mě vítězí Michelin PA4 JSOU TO Peckoví pneu, máme je ted na Scoutovi na předku, jedil jsem na nich ted asi 3 dny, a najeto cca 300km a ani ty špunty na běhounu nebyly ojeté, prostě výdrž Michelin je obdivuhodná, navíc jsem ted jezdil na Conti TS 830P a sice jsou taky supr, ale Michelin bych řekl, že jsou opravdu na vrcholu komerčních pneu.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...

Hoši mám takovej problém, povedlo se mi prorazit a zničit jednu pneumatiku goodyear ultragrip 8 205/55R16 jelikož ostatní mají tak kolem 6 mm tak řeším co dál, zkoušel jsem sehnat někde jednu jetou a moc nic jsem nesehnal, nová se mi moc dávat nechce. A kupovat na jednu nápravu dvě nový taky nic moc, dost mizerná situace wallbash.gif Někdo nějakou radu ?

Odkaz ke komentáři

já zase dnes řešil toto. nechápu (a v pneuservise taky ne) jak se to mohlo stát. najeto cca 2000 km. je to ze zadní nápravy, tam extra zatížení není.. naštestí sem je kupoval právě v pneuservisu takže reklamaci řeší oni. jedná se o continental contiwintercontact ts850

Ty vogo,nestras.

Poznal jsi to za jizdy nebo jak ?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...