technikus Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 ...ze neskrabes mraz z oken Raketky :) Jinak dobre rano Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Dobré ráno. Taky jsem v garáži nic neškrábal. :P Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 dva dny po sobe bez skrabani tradaaaa Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 len dva dni?? ja som naposledy škrábal niekedy začiatkom minulého týždňa.. :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Čím víc na jihu, tím žádný mráz :lool: Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 No asi áno.. máš pravdu že som najjužnejšie... :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Tak tu začíná poletovat sníh Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Tu taky, ale jen tak lehce, aby se neřeklo. Chtělo by to pořádnou nadílku Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Vidím to tak, že bychom mohli mít bílý víkend Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Tak se přiznej, koho chtěl včera odnést čert? Nebo se mu to u někoho podařilo? Jinak přeji pohodový víkend Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Tak proč ne, klidně bych se nechal odnést dobrovolně Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Ale na druhou stranu, takového bych asi sám potkat nechtěl :D Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 V Praha nasnezilo este večer ...ja som šiel este po chodniku a o hodinu už bolo o polnoci všetko biele...chumelilo riadne Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Tak už ste volali Ježiškovi? Ja mám vybrané :D http://www.showcars.cz/eshop/cs/63-rally-challenge-subaru.html Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 (upraveno) tak nam v Zabinach uz nasnezilo a ja mam sluzbu na snih... na druhou stranu... uz jen zitra a Vanoce za dvermi, nemam vyresenou pritelkyni, ani sebe.... Upraveno Prosinec 7, 2013 uživatelem raym0n Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Tak proč ne, klidně bych se nechal odnést dobrovolně :jelen: Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Tak v stredu bol ťažký deň...mal som tu na pár dní rodičov v Prahe, domov išli niekedy podvečer po 15:30, večer po 20h telefón že sa pokazilo auto. Museli zastať v Uherskom Brode, kde zavolali Škoda assistance, tí do 1,5 hodiny všetko vybavili, zabezpečili hotel, odvoz auta do servisu. Problém bol na druhý deň kedy nevedeli zohnať náhadný diel - spojkový válček. Auto šlo len na 4ku a potom sa dalo radiť už len dopredu, tak to museli odstaviť. Nejako to odvzdušnili ale centrála nedovolila s autom odísť dokiaľ sa nevymení diel :D ...takže vo štvrtok okolo 15-16h bolo auto opravené a mohli pokračovať domov. Celková cena cca 3500kč - otec bol spokojný, tvrdil že toľko by stála len práca na hodiny u nás :D Služba stojí 40€ každých 30 tisíc km a človek by neveril (aj keď SKAJA to má myslím vyskúšané) ale funguje to Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Jo, ta mobilita je fajn, jen člověk musí jezdit pravidelně do autorizáku na servisky. Já už tam poslední dobou nejezdím, takže mám smolíka. Ale jednou jsem využíval servis (skrz nouzák), jednou mi vezli naftu a jednou startovali přes kabely Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Naftu... tak to je masakr... jak nekomu mjuze dojit nafta :) :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Šak co by nemohla Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Jak je dojeezd na 0 (nule) vetsinou to dojede tak jste cca 40 km.. ... Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Čo myslíte, mám či nemám? http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=89&view=findpost&p=1426199 Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Určitě se do toho pusť Těch je také čím dál méně :D. Já už se snad konečně dočkám a ve středu/čtvrtek pojedu pro toho golfína :( Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Jak je dojeezd na 0 (nule) vetsinou to dojede tak jste cca 40 km.. ... Já mám na svým nesčetněkrát vyzkoušený, že 50 km dám na stopro, teď se mi asi po dvakrát cestou ze školy nechtělo zdržovat tankováním a dal jsem dokonce lehce přes 60 (tuším 63), ale to jsem věděl že jedu na doraz a snažil jsem se jet hodně opatrně, takže spíš takový plachtění. Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Fábule dá myslím 80km. Ale je fakt, že vozíme litr nafty v kufru :D Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Ja se to snazim nenechat dojit tak daleko, ale mam vyzkouseno 70km na hladovy oko a pak se do nadrze veslo 53.5l vervy... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 10, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2013 s jezdeni na nulu me vylecilo VW, kdyz je rezerva nezapne se Webasto Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky