prsoeso Odesláno Leden 1, 2013 Sdílet Odesláno Leden 1, 2013 Ahoj kluci tam mám tu čest Vám představit svého Octaviuse samo domo Rs kterou vlastním již 3 roky a za tu dobu jsem ho z výbavy ambiente pomaličku předělal na RS,zatím není vše hotovo,ale časem se vše změní,Ted momentálně poptávám tacecírunky Rs.V autě kompletně předělané audio od radia Alpine,repro Hertz Hsk ve předu,Hertz Dcx vzadu to vše napajeno zesilovačem Esx a subwoofer Alpine napájený monoblokem Esx,komplet vytlumeny dveře a kufr materiálem STP silver,sedačky Rs,nárazník Rs,lízatko cupra,světla předělaná na bixenony 35w 4300k,tonovaná skla,kola Alessio 17 palců která dostala letos nový komaxitový nástřik a nové pneu Continental 225/45,komplet brzdy Brembo Maxx ve předu i vzadu,atd atd je toho spousty už si ani nevzpomenu co vše tam mám škoda octavia I combi 1.9TDI 81kw asv čip 102kw 320nM 177T.km při koupi 102t.km Foto asi týden po koupi nechal jsem hned zatonovat okna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Leden 1, 2013 Sdílet Odesláno Leden 1, 2013 Vítám Tě tady!!!! Pěkná Octávečka - ještě jsi mohl dát nějakou fotečku z doby před tím, než jsi ji začal předělávat, aby byla vidět změna! Jináč pěkná práce!!!! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prsoeso Odesláno Leden 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2013 Vítám Tě tady!!!! Pěkná Octávečka - ještě jsi mohl dát nějakou fotečku z doby před tím, než jsi ji začal předělávat, aby byla vidět změna! Jináč pěkná práce!!!! :palec: JJ díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Leden 1, 2013 Sdílet Odesláno Leden 1, 2013 Moc pěkné, vítám tě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 1, 2013 Sdílet Odesláno Leden 1, 2013 Vítám tě tady, octule je moc pěkná, jde vidět že jsi na ní odvedl kus práce . No přeju ti ať jsi s ní nadéle spokojený a ať ti slouží mnoho km bez poruch ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Leden 1, 2013 Sdílet Odesláno Leden 1, 2013 pekne si pohravas :) tato zmena vudci prvni fotografii ji urcite prospela.. je videt ze se naslo dalsi auto ktere neslouzi jako prosty spotrebak ale ze je o nej dobre postarano :) jen tak dal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 moc hezká,ty kola ji sluší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 paradni kara stribrnej combik je proste nej ;) pises ze schanis tapeceRS a ty jsou zde na bazaru tusim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prsoeso Odesláno Leden 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 paradni kara stribrnej combik je proste nej ;) pises ze schanis tapeceRS a ty jsou zde na bazaru tusim jj díky moc. :D ty už jsou pryč pár foto z interiéru :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prsoeso Odesláno Leden 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 par fotek ze stavby světel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Světla jsou nádherný ! Jako celé auto ! Kdyz jsem vidě fotku světeů, jak svítí, nachvíli jsem se bál že tam máš hid sadu v parabole... Ale pak jsem koukal, žes tam napasoval čočku Kde se to dá sehnat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Čau vítám tě tady okta je pěkná a je vidět že ji majitel má rád :D přeji ti samozřejmě spoustu km bez nehod a úpravy ať ti jdou pěkně od ruky.... A chci se tě zeptat ty tam máš i parkovačky???? na tý první fotce jak je v noci je tam modrý světlo v pravym růžku světla protože na dalších tam vidět neninemáš to za něčím schovaný.... nebo to je jen odraz??? Jinak to vypadá moc hezky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prsoeso Odesláno Leden 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Děkuju,ano parkovačky tam samozřejmě jsou,jsou napasované za čočkou a ozařují čočku,nebylo ji kam dát takže se musela dát z boku čočky takže parkovačky svítí lehce do kříže.Na fotce je vyfoceno přímo jak svítí parkovačka.Jinak ten černý kryt nešel úplně napasovat do světla,muselo by se to zalepit a to jsem nechtěl kdyby se muselo světlo někdy rozebrat takže lehké prosvítaní kolo krytu je ale není to vidět,ted řeším kde mám proklemovat elektriku aby mi svítil bixenon i když dám dálkový,když dám dálky tam mi zhasne světlo potřebuju poradit kde to mam přepojit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 já si říkal že tam něco svítí trochu jinak :) a s tou elektronikou se zkus zeptat třeba MARTINARS zde z fóra ale spíš mu zavolej než napíšeš zprávu.On sem zas tak často nechodí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prsoeso Odesláno Leden 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 já si říkal že tam něco svítí trochu jinak :) a s tou elektronikou se zkus zeptat třeba MARTINARS zde z fóra ale spíš mu zavolej než napíšeš zprávu.On sem zas tak často nechodí... Ono pokud sviti bixenon tak to není vidět,je ti vidět jen při parkovačce ale na tu nikdo nekouká :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 jo to je pravda mě taky stavěly když jsem si didělával denní a od tý doby mám klid se koukni ke mě do vlákna... jen poprvý měli řeči jestli je to homologovaný apod... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 A co PČR a STK? Snad ti nedělají problémy, ještě mě zajímá to si takhle ty bixwnony koupil s tou čočkou? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prsoeso Odesláno Leden 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 zatím problém nebyl,jde o to že to není žádná HID sada,je to originál bixenon Hella a výbojky Philips,přímo tyhle jsou z Mercedes-Benz,uvnitř čočky je elektrom.clonka která určuje kresbu světla a když clonku odklopíš tam máš dálková světla.Jinak sehnat tyhle bixenony s čočkama není problém Parabola vs. čočka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prsoeso Odesláno Leden 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Jinak mají to třeba zde http://www.bixenony.com/ http://www.sbazar.cz/cliosport/detail/478439-bi-xenon-cocky-projektory-d2s-d1s-prestavby-lesteni-skel http://www.zbozi.cz/?q=bixenon%20cocky Jsou toho hromady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Krásná Octáva! Stříbro je nejlepší :D Hele tu chromovanou mřížku masky maš origo chromovanou, nebo nějak nalepené? Jinak ty světla vypadají luxusně! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
prsoeso Odesláno Leden 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Krásná Octáva! Stříbro je nejlepší :D Hele tu chromovanou mřížku masky maš origo chromovanou, nebo nějak nalepené? Jinak ty světla vypadají luxusně! jsou to chromove listicky kdysy jsem to koupil nekde na netu bylo to origo na octavii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Já to právě taky našel na nějakém e-shopu, ale už si zaboha nemužu vzpomenout kde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.